افضل زاده ا.، شریفی س.د.، بی طرف ف.، و هاشمی س. م. 1387. اثر مصرف سویا و اسید چرب آن بر عملکرد، خصوصیات لاشه و خون جوجههای گوشتی. مجله کشاورزی 10(1): 8-1.
حسینی س. م، آملی م.، و مدرسی س. ج. 1393. اثر سطوح مختلف تفاله دانه انار بر صفات عملکردی و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی گیلان. 3 (2): 38 – 29.
حسینی واشان س. ج.، گلیان ا.، یعقوبفر ا.، نصیری م. ر.، راجی ا. ر.، و اسماعیلی نسب پ. 1393. تعیین اثرات تفاله گوجه فرنگی و منابع روغنی گیاهی و حیوانی بر عملکرد، اجزاء لاشه و فرآسنجه های استخوانی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی. پژوهشهای علوم دامی ایران. 6 (2): 75-65.
رحیمی ش. 1393. اثر افزودن عصاره پوست انار به جیرهی دارای چربی بر گوارشپذیری مواد غذایی، فلورمیکروبی روده و عملکرد جوجههای گوشتی. پایاننامه کارشناسی ارشد. دانشگاه شیراز. دانشکده کشاورزی.
شفیعیپور فرد د.، سالاری س.، ساری م.، مهدیزاده س.، و زارعی م. 1395. اثر منابع لیپید و سطوح مختلف روی بر عملکرد، فعالیت باکتریایی تخم مرغ و فراسنجه های تولیدمثلی مرغ های تخمگذار. تولیدات دامی. 18: 539-552.
شهابی ح.، چاشنی دل ی.، تیموری یانسری ا.، و جعفرپور س. ع. 1395. اثر اسانس پونه کوهی و روغن کلزا بر قابلیت هضم،pH و نیتروژن آمونیاکی مایع شکمبه و کیفیت لاشه در برههای پرواری دالاق. پژوهشهای تولیدات دامی سال هفتم/ شماره 13. 127-135.
صالح ح.، گلیان، ا.، کرمانشاهی ح.، فرهوش ر.، میرکزهی م.ط.، و آگاه م.ج. 1394 . آثار آنتیاکسیدانهای طبیعی بر پاسخ سیستم ایمنی، آنزیمهای آنتیاکسیدانی و شاخصهای خونی جوجههای گوشتی. دامپزشکی ایران. 11 (3): 79 – 67.
عابدی س.، حسینی واشان س.ج، فرهنگ فر س. ه.، و غیاثی س. ا. 1398. اثر افزودن عصاره پوست انار بر صفات عملکردی، شاخصهای خونی، ریخت شناسی روده باریک وماندگاری گوشت جوجه گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن کلزا. مجله تحقیقات تولیدات دامی. 8(3): 24-13.
عرب ک. 1388. برآورد انرژی قابل متابولیسم حقیقی (TMEn) سه نوع چربی و تأثیر آنها بر عملکرد جوجههای گوشتی. پایان نامه کارشناسی ارشد. دانشگاه فردوسی مشهد.
غزنوی ط. 1395. بررسی عملکرد، کیفیت تخم مرغ و فراسنجه های بیوشیمیایی خون مرغهای تخمگذار تغذیه شده با تفاله فراوری شده هسته و عصاره پوست انار. پایان نامه کارشناسی ارشد ایران، بیرجند، دانشگاه بیرجند.
محمودی، پ.، حسن آبادی ا.، حاجاتی ح.، جوادی م. 1394. اثرات لسیتین سویا، روغن سویا و چربی حیوانی بر عملکرد و بیان ژن SREBP-1 در جوجههای گوشتی. پژوهشهای علوم دامی ایران. 7.304-294.
مددی م. ص.، محمودی ر.، پور رمضان ت.، احسانی ع.، و یوسفی کلاریکلایی ک. 1393. تأثیر روغن سویا و روغن حیوانی پیه گوسفندی (منابع اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع) بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجههای گوشتی. مجله تحقیقات دام و طیور 3(1): 65-74.
میرشکار ر.، بلداجی ف.، دستار ب.، و یامچی ا. 1393. اثر جایگزینی روغن سویا با روغن کتان در زمانهای مختلف بر عملکرد، ترکیب لاشه و غنیسازی گوشت سینه و ران جوجههای گوشتی با اسیدهای چرب امگا-3. تحقیقات تولیدات دامی. پاییز 1393. 31-21.
میریآتشگاه س.ر.، شکوری م. د.، و فتحی آچاچلوئی ب. 1395. اثر منبع لیپیدی جیره و پودر شوید (Anethum graveolens L) بر عملکرد رشد، وضعیت اکسیدانی، پروفایل اسیدهای چرب لاشه و پارامترهای لیپیدی جوجههای گوشتی. پایان نامه کارشناسی ارشد. دانشگاه محقق اردبیلی. دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی.
