برای آغاز فرآیند بررسی مقاله، ارسال فایلهای زیر الزامی است
فایل قالب مقاله (بدون نام نویسندگان)
مشخصات نویسندگان
فرم تعهدنامه
فرم تعارض منافع
راهنمای ثبت نام و ارسال مقاله فرم تعارض منافع فرم تعهد نامه
ﻫﺪﻑ این نشریه ﺍﻧﺘﺸﺎﺭ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﭘﮋﻭﻫﺶﻫﺎ ﻭ ﺗﺠﺮﺑﻪﻫﺎﻱ ﻋﻠﻤﻲ ﭘﺎﻳﻪ ﻭﻛﺎﺭﺑﺮﺩﻱ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻨﻪﻫﺎﻱ ﻣﺨﺘﻠﻒ علوم دامی و طیور بوده و ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺼلنامه منتشر میگردد.
- حیطه کاری مجله (Scope) به شرح ذیل میباشد:
- زنبور عسل
- مدیریت پرورش دام و طیور
- تغذیه دام و طیور
- فیزیولوژی دام و طیور
- ژنتیک و اصلاح نژاد دام و طیور
- بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی دام و طیور
- فناوریهای نوین در پرورش دام و طیور
راهنمای نویسندگان-(PDF) دانلود
- مقالات ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ بر خط (Online)، ﭘﺲ ﺍﺯﺛﺒﺖ ﺩﺭﺳﺎمانهی اینترنتی www.asj.areeo.ac.ir ﻭ ﺭﻋﺎﻳﺖ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ نشریه (ﻛﻪ در راهنمای نویسندگان ﺷﺮﺡ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ) ﺍﺭﺳﺎﻝ ﺷﻮﺩ.
- هیات تحریریه در رد، تلخیص و ویرایش مطالب مجاز میباشد.
- ﻣﻘﺎﻟﻪ نباید قبلاً در جای ﺩﻳﮕﺮﻱ چاپ شده و یا همزمان به مجله دیگری ﺍﺭﺳﺎﻝ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ.
- ﻣﻘﺎﻟﻪ در محیط word 2010 و یا ورژن بالاتر بوده و با قلم 14 (B Zar) و حداکثر در 14 صفحه A4 با فاصله سطور 1 سانتیمتر و حاشیه 2 سانتیمتر از طرفین نوشته شود. ( منابع با قلم 12 Time new Roman )
- بخشهای ﻣﻘﺎﻟﻪ ﺷﺎﻣﻞ: ﻋﻨﻮﺍﻥ (فارسی و انگلیسی)، ﭼﻜﻴﺪﻩ (فارسی و انگلیسی)، واژههای کلیدی (فارسی و انگلیسی)، ﻣﻘﺪﻣﻪ، ﻣﻮﺍﺩ ﻭ ﺭﻭﺵ، نتایج، ﺑﺤﺚ (نتایج و بحث میتواند توام باشند)، نتیجهگیری، درصورت لزوم ﺗﺸﻜﺮو ﻗﺪﺭﺩﺍﻧﻲ ﻭ فهرست ﻣﻨﺎﺑﻊ (فارسی و انگلیسی) ﺑﺎﺷﺪ.
- نام فایل حاوی متن مقاله بهنام نویسندگان نامگذاری نشود و همچنین مشخصات نویسندگان (فارسی و انگلیسی) در داخل فایلی با همین نام تهیه و ارسال شود.
- ﻋﻨﻮﺍﻥ مقاله: ﺑﺎﻳﺪ ﻣﺨﺘﺼﺮ،ﮔﻮﻳﺎ ﻭ ﺑﻴﺎنگر ﻣﺤﺘﻮﺍﻱ ﻣﻘﺎﻟﻪ ﺑﺎﺷﺪ.
