ابراهیم نژاد، ی. و کفیلی فرد، ع. (1393). تاثیر چهار شدت متفاوت تنش صوتی در دوره آغازین و اثر آن بر عملکرد و بعضی از فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی. نشریه پژوهش های علوم دامی. شماره4. ص ص. 151- 162.
عالمی، ف.، شیوازاد، م.، زاغری، م. و مروج، ح. (1388). تاثیرسطوح مختلف آمینواسید لیزین قابل هضم بر عملکرد رشد و پاسخ ایمنی و فراسنجه های خونی جوجههای گوشتی. نشریه علوم دامی. شماره 83. ص ص. 28 - 21.
رامشی، ف.، اسلامی، م. و فیاضی، ج. (1386). بررسی اثرات جیره های مرطوب بر عملکرد جوجههای گوشتی پس از اعمال محدودیت غذایی در دوره رشد جبرانی. امور دام و آبزیان. شماره 74. ص ص. 52 - 47.
زمانی، پ.، ایقانی، و.، رضایزدی، ک.، زرافروز، ف. و امیرآبادی فراهانی، م. (1391). عملکرد جوجههای گوشتی نر و ماده آرین و راس تغذیه شده با جیرههای غذایی رقیق شده. نشریه پژوهشهای علوم دامی. شماره 3. ص ص. 98 - 89.
داورپور، ح. ، جانمحمدی، ح. ، تقی زاده، ا. و پیرانی، ن. (1391). واکنش جوجههای گوشتی سویه آربورآکرز به سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و لیزین جیره غذایی. نشریه پژوهش های علوم دامی. شماره2. ص ص. 14 - 1.
صفامهر، ع.، نریمانی، م. و نوبخت، ع. (1391). تاثیر توازن الکترولیتها وپروتئینهای جیره غذایی بر عملکرد تولید و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی. مجله تحقیقات دامپزشکی. دوره 67 . شماره2. ص ص. 306- 297.
جهانیان، ر. و نصیری مقدم، ح. (1387). پاسخهای عملکردی و ایمونولوژیک جوجههای گوشتی در برابر تغییرات سطح پروتئین و ترئونین جیره. سومین کنگره علوم دامی کشور. دانشگاه فردوسی مشهد. ص. 3.
نصر، ج.، خیری، ف. و داودی، س. م. (1390). ارزیابی اثر نوع جیره نویسی بر عملکرد مرغان مادر گوشتی. مجله پژوهشهای نوین دامپزشکی. شماره 10. ص ص. 54 - 43.
یعقوب فر، ا. ، نوری امام زاده، ع. و وزیری گوهر، م. (1391). اثرات انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای ازت و اسیدهای آمینه قابل هضم و کل، بر عملکرد، بازده انرژی و پروتئین در سویههای تجاری گوشتی راس 308 و آرین. مجله دانش و پژوهش علوم دامی. شماره 11. ص ص. 56 - 43.
یوسفی، ک. ، مروج، ح. ، حسینی، س. ع. و پاکدل، ع. (1394). اثرات اسیدهای آمینه و روشهای خوراک دهی برعملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی سویه آرین. نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی). شماره 107. ص ص. 160-147.
یوسفی، ک. ، حسینی، س. ع.، یوسفی، ح.، شجاعی، ح.، علی اکبرپور، ح. ر. و پالیزار، م. ح. (1391). اثرات سطوح مختلف آمینواسید و نوع تلاقی برعملکرد و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی سویه آرین. نشریه علوم دامی. شماره 94. ص ص. 35 - 28.
Allsep, T., Wiggins, M. and Birrenkott, G. (1990). Normal growth and white blood cell development in large white turkey embryos. Poultry Science. 69: 2027-2034.
Anjos F. D. ,Vazquez-Anon M., Dierenfeld E. S., Parsons C. M. and Chimonyo M. )2016(. Chemical composition, amino acid digestibility, and true metabolizable energy of cowpeas as affected by roasting and extrusion processing treatments using the cecectomized rooster assay. . Journal of Applyed Poultry Research. 25: 85-94.