Ahmed S. T., Islam M. M., Bostami A. R., Mun H. S., Kim Y. J., and Yang C. J. 2015. Meat composition, fatty acid profile and oxidative stability of meat from broilers supplemented with pomegranate (Punica granatum L.) by-products. Food Chemistry, 188: 481-488.
Alayash A. I., Patel R. P. and Cashon R. E. 2001. Redox reactions of hemoglobin and myoglobin: Biological and toxicological implications. Antioxidants & Redox Signalling 3: 313-327.
Altieri F., Crione F., Giamogante F., Carradori S., Lacatelli M., Chichiarelli S., and Cesa, S. 2019. Influence of Ellagitannins Extracted by Pomegranate Fruit on Disulfide Isomerase PDIA3 Activity. Nutrients. 11: 186-192.
Ayed H. B., Attia H., and Ennouri, M. (2015). Effect of oil supplemented diet on growth performance and meat quality of broiler chickens. Advanced Techniques in Biology & Medicine, 4: 1- 4.
Baiao N. C., and Lara L. J. C. 2005. Oil and fat in broiler nutrition. Revista Brasileira de Ciência Avícola, 7(3): 129-141.
Blanch A., Barroeta A. C., Baucells M. D., Serrano X., and Puchal F. 1996. Utilization of different fats and oils by adult chickens as a source of energy, lipid and fatty acids. Animal Feed Science and Technology, 61(1-4): 335-342.
Esmaillzadeh A., Tahbaz F., Gaieni I., Alavi-Majd H., and Azadbakht L. 2006. Cholesterol-lowering effect of concentrated pomegranate juice consumption in type II diabetic patients with hyperlipidemia. International Journal for Vitamin and Nutrition Research, 76(3): 147-151.
Ferreira E. M., Pires A. V., Susin I., Gentil R. S., Parente M. O. M., Nolli C. P., and Ribeiro C. V. D. M. 2014. Growth, feed intake, carcass characteristics, and meat fatty acid profile of lambs fed soybean oil partially replaced by fish oil blend. Animal Feed Science and Technology, 187: 9-18.
Gessner D. K., Ringseis R., and Eder, K., 2017. Potential of plant polyphenols to combat oxidative stress and inflammatory processes in farm animals. Journal of Animal Physiology Animal Nutrition, 101(4), 605-628.
Hosseini-Vashan S. J., A. Golian, A. Yaghobfar, A. Zarban, N. Afzali, Esmaeilinasab, P. 2012. Antioxidant status, immune system, blood metabolites and carcass characteristic of broiler chickens fed turmeric rhizome powder under heat stress. African Journal of Biotechnology, 11 (94): 16118-16125.
Huang J., Yang D., and Wang T. 2007. Effects of replacing soy-oil with soy-lecithin on growth performance, nutrient utilization and serum parameters of broilers fed corn-based diets. Asian Australasian Journal of Animal Sciences, 20(12): 1880.
Ismail T., Sestili P., and Akhtar S., 2012. Pomegranate peel and fruit extracts: a review of potential anti-inflammatory and anti-infective effects. Journal of Ethnopharmacology, 143: 397-405.
Karami M., Alimon A. R., Sazili A. Q., Goh Y. M., and Ivan M. 2011. Effects of dietary antioxidants on the quality, fatty acid profile, and lipid oxidation of longissimus muscle in Kacang goat with aging time. Meat Science, 88: 102-108.
Kulkarani A.P., Aradhya S. M., and Divakar S. 2004. Isolation and identification of a radical scavenging antioxidant Punicalagin from pith and capillary membrane of pomegranate fruit. Food Chemistry, 87: 551-557.
Latshaw J.D. 2008. Daily energy intake of broiler chickens is altered by proximate nutrient content and form of the diet. Poultry Science, 87:89–95.
Laudadio V., Passantino L., Perillo A., Lopresti G., Passantino A., Khan R. U. and Tufarelli V. 2012. Productive performance and histological features of intestinal mucosa of broiler chickens fed different dietary protein levels. Poultry Science. 91: 265-270.
Manach C., Scalbert A., Morand C., Rémésy C., and Jiménez L. 2004. Polyphenols: food sources and bioavailability. The American Journal of Clinical Nutrition, 79(5): 727-747.
Mottram D. S., and Salter L. J. 1988. Flavor formation in meat-related Maillard systems containing phospholipids. ACS Publications., In (pp. 442-451):
Nayebpor M., Hashemi A., and Farhomand P. 2007. Influence of soybean oil on growth performance, carcass properties, abdominal fat deposition and humoral response in male broiler chickens. Journal Animal Veterinary Advances, 6: 1317-1322.