- ﻧﺎﻡ ﻭ ﻧﺎﻡﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﻲ: هنگام ارسال مقاله در پایگاه نشریه، ذکر نام، مرتبه علمی و محل کارﻧﻮﻳﺴﻨﺪﻩ، ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ مشخص نمودن ﻧﻮﻳﺴﻨﺪﻩ ﻣﺴﺌﻮﻝ ﻭﺫﻛﺮﺁﺩﺭﺱ، ﺗﻠﻔﻦ ﺗﻤﺎﺱ ﻭ پست الکترونیکی ﺑرای ﻣﻜﺎﺗﺒﺎﺕ ﺑﻌﺪﻱ ﺍﻟﺰﺍﻣﻲﺍﺳﺖ (فارسی و انگلیسی).
- ﭼﻜﻴﺪﻩ: ﺷﺮﺡ ﻣﺨﺘﺼﺮی از تحقیق انجام شده و نتایج بهدست آمده میباشد و نباید از ۲۵۰ ﻛﻠﻤﻪ بیشتر ﺑﺎﺷﺪ. ﭼﻜﻴﺪﻩ انگلیسی ﻣﻨﻄﺒﻖ ﺑﺎ چکیده ﻓﺎﺭﺳﻲ و بعد از آن آورده شود.
- واژههایﻛﻠﻴﺪﻱ: حداکثر تا 5 کلمه ﺩﺭ ذیلﭼﻜﻴﺪﻩ ﻓﺎﺭﺳﻲﻭ انگلیسی ﺩﺭﺝ گردد.
- ﻣﻘﺪﻣﻪ: بیانگر ضرورت ﻣﺴﺌﻠﻪ ﻣﻮﺭﺩ ﭘﮋﻭﻫﺶ و گزارش دیگر پژوهشگران است و شامل اهمیت، ﭘﻴﺸﻴﻨﻪ و ﺑﺮﺭﺳﻲ ﺍﺟﻤﺎﻟﻲ ﻳﺎﻓﺘﻪﻫﺎﻱ ﺳﺎﻳﺮﻣﺤﻘﻘﻴﻦمیباشد که به نتیجهگیری، طرح مسئله و هدف پژوهش ختم میشود.
- ﻣﻮﺍﺩ ﻭ ﺭﻭﺵ: ﺷﺮﺡ ﻣﻮﺍﺩ و روشهایی است که در انجام پژوهش مورد استفاده قرار گرفته است (در موﺭﺩ ﺩﺳﺘﮕﺎهها، تجهیزات و مواد ﺍﺧﺘـﺼﺎﺻﻲ، ﻧـﺎﻡﻛﺎﺭﺧﺎﻧﻪی ﺳﺎﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﻣﺪﻝ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ذکرﺷﻮﺩ). شرح ﺭﻭﺵﻛﺎﺭ ﺑﺎﻳﺪ بهصورتی باشدﻛﻪ بکارگیری ﺁﻥ ﺗﻮﺳﻂ ﭘﮋﻭﻫﺸﮕﺮﺍﻥ ﺩﻳﮕﺮ ﻣﻴﺴﺮﺑﺎﺷﺪ. دﺭ ﺍﻳﻦ ﺑﺨﺶ ﺍﺯ ﺫﻛﺮ جزئیات ﺭﻭﺵﻫﺎی رایج ﺧﻮﺩﺩﺍﺭﻱ و ﺗﻨﻬﺎ ﺑﻪ ﺫﻛﺮ ﻣﻨﺒﻊ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﺍﻛﺘﻔﺎ گردد.
- ﻧﺘﺎﻳﺞ: ﺷرح ﺍﻃﻼﻋﺎﺗﻲ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ از انجام ﺗﺤﻘﻴﻖ بهدﺳﺖﺁﻣﺪﻩ ﻭ ﺑﻪﺻﻮﺭﺕ متن، ﺟﺪﻭﻝ، ﺷﻜﻝ، ﻣﻨﺤﻨﻲ ﺑﻴﺎﻥ ﻣﻲﺷﻮﺩ (از تکرار همزمان نتایج بهصور مختلف: شکل، جدول و نمودار خودداری شود).
