اسدی مقدم، ر.، نیکخواه، ع. (1364). مقایسه قدرت پروار قطعات لاشه و پشم برههای کردی و آمیختههای کردی. مجله علوم کشاورزی ایران. جلد 16، شمارههای 4،3،2،1.
پاپی، ن. و مصطفی تهرانی، ع. (1396). اثر سطوح مختلف کنسانتره جیره بر عملکرد رشد، مصرف خوراک و ترکیب بافت لاشه برههای نر پرواری شال. نشریه پژوهش در نشخوارکنندگان، جلد پنجم، شماره دوم، ص 69-59.
چگنی، ع. ر.، یاراحمدی، ب. و منصوری، ﻫ. (1385). مقایسه راندمان و خصوصیات لاشه برههای لری در شرایط قبل از ورود به مرتع، پس از خروج از مرتع و پرواربندی. مجموعه مقالات دومین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور. ص 68-66.
خالداری، م. (1388). چالشها و راهبردهای کیفیت لاشه گوسفند در ایران، مقالات اولین سمینار بهبود کیفیت و کمیت لاشه دام و طیور، دانشگاه تهران.
خمیس آبادی، ح.، کفیل زاده، ف. و چهار آیین، ب. (1394). اثر افزودن گیاهان دارویی نعناع فلفلی (Peppirta Mentha) یا آویشن (Thymuse Vulgaris) به جیره بر خصوصیات کیفی گوشت برههای پرواری سنجابی. نشریه پژوهش در نشخوارکنندگان جلد سوم، شماره اول، ص 103-121.
طالبی، م. و. ادریس، م. ع. (1381). اثر مدت پروار بر رشد و خصوصیات لاشه برههای نر لری بختیاری. مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی، سال نهم، شماره دوم، 167-153.
معاونت بهبود تولیدات دامی استان لرستان. (1397). گزارش عملکرد معاونت امور دام استان لرستان در سال 1397. سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان.
یاراحمدی، ب.، چاجی، م.، بوجارپور، م.، میرزاده، خ. و رضایی، م. (1395). اثر اسپرس به عنوان منبع تانن و نسبت علوفه به کنسانتره بر قابلیت هضم، تخمیر شکمبه، تولید و ترکیب شیر میشهای شیرده. نشریه علوم دامی ایران، دوره 46، شماره 24، 429-443.
یاراحمدی، ب.، چاجی، م.، بوجارپور، م.، میرزاده، خ. و رضایی، م. (1395). تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و تجزیهپذیری علوفه اسپرس آبی و دیم عملآوری شده با اوره در گوسفند. نشریه پژوهش در نشخوارکنندگان، جلد چهارم، شماره دوم، 45-70.
یوسفی، ب. و جعفری ع.ا. (1393). ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی علوفه اکوتیپ های بومی اسپرس زراعی (Onobrychis viciifoliaScop) در شرایط آبی و دیم کردستان. فصلنامه تحقیقات مرتع و بیابان ایران، 21(3): 561-549.
Abdollahi Khazaghi, M., Rezaei, M.and Jafarpour Khazaghi, A.(2015). Gel forming and physicochemica properties of protein recovered from whole and gutted common kilka(Clupeonella cultriventris). Journal Fish Science Technology, 4(3):101‐116.
Alkass, J,E., Juma, K.H. and Aldoori, T.S. (1985). Studies on some economic characteristics in Awassi and Arrabbi sheep, fattening and carcass traits. World Review Animal production, XXI (2): 61-64.
AOAC.(2006).Official Methods of Analysis,19th ed.Official Methods of Analysis of AOAC International, Gaithersurg, MD, USA.
Archimède, H., Pellonde, P., Despois, P., Etienne, T., and Alexandre, G. (2008). Growth performances and carcass traits of Ovin Martinik lambs fed various ratios of tropical forage to concentrate under intensive conditions. Small Ruminant Research, 75(2-3), 162-170.
Arnold, A.M. and Meyer, T.S. (1988). Effects on gender, time of castration, genotype and feeding regimen on lamb growth and carcass fatness. Journal of Animal Science, 66: 2468.
Berthiaume, R., Mandell, I., Faucitano, L., and Lafreniere, C.(2006). Comparison of alternative beef production systems based on forage finishing or grain-forage diets with or without growth promotants: 1. Feedlot performance, carcass quality, and production costs. Journal of Animal Science,84: 2168–2177.
Carbonero, C.H., Mueller-Harvey, I., Brown, T.A., and Smith, L. (2011). Sainfoin (Onobrychis viciifolia): a beneficial forage legume. Plant Genetic Resources, 9(1), 70-85.
Devine, C., Gvaafhuis, A., Muir, P. and Chvystall, B. (1993). The effect of growth rate and ultimate pH on meat quality of lambs. Journal of Meat Science, 35(1): 63-77.
Emadzadeh, B., Varidi, M.J. and Nassiri Mahallati, M. (2011). The physicochemical characteristics of sheep meat post mortem. Iranian Food Science and Technology Research Journal, 7(2): 164-171.
Faria, P.B., Bressan, M.C., Vieira, J.O. and Vicente -Neto, J. (2012). Meat quality and lipid profiles in crossbred lambs finished on clover-rich pastures. Journal of Meat Science, 90:733-738.
Ferreira, E.M., Piresa, A.V., Susina, I. and Gentila, R.S. (2013). Growth, feed intake, carcass characteristics, and meat fattyacid profile of lambs fed soybean oil partially replaced by fish oil blend. Journal of Animal feed science, 80,285-295.
Fisher, A.V., Enser, M., Richardson, R.I., Wood, J.D., Nute, G.R. and Kurt, E. (2000). Fatty acid composition and eating quality of lamb types derived from four diverse breed×production systems. Journal of Meat Science, 55: 141–147.
