مدیریت پرورش دام و طیور
اثر زمان و دمای ذخیره‌سازی تخم قبل از جوجه‌کشی بر کیفیت تخم، درصد جوجه‌درآوری و کیفیت جوجه‌های بلدرچین ژاپنی

فاطمه بحری بیناباج؛ بهروز سرجوقی؛ فریبا فریور؛ زهرا تراز

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 23 شهریور 1404

https://doi.org/10.22092/asj.2024.367290.2424

چکیده
  این تحقیق به‌منظور بررسی اثرشرایط نگهداری تخم بلدرچین ژاپنی بر کیفیت تخم، درصد جوجه‌درآوری، و کیفیت جوجه‌های هچ شده انجام شد. تعداد 480 عدد تخم بلدرچین در قالب طرح کاملا ًتصادفی به روش فاکتوریل 2×6 با دو سطح دمای ذخیره‌سازی (دمای اتاق، 25درجه سانتی‌گراد و دمای سردتر از اتاق، 15 درجه سانتی‌گراد) و 6 دوره مختلف ذخیره‌سازی (صفر، 4، 8، ...  بیشتر