- ﺑﺤﺚ: ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺑﺨﺶﻧﺘﺎﻳﺞ ﺑﻪﺩﺳﺖﺁﻣﺪﻩ، ﺑﺎ ﺩﺭ ﻧﻈﺮﮔﺮﻓﺘﻦ ﻳﺎﻓﺘﻪﻫﺎﻱ سایر ﻣﺤﻘﻘﺎﻥ مورد تحلیل و تفسیر قرار میگیرد. (نتایج و بحث میتواند توام باشند)
- نتیجهگیری: بر اساس یافتههای پژوهش انجامشده جمعبندی انجام شده و توصیههای علمی و کاربردی ارائه گردد.
- ﺗﺸﻜﺮ ﻭ ﻗﺪﺭﺩﺍﻧﻲ: جهت ﺣﻔﻆﺟﺎﻳﮕﺎﻩ ﺳﺎﺯﻣﺎنها ﻭﺍﻓﺮﺍﺩیﻛﻪ ﺩﺭ ﺍﺟﺮﺍﻱ ﺗﺤﻘﻴﻖ ﺳﻬﻤﻲ ﺩﺍﺷﺘﻪﺍﻧﺪ، توصیه میشود ﺩﺭﭼﻨﺪﻛﻠﻤﻪ ﺍﺯ ﺁنها ﻗﺪﺭﺩﺍﻧﻲﺷﻮﺩ.
- ﭘﺎورقی: ﺩﺭ ﻣﻮﺍﺭﺩﻱﻛﻪ ﺩﺭﻭﻥ ﻣﺘﻦ از واژههایی استفاده شود که ﻧﻴﺎﺯ ﺑﻪ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺑﻪﺻﻮﺭﺕ ﻣﺠﺰﺍ داشته باشد، ﺩﺭ ﻣﺘﻦ ازﺷﻤﺎﺭﻩ ﺑﺎﻻنوبس (Superscript) اﺳـﺘﻔﺎﺩﻩ ﻭ ﺩﺭﺍﻧﺘﻬﺎﻱﻣﻘﺎﻟـﻪ ﻭﻗﺒـﻞ ﺍﺯ منابع درج گردد.
- ﻣﻨﺎﺑﻊ: برﺍﻱ ارجاع به شرح زیر عمل شود: (سبک APA )
1- ﺩﺭ ﺯﻣﺎﻥ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﺑﻪ ﻣﻨﺒﻌﻲ ﺩﺭﻭﻥ ﻣﺘﻦ ﺍﺯ ﻧﺎﻡ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﻲ ﻧﻮﻳﺴﻨﺪﻩ ﻭ ﺳﺎﻝ ﺍﻧﺘﺸﺎﺭﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺷﻮﺩ. ﺍﮔﺮ ﻣﻨﺒﻌﻲ 2 نفر نویسنده ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ، ﺩﺭ ﻫﺮﺑﺎﺭ ﺍﺭﺟﺎﻉ ﺩﺭﻭﻥ ﻣﺘﻦ ﻧﺎﻡ ﻫﺮ دو ﻧﻮﻳﺴﻨﺪﻩ ﻭ ﺳﺎﻝ ﺍﻧﺘﺸﺎﺭ (مشاهیری و درمانی کوهی، 1401؛ Peer و Leeson، 1995) ﻗﻴﺪ ﻣﻲﺷـﻮﺩ، ﺩﺭﺻﻮﺭﺗﻲﻛﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﻧﻮﻳﺴﻨﺪﮔﺎﻥ بیش از 2 نفر ﺑﺎﺷﺪ، ﺩﺭﻭﻥ ﻣﺘﻦ ﻧﺎﻡ ﻧﻮﻳﺴﻨﺪه اول و سپس واژه همکاران (خرمی و همکاران، 1387؛ Shakeri و همکاران، 2020) قید میگردد.