Glimp, H.A., Hart, S.P. and Von-Tungeln, D. (1989). Effect of altering nutrient density (concentrate to roughage ratio) and restricting energy intake on rate efficiency and composition of growing lambs. Journal of Animal Science,67: 865–871.
Haddad, S.G. (2005). Effect of dietary forage: concentrate ratio on growth performance and carcass characteristics of growing Baladi kids. Small Ruminant Research,57: 43-49.
Hango, A., Mtenga, L. A., Kifaro, G. C., Safari, J., Mushi, D. E. and Muhikambele, V. R.M. (2007). A study on growth performance and carcass characteristics of Small East African goats under different feeding regimes. Livestock Research for Rural Development, 19 (9(:123-142.
Hatfield, P.G., Hopkins, J.A., Pritchard, G.T. and Hunt, C.W. (1997). The effects of amounts of whole barley, barley bulk density, and form of roughage on feedlot lamb performance, carcass characteristics, and digesta kinetics. Journal of Animal Science,75: 3353–3366.
Jacques, J., Berthiaume, R., and Cinq-Mars, D. (2011). Growth performance and carcass characteristics of Dorset lambs fed different concentrates: Forage ratios or fresh grass. Small Ruminant Research, 95(2-3), 113-119.
Karnezos, T.P., Matches, A.G., and Brown, C.P. (1994). Spring lamb production on alfalfa, sainfoin, and wheatgrass pastures. Agronomy journal, 86(3), 497-502.
Kazala, E.C., Lozeman, F.J., Mir, P.S., Laroche, A., Bailey, D.R.C., and Weselake, R.J. (1999). Relationship of fatty acid composition to intramuscular fat content in beef from crossbred Wagyu cattle. Journal of Animal Science. 77: 1717–1725.
Khalilvandi-Behroozyar, H., Dehghan-Banadaky,M. and Rezayazdi, K. )2010(. Palatability, in situ and in vitro nutritive value of dried sainfoin (Onobrychis viciifolia).Journal of Agricultural Science, 148(6):723-733.
Liu, X., Wang, Z. and Lee, F. (2005). Influence of Concentrate level on dry matter, N balance, nutrient digestibility, ruminal outflow rate and nutrient degradability in sheep. Small Ruminant Research. 58:55-62.
Mahgoub, O., Lu, C.D., and Early, R.J.(2000). Effects of dietary energy density on feed intake, body weight gain and carcass chemical composition of Omani growing lambs. Small Ruminant Research,37: 35–42.
Mendozaa, F., Dejmekb, P. and Aguileraa, J. (2006).Calibrated color measurements of agricultural foods using image analysis. Journal of Post harvest and Biology and Technolgy.41(3): 285-295
Moron-Fuenmayor, O.E. and Clavero,T. (1999). The effect of feeding system on carcass characteristics, non-carcass components and retail cut percentages of lambs. Small Ruminant Research. 34: 57–64.
Notter, D. R., Kelly, R. F. and McClaugherty, F. S. (1991). Effects of ewe breed and management system on efficiency of lamb production. II. Lamb growth, survival and carcass characteristics. Journal of Animal Science. 69: 22-33.
NRC. (2007). Nutrient Requirements of Small Ruminants: Sheep, Goats, Cervids, and New World Camelids. National Academy of Science. Washington, DC. 384p.
Papi, N., Mostafa-Tehrani, A., Amanlou, H., and Memarian, M. (2011). Effects of dietary forage-to-concentrate ratios on performance and carcass characteristics of growing fat-tailed lambs. Animal Feed Science and Technology, 163(2-4), 93-98.
Preziuso, G., Russo, C., Casarosa, L., Campodoni, G., Piloni, S. and Cianci, D. (1999). Effect of diet energy source on weight gain and carcass characteristics of lambs. Small Ruminant Research, 33: 9–15.
Priolo, A., Micol, D. and Agabriel, J.(2001). Effects of grass feeding systems on ruminant meat colour and lavour. A Review. Journal Animal Research. 50: 185-200.
SAS Institute. (2003). SAS User's Guide. Version 9.1. SAS Institute Inc., Cary,NC,USA.
Scharenberg, A., Arrigo, Y., Gutzwiller, A., Wyss, U., Hess, H., Kreuzer, M., and Dohme, F. (2007). Effect of feeding dehydrated and ensiled tanniniferous sainfoin (Onobrychis viciifolia) on nitrogen and mineral digestion and metabolism of lambs. Archvie Animal Nutrition, 61:390–405.
Shahabi, H. and Chashnidel, Y. (2014). The effects of canola oil and oregano essential oil on performance, blood parameters, and chemical carcass compositions of Dalagh fattening lambs. Iranian Journal of Ruminant Research. 2(1): 33-50.
Smoliak, S., Ditterline, R.L., Scheetz, J.D., Holzworth, L.K., Sims, J.R., Wiesner, L.E. and Tibke, G.L. (2004). Plant species. From Montana Interagency Plant Materials Handbook, Montana State University.
Urge, M., Merket, R.C., Sahlu, T., Animut, G. and Goetsch, A.L. (2004). Growth performance by Alpine, Angora, Boer and Spanish wether goats consuming 50 or 75% concentrate diets. Small Ruminant Research. 55: 149-158.
White, T. W., Fernandez, J. M., Harding, G. D., Williams, C. C., Bateman, H. G., Bidner, T. D. and Froetschel, M. A. (2002). Influence of L-carnitine on performance and ruminal and blood metabolites of grazing calves and finishing lambs. The Professional Animal Scientist, 18(1), 59-65.