Neyrinck A.M.,
Van Hée V.F.,
Bindels L.B.,
De Backer F.,
Cani P. D. and
Delzenne N.M. 2013. Polyphenol-rich extract of pomegranate peel alleviates tissue inflammation and hypercholesterolaemia in high-fat diet-induced obese mice: potential implication of the gut microbiota.
British Journal of Nutrition, 109: 802-809.
Nobakht, A. 2013. Effects of different Levels of dried Lemon pulp on performance, carcass traits, blood biochemical and immunity parameters of broilers. Iranian Journal of Applied Animal Science. 3 (1): 145-151.
Noori N., Dehrekni N., Akhunzadeh B., Misaghi A., Dabaghi Moghadam A., YahyaRayat R. and Ghanbari S. 2012. The antimicrobial effect of thyme essential oil on Ecoli o157: H7 in beef calves during storage at refrigerator temperatures in order to replace chemical preservatives and health careconsumers. Journal of Army University of Medical Sciences, 10: 192-197.
Pelicano E. R. L., Souza P. A., Souza H. B. A., Figueiredo D. F., Boiago M. M., Carvalho S. R., and Bordon V. F. 2005. Intestinal mucosa development in broiler chickens fed natural growth promoters. Revista Brasileira de Ciencia Avicola, 7(4): 221-229.
Pinchasov Y., and Nir I. 1992. Effect of dietary polyunsaturated fatty acid concentration on performance, fat deposition, and carcass fatty acid composition in broiler chickens. Poultry Science, 71(9): 1504-1512.
Rajani J., Torshizi M. K., and Rahimi S. 2011. Control of ascites mortality and improved performance and meat shelf-life in broilers using feed adjuncts with presumed antioxidant activity. Animal Feed Science and Technology, 170(3-4): 239-245.
Rehulka J., and Minařík B. 2007. Blood parameters in brook trout Salvelinus fontinalis (Mitchill, 1815), affected by columnaris disease. Aquaculture Research, 38(11): 1182-1197.
Salamatdoust Nobar N., Gorbani A., Nazeradl K., Ayazi A., Ha- midiyan A., Fani A., Aghdam Shahryar H., Giyasi Ghalehkandi J. and Ebrahim Zadeh Attari V. (2010). Beneficial effects of canola oil on breast fatty acids profile and some of serum biochemical parameters of Iranian native turkeys. Journal of Cell Animal Biology, 4(8): 125-130.
Santhini. E., Balwas R., and Padma V. V. 2011. Gallic acid isolated from pomegranate peel extract induces reactive oxygen species mediated apoptosis in a549 cell line. Journal of Cancer Therapy, 2: 638-645.
Sharifian M., Hosseini-Vashan S.J., Fathi Nasri M.H., and Perai A.H. 2019. Pomegranate peel extract for broiler chickens under heat stress: Its influence on growth performance, carcass traits, blood metabolites, immunity, jejunalmorphology, and meat quality. Livestock Science. 227: 22-28.
Singh R. P., Chidambara Murthy K. N., and Jayaprakasha G. K. 2002. Studies on the antioxidant activity of pomegranate (Punica granatum) peel and seed extracts using in vitro models. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 50(1): 81-86.
Speisky H. and Jimenez I. (2000) Radicales Libres y antioxidantes en la prevención de enfermedades: (I) Mecanismos de generación de Radicales Libres. Revista Chilena de Nutrición, 27: 48-55.
Sreekumar S., Sithul H., Muraleedharan P., Azeez J.M. and Sreeharshan S. 2014. Pomegranate Fruit as a Rich Source of Biologically Active Compounds. BioMed Research International. Article ID 686921, 12 pages.
Wongsuthavas S., Yuangklang C., Wittayakun S., Vasupen K., Mitchaothai J., Srenanual P., and Beynen A. C. 2007. Dietary soybean oil, but not krabok oil, diminishes abdominal fat deposition in broiler chickens. International Journal of Poultry Science, 6(11), 792-795.
Zaki E.F., ElFahan A.I., Nematallah G.M. 2018. Effect of feeding broiler chicken on soybean oil and palm oil supplemented with some feed additives on the quality characteristics of processed chicken nuggets. International Journal of Environment, Agriculture and Biotechnology (IJEAB), 3 (2): 500-505.
Zeron Y., Sklan D., and Arav A. 2002. Effect of polyunsaturated fatty acid supplementation on biophysical parameters and chilling sensitivity of ewe oocytes. Molecular reproduction and development, 61(2): 271-278.
Zollitsch, W., Knaus, W., Aichinger, F.,and Lettner, F. 1997. Effects of different dietary fat sources on performance and carcass characteristics of broilers. Animal Feed Science and Technology, 66(1-4): 63-73.