کلیدواژه‌ها = افزودنی باکتریایی
تعیین تجزیه‌پذیری سیلاژ یونجه مکمل شده با سطوح مختلف آب پنیر تازه و افزودنی باکتریایی

دوره 33، شماره 128، آذر 1399، صفحه 3-14

10.22092/asj.2019.124701.1846

مقصود بشارتی؛ مجتبی نکو؛ ذبیح اله نعمتی؛ امیر کریمی


تأثیر دو نوع افزودنی میکروبی بر خصوصیات ظاهری، ترکیبات شیمیایی و آزمون گاز سیلاژ علوفه تریتیکاله

دوره 30، شماره 117، اسفند 1396، صفحه 95-102

10.22092/asj.2018.116048

عزیز کرودنی؛ بهاءالدین عالم زاده؛ بهاره طاهری دزفولی؛ مرتضی چاجی؛ سیدمجید حسینی؛ ایرج لک زاده