2- در صورتی که مؤلفان نام خانوادگی مشابه داشته باشند؛ از حرف اول نام کوچک آنها جهت جداسازی و عدم تشابه استفاده میشود.
3- ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﺑﻪ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﻳﺎ ﺗﺸﻜﻴﻼﺕ ﺩﺭ ﻣﺘﻦ ﻓﺎﺭﺳﻲ، ﺣﺮﻭﻑ ﺍﻭﻝ ﻫﺮﻛﻠﻤﻪ ﺑﻪﺻﻮﺭﺕ ﺑﺰﺭﮒ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻣﻲﺷﻮﺩ مانند: FDA (Food and Drug Administration).
4- ﻫﺮ ﻣﻨﺒﻌﻲ ﻛﻪ ﺩﺭ ﻣﺘﻦﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﺎﻳﺪ ﺩﺭ ﻓﻬﺮﺳﺖ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺑﺎﻟﻌﻜﺲ.
5- ﻓﻬﺮﺳﺖ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺮ ﺍﺳﺎﺱﺣﺮﻭﻑ ﺍﻟﻔﺒﺎ ﺗﻨﻈﻴﻢشود. ضمناً ﺧﻂﺩﻭﻡ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﺑﺎﻳﺪ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺧﻂ ﺍﻭﻝ ﺣﺪﻭﺩ ﻧﻴﻢ ﺳﺎﻧﺘﻲﻣﺘﺮ ﻓﺮﻭﺭﻓﺘﮕﻲﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ.
6- ﺩﺭﻓﻬﺮﺳﺖﻧﻮﻳﺴﻲ ﻧﺎﻡ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﮔﻲ ﻧﻮﻳﺴﻨﺪه ﺍﻭﻝ ﻭﺳﭙﺲ ﻧﺎﻡ ﻛﻮﭼﻚ ﺑﻪ ﺍﺧﺘﺼﺎﺭ ﻣﻲﺁﻳﺪﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺭﻭﺍﻝ ﺗﺎ ۶ ﻧﻮﻳﺴﻨﺪﻩ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﺟﺮﺍ ﺍﺳﺖ ﺍﮔﺮ ﻣﻨﺒﻌﻲ ﺑﻴﺶ ﺍﺯ ۶ ﻧﻮﻳﺴﻨﺪﻩ ﺩﺍﺷـﺘﻪ ﺑﺎﺷـﺪ. ﺩﺭ ﺍﻳـﻦ ﺣﺎﻟـﺖ ﻧـﺎﻡ ۶ ﻧﻮﻳﺴﻨﺪﻩ ﺁﻣﺪﻩ ﻭ ﺑﻘﻴﻪ ﺑﺎ et. al., ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﻳﺎﻓﺖ.
7- لازم است شناسه منحصر به فرد DOI یا DOR یا هر دو در انتهای ارجاعات هر مقاله درج گردد.
8- ﺍﮔﺮدر چند منبع ﻧﺎﻡ ﻧﻮﻳﺴﻨﺪﮔﺎﻥ ﻭﺳﺎﻝ ﺍﻧﺘﺸﺎﺭ ﻣﺸﺎﺑﻬﺖﻛﺎﻣﻞﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﺍﺯﺣﺮﻭﻑ a، b و c ﺑﺮﺍﻱ ﺭﺩﻳﻒ ﺗﻮﺍﻟﻲ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﺩﺭکنار سال ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﻲﺷﻮﺩ.
9- ﺩﺭ ﻓﻬﺮﺳﺖ ﻣﻨﺎﺑﻊ باید ﺣﺮﻑ ﺍﻭﻝ کلمات ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻣﺠﻼﺕ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺑﺰﺭﮒ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺷﻮﺩ ﻭ ﻧﺎﻡ ﻣﺠﻠﻪ مورب (ایتالیک) شود.
