اثرات دانه‌ی گیاه خرفه بر عملکرد، صفات کیفی تخم و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی سرم خون بلدرچین‌های ژاپنی مولد

کامبیز اعزازی؛ حبیب اقدم شهریار؛ یحیی ابراهیم نژاد

دوره 28، شماره 109 ، اسفند 1394، ، صفحه 121-132

https://doi.org/10.22092/asj.2016.106090

چکیده
  آزمایشی برای مطالعه تاثیر ‌دانه‌ی گیاه خرفه بر عملکرد، صفات کیفی تخم و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی سرم خون بلدرچین‌های ژاپنی مولد با 192 قطعه بلدرچین تخم‌گذار در سن هشت هفته‌ای در یک طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار و چهار تکرار به مدت دو ماه انجام شد. گروه‌های آزمایشی شامل سطوح صفر، 1، 2 و 3 درصد دانه‌ی خرفه بودند. هر روز تخم‌‌های ...  بیشتر

تاثیر شیوه های مختلف بیان و تامین اسیدهای آمینه و انرژی قابل متابولیسم جیره های غذایی بر فراسنجه های تولیدی و متابولیک جوجه های گوشتی سویه آرین

پویا یاری؛ اکبر یعقوبفر؛ حبیب اقدم شهریار؛ یحیی ابراهیم نژاد؛ سارا میرزایی گودرزی؛ نادر پاپی

دوره 28، شماره 106 ، خرداد 1394، ، صفحه 243-258

https://doi.org/10.22092/asj.2015.101364

چکیده
  تعداد 1440 قطعه جوجه گوشتی یک روزه در 8 گروه آزمایشی با 6 تکرار و 30 قطعه جوجه در هر تکرار در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با روش فاکتوریل (2×2×2) شامل دو شیوه­ی بیان انرژی قابل متابولیسم (ظاهری و حقیقی تصحیح شده)، دو شیوه­ی بیان اسیدآمینه خوراک (کل و قابل هضم) و دو شیوه بیان نیاز اسیدآمینه­ای (کل و قابل هضم) طی دو دوره پرورش (21-1 و 42-22 روزگی)، ...  بیشتر