تأثیرسطوح مختلف اسیدآمینه گلیسین در جیره‌های کم پروتئین دوره پایانی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و استخوان، سیستم ایمنی و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

محمدرضا صالحی؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ مجید طغیانی

دوره 34، شماره 130 ، خرداد 1400، ، صفحه 165-180

https://doi.org/10.22092/asj.2020.127723.1981

چکیده
  هدف اصلی این تحقیق بررسی تأثیر سطوح مختلف اسید آمینه گلیسین در جیره‌های حاوی پروتئین رقیق شده بر عملکرد، خصوصیات لاشه، سیستم ایمنی، مواد مغذی لاشه، فراسنجه‌های خونی (هورمون رشد، تری‌یدوتیرونین، تیروکسین، اسید اوریک، اوره و گلوکز) و خصوصیات استخوان درشت‌نی (قطر، طول، وزن، کلسیم، فسفر و خاکستر) بود. در این آزمایش ازتعداد360 قطعه جوجه ...  بیشتر

تعیین سطح نیازهای جیره‌ای اسیدآمینه لوسین برای جوجه‌ خروس‌های گوشتی سویه راس 308 در ‏دوره پایانی

الناز صفی یاری؛ پرویز فرهومند؛ محسن دانشیار

دوره 30، شماره 117 ، اسفند 1396، ، صفحه 129-140

https://doi.org/10.22092/asj.2018.116051

چکیده
  این آزمایش به منظور تعیین سطح احتیاجات اسیدآمینه لوسین کل ‏ برای جوجه‌ خروس‌های گوشتی ‏سویه راس 308 انجام گرفت. تعیین احتیاجات اسیدآمینه لوسین براساس شاخص‌های عملکردی جوجه‌ ‏خروس‌های گوشتی در قالب طرح کاملا تصادفی با250 قطعه جوجه خروس گوشتی یک روزه سویه راس ‏‏308 از سن 24 تا 39 ‏ روزگی در 5 تیمار و 5 تکرار (در هر تکرار 10 پرنده) ...  بیشتر