کلیدواژه‌ها = %D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D9%86%D8%AC%D9%87 %D9%87%D8%A7%DB%8C %D8%AE%D9%88%D9%86%DB%8C
اثر جایگزینی مکمل معدنی ید با ید آلی در جیره غذایی بر عملکرد و متابولیت‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 33، شماره 127، شهریور 1399، صفحه 121-134

10.22092/asj.2019.122506.1738

مرتضی بهروزلک؛ محسن دانشیار؛ رقیه پوربایرامیان؛ وحید واحدی


تأثیرسطوح مکمل فسفولیپیدی و نوع منبع روغن برعملکرد و فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی

دوره 31، شماره 120، آذر 1397، صفحه 47-58

10.22092/asj.2017.109187.1375

علی محمد حسینی؛ فرشید خیری؛ مرتضی کرمی؛ یاسر رحیمیان


بررسی سطوح مختلف پودر دانه زنیان بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی

دوره 29، شماره 111، شهریور 1395، صفحه 55-64

10.22092/asj.2016.106923

رامین حبیبی؛ قاسم جلیلوند؛ محمد رضا مرادقلی؛ آیدین عزیزپور


تاثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

دوره 29، شماره 110، خرداد 1395، صفحه 67-80

10.22092/asj.2016.106521

سلیمه یزدانی؛ زربخت انصاری؛ حمید دلدار؛ سید علی جعفرپور؛ سارا بهشتی


اثر روغن ماهی و مکمل سلنیوم بر عملکرد و فراسنجه های خونی در بره های نر نژاد لری بختیاری

دوره 28، شماره 108، آذر 1394، صفحه 55-64

10.22092/asj.2015.103712

فریبا رضائی سرتشنیزی؛ فرشاد زمانی؛ محمود وطن خواه


اثر روغن ماهی یا چربی اشباع پالم بر وضعیت متابولیکی گاو هلشتاین طی دوره انتقال

دوره 28، شماره 108، آذر 1394، صفحه 113-128

10.22092/asj.2015.104406

هدی جواهری بارفروشی؛ آرمین توحیدی؛ حسن صادقی پناه؛ مهدی ژندی؛ سعید زین الدینی


تأثیر پودر سیر بر فراسنجه های عملکردی، متابولیت های خونی و تخم بلدرچین ژاپنی

دوره 28، شماره 107، شهریور 1394، صفحه 161-168

10.22092/asj.2015.102412

جلال سالاری؛ فاطمه صاحبی اعلاء؛ مجید کلانتر؛ مریم صاحبی اعلا


تأثیر غلظت های مختلف عصاره گل راعی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت جوجه های گوشتی

دوره 28، شماره 107، شهریور 1394، صفحه 229-240

10.22092/asj.2015.102419

سارا بهشتی مقدم؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ حمید دلدار؛ سید علی جعفرپور