آگاه، م.ج و بوستانی، ع. (1400). کتاب پرورش بلدرچین. چاپ اول. سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، معاونت آموزش و ترویج کشاورزی، نشر آموزش کشاورزی. 124 صقحه.
آگاه، م.ج.، بوستانی، ع.، رحمانی، ر.، نوراللهی، ح.، هاشمی، م.، جوکار، ل.، ایزدی، غ.ح.، موثقی، س.، جزایری، س.ع. و مشتاقیان، ع.م. (1398). مقایسه اثر مکمل پروبیوتیک مولتیبهسیل با پروبیوتیک تجاری متداول در بازار بر عملکرد، فراسنجههای خونی، خصوصیات کیفی تخم مرغ، میزان کلسترول زرده تخم مرغ و سیستم ایمنی مرغان تخمگذار. گزارش نهایی پروژه تحقیقاتی موسسه تحقیقات علوم دامی. 47 صفحه.
آگاه، م.ج.، بوستانی، ع.، هاشمی، م.، صفدریان، م.، هاشمی، م.ر. و صالح، ح. (1399). تأثیر شکل فیزیکی خوراک و نوع پروبیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و اسیدیته محتویات دستگاه گوارش جوجههای گوشتی. مجله پژوهش و سازندگی. شماره 129:ص ص. 112-101.
بوستانی، ع.، آگاه، م.ج.، حسینی، س.ع.، کریمی، ع.، رحمانی، ر.، مشتاقیان، ع.، جزایری، س.ع و محمودیان، ح.ر. (1397). مقایسه اثر مکمل پروبیوتیک مولتیبهسیل با پروبیوتیک تجاری متداول در بازار بر رشد، ریخت شناسی روده و pH محتویات روده کوچک و سکوم پولت تخمگذار. گزارش نهایی پروژه تحقیقاتی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور. 35 صفحه.
پورطاهری، م.، باقرزاده کاسمانی، ف.، مهری، م. و محمدی عمارت، ح. (1396). اثر زنجبیل و پروبیوتیک بر عملکرد، پاسخ ایمنی همورال و جمعیت میکروبی روده بلدرچین ژاپنی. تولیدات دامی. شماره 1 ص ص. 200-189.
جنگجو، ا.، صالح، ح.، آگاه، م.ج. و میرکزهی، م.ط. (1400). بررسی تأثیر شکل خوراک و مکملهای پروبیوتیکی بر عملکرد، فراسنجههای خونی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی. مجله پژوهشهای تولیدات دامی. شماره 31 ص ص. 22-30.
شیرزادی، ح.، ناصرمنش، ح.، خطیبجو، ع.، طاهرپور، ک. و اکبری قرایی، م. (1398). تأثیر اسانس درمنه خزری و باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر عملکرد بلدرچینهای ژاپنی در مرحله تخمگذاری. مجله تولیدات دامی. شماره 1 ص ص. 163-151.
شیرزادی، ح.، ناصرمنش، ح.، خطیبجو، ع.، طاهرپور، ک. و اکبری قرایی، م. (1397). تأثیرپروبیوتیک و اسانس گیاه آرتمیزیا آنووابر کیفیت تخم و لاشه بلدرچینهای تخمگذار ژاپنی. مجله تولیدات دامی. شماره 4 ص ص. 623-613.
غلامی، ت. و نوبخت، ع. (1397). اثرات استفاده از دو نوع برنامه محدودیت غذایی با و بدون پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخم و هزینه تولید در بلدرچینهای تخمگذار ژاپنی. مجله پژوهش و سازندگی. شماره 118 ص ص. 194-185.
گلیان، ا.ف.، سالار معینی، ف. م. و مظهری، م. (1388). تغذیه طیور. چاپ چهارم. انتشارات شرکت پژوهش و توسعه کشاورزی کوثر.
نوبخت، ع. (1392). اثر سطوح افزایشی پروبیوتیک تک سویه (بیوپالس ®) بر عملکرد و فراسنجههای خون مرغهای تخمگذار. مجله پژوهشهای بالینی دامپزشکی. شماره 4 ص ص. 248-237.
ولی، ن. و کلانتری، م.ر. (1395). اثر پودر سماق و پروبیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و طول رودهی بلدرچین ژاپنی در دورهی رشد. فصلنامه تحقیقات دام و طیور. شماره 2 ص ص. 71-63.
Al-Natour, M.Q. and Alshawabkeh, K. M. (2005). Using varying levels of formic acid to Limit growth of salmonella gallinarum in contaminated broiler feed. Asian- Australian Jornal of Animal Science. 18: 390-395.
Angel, R., Dalloul, R.A. and Doerr, J. (2005). Performance of broiler chickens fed diets supplemented with a direct-fed microbial. Poultry Science. 84: 1222-1231.
Arslan, C., and Saatci, M. (2004). Effects of probiotic administration either as feed additive or by drinking water on performance and blood parameters of Japanese quail. European Poultry Science. 68(4): 160-163.
Ayasan, T., Devrim Ozcan, B., Baylan, M. and Canogullari, S. (2006). The effects of dietary inclusion of probiotic Protexin ® on egg yield parameters of Japanese quails (Coturnix coturnix Japonica). International Journal of Poultry Science. 5 (8): 776-779.
