تغذیه دام و طیور
اثرات سطوح مختلف پودر گیاه آویشن (Thymus vulgaris)در جیره مرغ‌های تخم‌گذار بر عملکرد تولید و صفات کیفی تخم‌مرغ در دماهای مختلف نگهداری

مطلب ابراهیمی؛ میرهادی حسینی؛ حمزه قادری؛ سید علی میرقلنج

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 23 شهریور 1404

https://doi.org/10.22092/asj.2024.365226.2373

چکیده
  آزمایش حاضر با هدف بررسی تأثیر سطوح مختلف پودر آویشن بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و حفظ کیفیت داخلی تخم‌مرغ در دماهای مختلف نگهداری در مرغ‌های تخم‌گذار مسن انجام شد. بدین منظور از 144 مرغ تخمگذار (Hy-line-W36) با وزن بدن مشابه (50± 1470 گرم) در سن 65 هفتگی در قالب طرح کاملا تصادفی با 3 تیمار، 6 تکرار و 8 قطعه پرنده در هر تکرار استفاده شد. تیمارهای ...  بیشتر