اثرات سطوح مختلف اسید آمینه والین بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و بیان ژن های IGF-1 و انسولین در جوجه‌های گوشتی

سیدسعید صادق زاده؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ محمد رضا یزدیان؛ سید محمد هاشمی

دوره 32، شماره 125 ، اسفند 1398، ، صفحه 89-108

https://doi.org/10.22092/asj.2019.123483.1778

چکیده
  این آزمایش به منظور بررسی اثرات سطوح متفاوت والین بر عملکرد، خصوصیات و کیفیت لاشه و بیان ژن‌های فاکتور رشد شبه انسولین (IGF-1) و انسولین در جوجه‌های گوشتی انجام گرفت. آزمایش با 250 قطعه جوجه گوشتی نر یکروزه سویه راس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفی، در 5 تیمار و 5 تکرار (در هر تکرار 10 پرنده) با 5 سطح ال-والین (100، 105، 110، 115 و 120 درصد نیازهای سویه راس) ...  بیشتر

تعیین احتیاجات اسیدآمینه والین قابل هضم جوجه خروس‌گوشتی سویه راس 308 در دوره ‏رشد با استفاده از مدل خطوط شکسته درجه2 ‏

آرش حسن زاد سیدی؛ حسین جانمحمدی؛ سید علی میرقلنج؛ مجید قشلاق

دوره 31، شماره 120 ، آذر 1397، ، صفحه 3-18

https://doi.org/10.22092/asj.2017.114502.1481

چکیده
  این آزمایش به منظور تعیین احتیاجات اسیدآمینه والین قابل هضم جوجه‌های خروس‌گوشتی سویه راس 308 ‏در دوره رشد انجام گرفت. تعیین احتیاجات اسیدآمینه والین براساس شاخص‌های عملکردی جوجه‌های‌ ‏خروس گوشتی در قالب طرح کاملا تصادفی با450 قطعه جوجه یک روزه از سن 8 تا 21 روزگی در 6 ‏تیمار و 5 تکرار انجام گردید. سطوح افزایشی اسیدآمینه والین به ...  بیشتر