Bernard, L. (1998). Specific effect of lysine on broiler production: comparison with threonine and valine. Poultry Science. 77: 118-123.
Dozier, W. A., Kidd, M. T. and Corzo, A. (2008). Dietary Amino Acid Responses of Broiler Chickens. Journal of Applyed Poultry Research. 17: 157–167.
Garcia, A. R., Batal, A. B. & Baker, D. H. )2006(. Variations in the digestible lysine requirement of broiler chickens due to sex, performance parameters, rearing environment and processing yield characteristics. Poultry Science. 85: 498–504.
Gottardo E. T.,Prokoski K., Horn D., Viott A. D., Santos T. C. and Fernandes J. I. M. (2016). Regeneration of the intestinal mucosa in Eimeriaand E. Coli challenged broilers supplemented with amino acids. Poultry science doi:10.3382/ps/pev356.
Cotter P. F. (2015). An examination of the utility of heterophil-lymphocyte ratios in assessing stress of caged hens. Poultry Science 94:512–517.
Hangalapura, B. N., Nieuwland , M. G. B., De vries Reilingh, G. , Buyse, J., Brand, T. H. V. D., Kemp, B., and Parmentier, H. K. )2005(. Severe feed restriction enhancesc innate immunity but suppressed cellular lines divergently selected for antibody responses. Poultry Science. 84: 1520-1529.
Katanbaf, M. N., Dunninington , E. A. and Siegel, P. B. (1989). Restricted feediung in early and late-feathering chickens. 1. Growth and physiological responses. Poultry Science. 68: 344-351.
Kidd, M. T., Gerard , P. D., Heger , J., Kerr, B. J., Rowe, D., Sistani, K. and Burnham, D. J. (2001a). Threonine and crude protein responses in broiler chicks. Animal Feed Science and Technology. 94: 57-64.
Kidd, M. T., Peebles, E. D., Whitmarsh, S. K., Yeatman, G. B. and Wiedeman, R. F. (2001b). Growth and immunity of broiler chicks as affected by dietary arginine. Poultry Science. 80: 1535-1542.
Krams, I., Vrublevska, J., Cirule, D., Kivleniece, I. and Krama, T. )2012(. Heterophil/lymphocyte ratios predict the magnitude of humoral immune. Comparative biochemistry and physiology. 161: 422-428
Panda, A. K., Rama Rao, S. V. , Raju, M. V. L. N., Lavanya, G., Pradeep K. R. E. and Sunder G. (2011). Early growth response of broilers to dietary lysine at fixed ratio to crude protein and essential amino acids. Asian-Australasian Journal of Animal Sciences. 24: 1623–1628.
Sturkie, P. D. (1995). Avian physiologhy. 4th ed. Springer verlag. New york. pp:115-270.
Wang, S., Khondowe, P., Chen, S., Yu, J., Shu, G., Zhu, X. and et al (2012). Effects of bioactive amino acide leucine , glutamate, arginine and tryptophan on feed intake and mRNA expression of relative neuropeptided in broiler chicks. Journal of Animal Science and Biotechnology. 3: 3-8.
Wijtten, P. J. A., Hangoor, E., Sparla, J. K.W. and Verstegen, W. A. (2010). Dierty amino acid levels and feed restriction affect small intestinal developmental, mortality, and weight gain of male broilers. Poultry Science. 89: 1424-1439.
Leshchinsky, T. V., and Klasing, K. C. (2001). Relationship between the level of dietary vitamin E and the immune response of broiler chickens. Poultry Science. 80: 1590–1599.
Taschetto, D., Vieira, S. L., Angel, R., Favero, A. and Cruz, R. A. (2012). Responses of Cobb × cobb 500 slow feathering broilers to feeding programs with increasing amino acid densities. The Journal of Livestock Science. 146: 183-188.