تغذیه دام و طیور
تأثیر سطوح مختلف اسیدآمینه ‏های شاخه ‏دار (ال-والین، ال-لوسین و ال-ایزولوسین) در جیره ‏های کم پروتئین بر روی صفات عملکردی، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی در جوجه ‏های گوشتی

شهریار خلیل زاده؛ ابوالفضل زارعی؛ نیما ایلا

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 23 شهریور 1404

https://doi.org/10.22092/asj.2024.365937.2396

چکیده
  مطالعه حاضر با هدف تأثیر سطوح مختلف اسیدآمینه‏های شاخه‏دار (ال-والین، ال-لوسین و ال-ایزولوسین) در جیره‏های کم پروتئین بر روی صفات عملکردی، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی در جوجه‏های گوشتی انجام شد. بدین منظور از تعداد 480 قطعه جوجه گوشتی نر و ماده یک روزه سویه راس 308 با میانگین وزن یک روزگی 47/0±75/42 گرم استفاده شد. این آزمایش به صورت ...  بیشتر

اثر سطوح مختلف رنگدانه های طبیعی گل جعفری و فلفل قرمز در جیره برعملکردو صفات کیفی تخم مرغ درمرغ های تخمگذار

مرتضی رضائی؛ ابوالفضل زارعی؛ مجید افشار؛ احسان رحیمی

دوره 32، شماره 123 ، شهریور 1398، ، صفحه 233-246

https://doi.org/10.22092/asj.2018.120564.1631

چکیده
  این مطالعه‌ به منظور بررسی اثرسطوح مختلف رنگدانه های طبیعی استخراج شده از گیاه گل جعفری و فلفل قرمز در جیره بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغان تخمگذار انجام شد. تعداد 96 قطعه مرغ تخمگذار سویه "های- لاین 36-W" از سن 77 تا 85 هفتگی در قالب طرح کاملا تصادفی در 6 تیمار و هر تیمار با 4 تکرار 4 قطعه ای مورد استفاده قرار گرفتند. در طول دوره آزمایش، ...  بیشتر