در این آزمایش، تاثیر پنج تیمار آزمایشی شامل جیرههای حاوی صفر، 15، 25، 35 و 45 درصد باقلای فراوری شده با آنزیم در قالب طرح کاملاً تصادفی بر روی جوجه گوشتی از سن 7 تا 35 روزگی بررسی شد. نتایج نشان دادندافزودن باقلا به جیره، موجب بهبود مصرف خوراک، رشد، ضریب تبدیل خوراک و همچنین افزایش شاخص راندمان اقتصادی می شود. استفاده از باقلای فرآوری شده اثر معنی داری بر وزن نسبی لاشه، چربی شکمی، سینه، ران و بخشهای مختلف کانال گوارش ندارد. افزودن دانه باقلا فراوری شده با آنزیم به جیره مرغ گوشتی در دوره سنی 7 تا 14 روزگی بایستی محدود به 25 تا 35 درصد باشد و در سن بالاتر قابل افزایش تا 45 درصد است.
صحرائی, حمیدرضا, قاضی, شهاب, & کیانی, علی. (1394). تعیین سطح مطلوب استفاده از باقلای فرآوری شده باآنزیم درجیره مرغ گوشتی. علوم دامی, 28(109), 27-34. doi: 10.22092/asj.2016.106082
MLA
حمیدرضا صحرائی; شهاب قاضی; علی کیانی. "تعیین سطح مطلوب استفاده از باقلای فرآوری شده باآنزیم درجیره مرغ گوشتی". علوم دامی, 28, 109, 1394, 27-34. doi: 10.22092/asj.2016.106082
HARVARD
صحرائی, حمیدرضا, قاضی, شهاب, کیانی, علی. (1394). 'تعیین سطح مطلوب استفاده از باقلای فرآوری شده باآنزیم درجیره مرغ گوشتی', علوم دامی, 28(109), pp. 27-34. doi: 10.22092/asj.2016.106082
VANCOUVER
صحرائی, حمیدرضا, قاضی, شهاب, کیانی, علی. تعیین سطح مطلوب استفاده از باقلای فرآوری شده باآنزیم درجیره مرغ گوشتی. علوم دامی, 1394; 28(109): 27-34. doi: 10.22092/asj.2016.106082