تغذیه دام و طیور
تاثیر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله جوانه ذرت در جیره بر مصرف خوراک، فراسنجه های شکمبه ای و متابولیت‌های خونی بره‌های پرواری آتابای

عبدالحکیم توغدری؛ تقی قورچی؛ محمد اسدی؛ کامل عموزاده آرائی؛ مصطفی عالی پور

دوره 37، شماره 143 ، شهریور 1403، ، صفحه 71-84

https://doi.org/10.22092/asj.2023.362376.2316

چکیده
  این پژوهش به منظور بررسی اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله جوانه ذرت در جیره بر مصرف خوراک، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و متابولیت‌های خونی بره‌های پرواری آتابای صورت گرفت. سی راس بره‌ پرواری (با میانگین وزن 7/2± 32 کیلو‌گرم) به طور تصادفی به 3 گروه با 10 تکرار تقسیم شدند. بره‌های گروه کنترل با جبره بدون کنجاله جوانه ذرت تغذیه شدند. سایر ...  بیشتر