تاثیر استفاده از روغن سوخته و تصفیه شده با جاذب های معدنی مختلف بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

ام هانی طهماسبی؛ محمود شمس شرق؛ رضا میرشکار

دوره 35، شماره 134 ، خرداد 1401، ، صفحه 131-144

https://doi.org/10.22092/asj.2021.343198.2073

چکیده
  این آزمایش جهت بررسی استفاده از روغن تصفیه شده با جاذب‌های مختلف در خوراک جوجه گوشتی و تاثیر آن بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی انجام شد. روغن سویا در دمای 180 درجه سلسیوس به مدت 20 ساعت حرارت دید. سپس جاذب‌ها به روغن سوخته افزوده و کیفیت روغن ارزیابی شد. حرارت، سبب افزایش عدد پراکسید، اسیدی، یدی و کربونیل روغن شد (05/0P<). تصفیه روغن سوخته ...  بیشتر

اثر عصاره های گیاهی چای سبز، اکیناسه و رزماری بر طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه های گوشتی

رضا میرشکار؛ بهروز دستار؛ بهاره شعبانپور

دوره 28، شماره 106 ، خرداد 1394، ، صفحه 179-186

https://doi.org/10.22092/asj.2015.101359

چکیده
  اثر  چای سبز[1]، اکیناسه پرپورا[1]، رزماری[1] بر کیفیت گوشت و وقوع فساد یا طول دوره ماندگاری گوشت ران جوجه­های گوشتی مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور، ران تازه مرغ در محلول 1/0%  عصاره هیدروالکلی از گیاهان چای سبز، اکیناسه و رزماری به مدت 15 دقیقه قرار گرفت و سپس به مدت 6 ماه در فریزر (C°20-) نگهداری شد. نمونه گیری پس از 1، 30، 60، 90، 120، ...  بیشتر