10- ﺟﻨﺲ ﻭﮔﻮﻧﻪ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﻻﺕ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ مورب (ایتالیک) ﺩﺭﺝ ﻣﻲﺷﻮﻧﺪ.
در هنگام ارسال مقاله، فرم تعهد نویسندگان و مخصوصاً فرم تعارض منافع ارسال گردد. (قسمت اضافه کردن فایلها).
در ادامه به چند نمونه از نحوه فهرستنویسی منابع اشاره میشود:
منابع فارسی:
مقاله در مجله علمی
مشاهیری، س. و درمانی کوهی، ح. (1401). اثر مکمل آنزیمی و اندازه ذرات گندم بر عملکرد، جمعیت میکروبی و اسیدیته روده کوچک و خصوصیات بستر بلدرچین ژاپنی. علوم دامی. (134)35: 90-75.
doi: 10.22092/asj.2021.343451.2076.
مقاله در همایشها
خرمی، ب.، فضایلی، ح. و بیدگلی، س. م. س. (1387). اثر استفاده از بقایای گلابگیری در جیره غذایی گوسالههای پرواری. مجموعه مقالات سومین کنگره علوم دامی کشور. دانشگاه فردوسی مشهد. ص. 31.
پایان نامهها
رضا یزدی، ک. (1380). بررسی تأثیر سطوح مختلف گوگرد جیره بر توان تولیدی بزغالههای رائینی. پایان نامه دکترا، دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس.
کتاب
ضمیری، م. ج. (1381). پرورش گاو شیری (چاپ سوم)، انتشارات دانشگاه شیراز. ص. 48، 51 و 64.
قربانی، غ. ر. و خسروی نیا، خ. (1379). اصول پرورش گاوهای شیرده، مرکز نشر دانشگاه صنعتی اصفهان (ترجمه) ص. 48، 52 و 58.
آمار نامه
آمارنامه کشاورزی (1389). جلد دوم. دفتر آمار و فناوری اطلاعات. وزارت جهادکشاورزی. صص: 125- 105.
منابع غیرفارسی:
مقاله در مجله علمی
Shakeri, P., Riasi, A. and Tahmasbi, R. (2020). The effect of pistachio by-product extracts treatment in protecting soybean meal and canola meal protein from rumen microbial degradation. Journal of the Science of Food and Agriculture. 100 (14): 5222-5229. doi.org/10.1002/jsfa.10572.
Peer, D.J. and Leeson, S. (1985). Feeding value of hydroponically sprouted barley for poultry and pigs. Animal Feed Science and Technology. 13: 183-190. doi.org/10.1016/0377-8401(85)90021-5.
مقاله در همایشها
Vahmani, P. and Naserian, A. A. (2005). Pistachio hull as a feed ingredient for lactating dairy goats. In Proceedings of the British Society of Animal Science. York, England, p. 126.
منابع مرجع
AOAC. (1990). Official methods of analysis, 15th Edition. Association of Official Analytical Chemists. Washington, DC, USA. pp: 554, 575, 654.
SAS. (2001). Statistical Analysis Systems. Version 8.2. Cary, NC: SAS Institute Inc.
Fox, D.G., Tylotki, T.P., Tedeschi, L.O., Van Amburgh, M.E., Chase, L.E., Pell, A.N., Overton, T.R. and Russel, J.B. (2003). The Net Carbohydrate and Protein System for Evaluating Herd Nutrition and Nutrient Excretion: CNCPS, Version 5.0. Model Documentation. Animal Science Mimeo 213, Department of Animal Science, Cornell University, Ithaca, New York.
کتاب
Chamberlain, A.T. and Wilkinson, J.M. (2000). Feeding the dairy cow.2nd Edition. Chalcombe Publications, Lincoln, UK. pp: 135-141.
