تغذیه دام و طیور
تأثیر سطوح مختلف اسیدآمینه ‏های شاخه ‏دار (ال-والین، ال-لوسین و ال-ایزولوسین) در جیره ‏های کم پروتئین بر روی صفات عملکردی، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی در جوجه ‏های گوشتی

شهریار خلیل زاده؛ ابوالفضل زارعی؛ نیما ایلا

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 23 شهریور 1404

https://doi.org/10.22092/asj.2024.365937.2396

چکیده
  مطالعه حاضر با هدف تأثیر سطوح مختلف اسیدآمینه‏های شاخه‏دار (ال-والین، ال-لوسین و ال-ایزولوسین) در جیره‏های کم پروتئین بر روی صفات عملکردی، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی در جوجه‏های گوشتی انجام شد. بدین منظور از تعداد 480 قطعه جوجه گوشتی نر و ماده یک روزه سویه راس 308 با میانگین وزن یک روزگی 47/0±75/42 گرم استفاده شد. این آزمایش به صورت ...  بیشتر