Balevi, T., Ucan, U.S., Coşkun, B., Kurtoglu, V. and Cetingul, I.S. (2001). Effect of dietary probiotic on performance and humoral immune response in layer hens. British Poultry Science. 42: 456-461.
Brenes, A., and Roura, E. (2010). Essential oils in poultry nutrition: main effects and modes of action.
Animal Feed Science and Technology. 158: 1-14.
Ghasemi, H.A. and Taherpour, K. (2013). Comparative effects of probiotic, prebiotic and synbiotic supplements on performance, jejunal morphology, serum lipid profile and antibody response of broiler chicks. Journal of Livestock Science and Technologies. 1 (2): 20-27.
Jang, I.S., Ko, Y.H., Kang, S.Y. and Lee, C.Y. (2007). Effect of commercial essential oils on growth performance, digestive enzyme activity, and intestinal microflora population in broiler chickens. Animal Feed Science and Technology. 134: 304-315.
Khaksefidi, A. and Ghoorchi, T. (2006). Effect of probiotic on performance and immuno competence in broiler chicks. The Journal of Poultry Science. 43(3):296-300.
Khan, S.H., Atif, M., Mukhtar, N., Rehman, A. and Fareed. G., (2011). Effects of supplementation of multi-enzyme and multi-species probiotic on production performance, egg quality, cholesterol level and immune system in laying hens. Journal of Applied Animal Reserch. 39: 386-398.
Midilli, M.M., Kocabagli, N., Muglali, O.H., Turan, N., Yilmaz, H., and Cakir, S. (2008). Effects of dietary probiotic and prebiotic supplementation on growth performance and serum IgG concentration of broilers. South African Journal of Animal Science. 38:21-27.
Nour, M.A., El-Hindawy, M.M., Abou-Kassem, D.E., Ashour, E.A., Abd El-Hack, M.E., Mahgoub, S., Aboelenin, S.M., and Soliman, M.M. (2021). Productive performance, fertility and hatchability, blood indices and gut microbial load in laying quails as affected by two types of probiotic bacteria.
Saudi Journal of Biological Sciences. Article in Press.1-12.
https://doi.org/10.1016/j.sjbs.2021.07.030.
Panda, A.K., Rama Rao, S.S., Raju, M.V.L.N. and Sharma, S.S. (2008). Effect of probiotic (Lactobacillus sporogenes) feeding on egg production and quality, yolk cholesterol and humoral immune response of white Leghorn layer breeders. Journal of the Science of Food and Agriculture. 88: 43-47.
Peterson, A.L., Qureshi, M.A., Ferket, P.R. and Fuller Jr., J.C. (1999). Enhancement of cellular and humoral immunity in young broilers by the dietary supplementation of β-hydroxy-β-methylbutyrate. Immmunopharmacology and Immunotoxicology. 21: 307-330.
Reis, M.P., Fassani, E.J., Garcia J´unior, A.A.P., Rodrigues, P.B., Bertechini, A.G., Barrett, N., Persia, M.E. and Schmidt, C. J. (2017). Effect of Bacillus subtilis (DSM 17299) on performance, digestibility, intestine morphology, and pH in broiler chickens. The Journal of Applied Poultry Research. 26:573-583.
Rolf, R.E. (2000). The role of probiotic cultures in the control of gastrointestinal health. Journal of Nutrition. 130: 396-402.
SAS Institute. (2008). SAS Stat User's Guide. Version 9.2 ed. SAS Inst. Inc., Cary, NC.
Shane, S.M. (2001). Mannanoligosaccharides in poultry nutrition: Mechanisms and benefits. Proceeding of 7th Annual Symposium on Biotechnology in the Feed Industry. Nottingham University Press, Nicholasville, KY., USA. 65-77.
Taherpour, R., Moravej, H., Shivazad, M., Adibmoradi, M. and Yakhchali, B. (2009). Effects of dietary probiotic, prebiotic and butyric acid glycerides on performance and serum composition in broiler chickens.
African Journal of Biotechnology. 8: 2329-2334.
Widiyanto, S. and Indrawan, W. (2018). The effect of supplemented probiotic onthe laying performance and egg quality of Japanese quail (Coturnix-coturnix japonicaTemminck and Schlegel, 1849). AIP Conference Proceedings, 020056: 1-5.
Wu, G., Bryant, M.M., Voitle, R.A. and Roland Sr, D.A. (2005). Performance comparison and nutritional requirement of five commercial layer strain in phase four. International Journal of Poultry Science. 4: 182-186.
Yalcin, S., Ozsoy, B., Erol, H. and Yalcin, S. (2008). Yeast culture supplementation to laying hen diets containing soybean meal or sunflower seed meal and its effect on performance, egg quality traits, and blood chemistry. Journal of Appleid Poultry Reserech. 17: 229-236.
Yang, Y., Iji, P. A., and Choct, M. (2009). Dietary modulation of gut microflora in broiler chickens: a review of the role of six kinds of alternatives to in feed antibiotics. Worlds Poultry Science Journal. 65: 97-114.
Yılmaz, A., Tepeliand, C. and Çağlayan, T. (2011). External and internal egg quality characteristics in Japanese quails of different plumagecolor lines. Journal of Food, Agriculture and Environment. 9: 375-379.