فصلی از یک کتاب که هر فصل نویسندگان جداگانهای دارد
Lourdes Costa, M., Carrapico, F. and Santos, M.C.R. (1994). Biomass and growth characterization of Azolla filiculoides in natural and artificial environments. P: 455-461, In: Hegazi, N.A., M. Fayez and M. Monib (eds.) nitrogen fixation with non-legumes. The American University in Cairo Press.
پایگاه اینترنتی :
International Panel on Climate Change (IPCC), Revised IPCC Guidelines for National Greenhouse Gas Inventories. Workbook (Vol. 2), Module 4, Agriculture (2006). Available: http://www.ipcc-nggip. iges.or.jp/public/2006gl/vol4.htm [12 November 2010]
راهنمای نویسندگان در سامانه
ورود به سیستم
برای ورود به سیستم تکمیل فرم ثبت نام الزامی است.
برای ثبت نام در سیستم مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:
ابتدا روی لینک مجله مورد نظر کلیلک کنید. سایت مجلات به دو زبان فارسی و انگلیسی طراحی شده است. پس از انتخاب زبان مجله(ترجیحاً زبان فارسی)، روی گزینه ثبت نام کلیک کرده و فرم مربوطه را به دقت تکمیل کنید. تکمیل مواردی که با ستاره مشخص شده، الزامی است. اطلاعات کامل خود را (به جز نام کاربری و رمز عبور) ترجیحاً به زبان فارسی وارد کنید.
آدرس ایمیل خود را به دقت وارد کنید . از این پس از طریق همین آدرس با شما تماس گرفته خواهد شد. پس از تکمیل و ارسال فرم ثبت نام، نام کاربری و کلمه عبور به آدرس ایمیل شما ارسال میشود. برای ادامه کار، با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد سیستم شوید. پس از ورود به سیستم، کلمه عبور را تغییر دهید. یادآور میشود امکان تغییر نام کاربری وجود ندارد.
در صورت فراموشی کلمه عبور، آدرس ایمیل خود را در بخش مربوطه وارد کنید. کلمه عبور جدید به آدرس شما ارسال میشود. توصیه میشود پس از وارد شدن به سیستم، کلمه عبور خود را تغییر دهید.
نام کاربری و کلمه عبور خود را در اختیار دیگران قرار ندهید. مسئولیت ورود درست اطلاعات بر عهده شماست. برای تغییر مشخصات و یا آدرس خود روی لینک مشاهده اطلاعات شخصی کلیک کنید.
چنانچه مشکل خاصی در ورود اطلاعات داشته باشید، با مدیر سامانه تماس حاصل فرمایید.
صفحه اختصاصی نویسنده
برای استفاده نویسندگان دارای امکانات و قابلیتهای زیر است:
ارسال مقالات جدید: در این بخش امکان ارسال مقاله جدید و تکمیل اطلاعات مقالات ارسال شده وجود دارد. برای ارسال مقاله جدید تکمیل فرم ثبتنام و همچنین تکمیل اطلاعات فرم ارسال مقاله، الزامی است. چگونگی ثبت نام در سیستم و ارسال مقاله در ادامه آمده است.
مقالات نیازمند بازنگری: در این بخش مقالاتی که مورد پذیرش قرار گرفته است و نیازمند بازنگری یا در حال بازنگری است نمایش داده میشود. در این بخش همچنین فهرست مقالاتی که به هر دلیل در بازه زمانی یک ماهه بازنگری نشده و از سیستم حذف شده است نمایش داده میشود. مشاهده آخرین وضعیت مقالاتی که به وسیله هیأت تحریریه پذیرفته شده و نیازمند بازنگری و انجام اصلاحات است در این قسمت امکانپذیر میباشد. لازم به ذکر است مقالاتی که به هر دلیل در موعد مقرر بازنگری نشوند از سیستم حذف میشوند و در صورت تمایل این امکان وجود دارد تا مچدداً برای مجله ارسال شود.
