بررسی تأثیر سطوح مختلف اسید آمینه گلوتامین بر کیفیت منی قوچ عربی طی زمان های مختلف ذخیره سازی به حالت مایع در 5 درجه سانتی گراد

صالح طباطبائی وکیلی؛ رقیه زیدی؛ مرتضی مموئی؛ خلیل میرزاده

دوره 30، شماره 115 ، شهریور 1396، ، صفحه 233-242

https://doi.org/10.22092/asj.2017.113278

چکیده
  گلوتامین یک اسیدآمینه‌ با خاصیت آنتی‌اکسیدانی می‌باشد. هدف از مطالعه‌ حاضر، بررسی تأثیر سطوح مختلف گلوتامین بر خصوصیات منی قوچ عربی تحت شرایط مایع بود. اسپرم‏گیری از 8 رأس قوچ عربی به طور هفتگی برای 8 هفته انجام و منی آن‌ها با هم مخلوط شد. منی مخلوط و رقیق شده به 5 قسمت تقسیم و سطوح گلوتامین (صفر یا شاهد، 25، 50، 75 و 100 میلی‌مول) را دریافت ...  بیشتر

اثر عصاره های گیاهی چای سبز، اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی

رضا میرشکار؛ بهروز دستار؛ بهاره شعبانپور

دوره 28، شماره 106 ، خرداد 1394، ، صفحه 179-186

https://doi.org/10.22092/asj.2015.101359

چکیده
  اثر  چای سبز[1]، اکیناسه پرپورا[1]، رزماری[1] بر کیفیت گوشت و وقوع فساد یا طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه­های گوشتی مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور، ران تازه مرغ در محلول 1/0%  عصاره هیدروالکلی از گیاهان چای سبز، اکیناسه و رزماری به مدت 15 دقیقه قرار گرفت و سپس به مدت 6 ماه در فریزر (C°20-) نگهداری شد. نمونه گیری پس از 1، 30، 60، 90، 120، ...  بیشتر