تغذیه دام و طیور
سود مندی نسبی اقتصادی استفاده از اسیدهای آمینه کریستاله در عملکرد تولیدی جوجه‌های گوشتی

اکبر یعقوبفر؛ شهاب قاضی؛ وجیهه نیکوفرد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 23 شهریور 1404

https://doi.org/10.22092/asj.2025.368568.2464

چکیده
  آزمایش به منظور تأثیر جیره های مکمل شده با اسیدهای آمینه کریستاله بر سودمندی نسبی اقتصادی در عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور تعداد 576 قطعه جوجه گوشتی سویه راس 308 (مخلوط دو جنس)، در یک آزمایش فاکتوریل 4×2 با دو جیره آزمایشی (کیفیت بالا و پایین پروتئین) و چهار سطح اسیدهای آمینه کریستاله (سطح نیاز (توصیه شده)، ...  بیشتر