تغذیه دام و طیور
بررسی ارزش تغذیه ای ریشه چه جو و تاثیر آن بر رشد و عملکرد دستگاه گوارش و خصوصیات بستر جوجه‌های گوشتی

متین رنجبر؛ فریبرز خواجعلی؛ مهران ترکی؛ فریبا رفیعی

دوره 37، شماره 145 ، اسفند 1403، ، صفحه 91-102

https://doi.org/10.22092/asj.2024.365111.2370

چکیده
  در آزمایش حاضر، از 336 قطعه جوجه یک‌روزه گوشتی (سویه راس 308) در قالب یک طرح کاملاً تصادفی استفاده شد و اثرات سطوح مختلف ریشه‌چه جو به عنوان یک ماده خوراکی در تغذیه جوجه‌های گوشتی مورد ارزیابی قرار گرفت. تیمارهای مورد استفاده شامل یک جیره شاهد بر پایه ذرت و کنجاله سویا و سه تیمار آزمایشی حاوی 5/1، 3 و 5/4 درصد ریشه چه جو بود. نتایج آزمایش نشان ...  بیشتر