مقالات تکمیل شده: در این بخش مقالات آماده انتشار و همچنین مقالاتی که بررسی آن با درخواست نویسنده لغو شده و همچنین مقالاتی که از طریق فراخوان ارسال شده است نمایش داده میشود.
پس از ورود به سیستم برای دسترسی به امکانات آن روی لینک مربوط به صفحه شخصی، کلیک کنید.
-------------------------------------
ارسال مقاله جدید
برای ارسال مقاله جدید، تکمیل اطلاعات زیر الزامی است:
- انتخاب نوع مقاله: (مقاله مستقل، طرح پژوهشی، مقاله مروری و ...)
- وارد کردن عنوان: عنوان کوتاه نیز باید در قسمت مربوطه وارد شود.
- اضافه کردن اطلاعات نویسنده (نویسندگان):
o در صورتی که مقاله بیش از یک نویسنده دارد، اطلاعات کامل نویسنده را در بخش مربوطه وارد کنید. در صورتی که یکی از این نویسندگان به عنوان نویسنده عهدهدار مقاله مشخص شود، ثبت نام ایشان در سیستم ضروری است. تمامی مکاتبات دفتر مجله با نویسنده عهدهدار مقاله خواهد بود.
- وارد کردن چکیده مقاله: (چکیده مقاله باید بین 150 تا 250 کلمه باشد.)
- افزودن کلمات کلیدی: (کلمات کلید باید بین 4 تا 7 کلید واژه باشد و با علامت ؛ یا ; از یکدیگر جدا شوند)
- انتخاب موضوع: در صورتی که مقاله شما مربوط به یکی از موضوعاتی باشد که در بخش انتخاب موضوع وجود دارد، موضوع مربوطه را انتخاب کنید.
- توضیحات اضافی: در ابن بخش چنانچه توضیح خاصی در ارتباط با مقاله ضروری است بریا هیأـ تحریریه ارسال کنید.
- پذیرش شرایط و ضوابط مجله: برای ادامه کار در صورتی که شرایط و ضوابط مجله را در ارتباط با اصیل بودن کار تحقیقی و عدم ارسال آن برای سایر نشریات قبول دارید در بخش مربوطه علامت بزنید.
- داوران پیشنهادی: امکان پیشنهاد داور به وسیله نویسنده وجود دارد. البته پذیرش آن مشروط به موافقت هیأت تحریریه است.
- اضافه کردن فایلها: برای ثبت مقاله در سیستم نشریات علمی، ارسال سه فایل زیر الزامی است:
o فایل نامه به سردبیر مبنی بر درخواست بررسی مقاله
o فایل چک لیست برای اطمینان از تکمیل تمامی موارد درخواستی
o فایل اصلی مقاله: این فایل باید بدون مشخصات نویسنده باشد و بیش از 2 مگابایت نیز نباشد.
o جداول، نمودارها و تصاویر را به صورت جداگانه نیز ارسال کنید.
o در صورت نیاز سایر اطلاعات مربوط به مستندات مقاله را نیز وارد کنید.
- تکمیل ارسال مقاله: پس از تکمیل تمامی اطلاعات و ارسال فایلها برای ادامه کار روی لینک تکمیل ارسال مقاله کلیلک کنید.
o لازم به ذکر است که تا مرحله تکمیل کامل اطلاعات و ارسال مقاله، امکان ویرایش اطلاعات وجود دارد.
-
مشاهده آخرین وضعیت مقاله: برای مشاهده آخرین وضعیت مقاله روی صفحه شخصی نویسنده کلیلک کنید.
در صورتی که مقاله شما به صورت کامل ارسال شده باشد در بخش "مقالات ارسال شده / نهایی" دیده میشود. در صورتی که مقاله شما مورد پذیرش قرار گرفته و نیازمند بازنگری باشد در بخش قابل بازنگری مشاهده میشود. مقالات در حال بازنگری نیز در همین قسمت قابل مشاهده است.