کلیدواژه‌ها = سیلاژ
تعیین ارزش غذایی سیلاژ خوراک کامل بر پایه تفاله پرتقال با روش درون تنی در گوسفند

دوره 36، شماره 140، آذر 1402، صفحه 83-96

10.22092/asj.2022.359919.2256

حسن فضائلی؛ رامین علیوردی نسب؛ داوود ابراهیمی میمند؛ اسماعیل باغجری؛ عباس سرمدی؛ علیرضا گلبخت


تأثیر افزودن کاه گندم و لاکتوباسیلوس بوخنری بر کیفیت سیلاژ چغندرعلوفه‌ای در کیسه‌های پلی‌اتیلنی

دوره 35، شماره 135، شهریور 1401، صفحه 133-146

10.22092/asj.2022.353981.2141

محمد یگانه پرست؛ مجید کلانتر نیستانکی؛ حسن فضائلی؛ علیرضا آقاشاهی؛ مهدی خجسته کی؛ سیدسعید صادق زاده؛ امیر کدخدایی


ارزش غذایی سیلاژ تفاله پرتقال همراه با کاه گندم و اوره به روش درون تنی و برون تنی

دوره 34، شماره 131، شهریور 1400، صفحه 151-166

10.22092/asj.2020.343342.2075

حسن فضائلی؛ رامین علیوردی‌نسب؛ عباس سرمدی؛ افشین همتی


ارزش غذایی سیلاژ علوفه تاج‌خروس (رقم Maria) در مقایسه با سیلاژ ذرت

دوره 31، شماره 121، اسفند 1397، صفحه 303-316

10.22092/asj.2018.121504.1682

حسین شادی؛ یوسف روزبهان؛ جواد رضائی؛ حسن فضائلی


تأثیر دو نوع افزودنی میکروبی بر خصوصیات ظاهری، ترکیبات شیمیایی و آزمون گاز سیلاژ علوفه تریتیکاله

دوره 30، شماره 117، اسفند 1396، صفحه 95-102

10.22092/asj.2018.116048

عزیز کرودنی؛ بهاءالدین عالم زاده؛ بهاره طاهری دزفولی؛ مرتضی چاجی؛ سیدمجید حسینی؛ ایرج لک زاده


اثر افزودن تفاله ی خشک مرکبات بر کیفیت، ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای سیلاژ شبدر برسیم

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 79-92

10.22092/asj.2017.113266

مائده فیض؛ اسداله تیموری یانسری؛ یداله چاشنیدل؛ محمد کاظمی فرد