آمارنامه کشاورزی.( 1392). آمارنامه کشاورزی محصولات زراعی سال زراعی 91-1390. جلد اول، ویرایش دوم، تهران، وزارت جهاد کشاورزی، معاونت برنامهریزی و اقتصادی، مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات.
بهنامیان، م. و س. مسیحا. (1381). گوجه فرنگی با تأکید بر کشت گلخانهای. انتشارات ستوده. تهران. صفحه.40-65.
جانمحمدی، ح.، تقی زاده، ا.، یاسان، پ.، شجاع، ج و نیکخواه، ع. (1393). تعیین ارزش غذایی علف خشک یونجه و کاه گندم استان آذربایجان شرقی. نشریه پژوهشهای علوم دامی ایران. 6 :53-45.
خداوردی، ر.، ناصریان، ع. ع.، ولیزاده، ر.، طهماسبی. و ابراهیمی، ا.( 1393). تعیین ترکیب شیمیایی و تولیدگاز اندام هوایی بوته گوجهفرنگی خشک و سیلوشده. ششمین کنگره علوم دامی ایران. 5 لغایت 6 شهریور ماه. تبریز. ایران.
قورچی،ت و اسدی،ی. (1390). مصرف اختیاری خوراک و انتخاب جیره در حیوانات مزرعهای.انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان. 524 ص.
کاظمی،ف.، قورچی، ت.، دستار، ب و اشراقی، ف. (1395). ارزیابی اثرات جایگزینی دانه جو با دانه ذرت فرآوری شده بر سودآوری برههای افشاری. نشریه پژوهش در نشخوارکنندگان. 4 : 39-51.
کمالی، ا.م.، دشتی زاده، م.، غلامی، ا.، و صادقی، م. (1388). تعیین ارزش غذایی بوته گوجهفرنگی با نسبتهای مختلف ملاس واستفاده از آن در تغذیه بزغاله های پرواری. چهارمین همایش منطقهای ایدهای نو در کشاورزی با تاکید بر استفاده بهینه از منابع. 29 لغایت 30 مهرماه. دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان (اصفهان). ایران. 135-132.
El–Waziry, A., AlKoaik, F., Khalil, A., Metwally, H. and Al–Mahasneh, M. (2013). Evaluation of tomato and cucumber waste as alternative feeds for ruminants using gas production technique in vitro. Asian Journal of Animal and Veterinary Advances. 8: 821-826.
Meyer, R. O., Brendemuhl, J. H., and Johnson, D. D. (1999). Evaluation of dehydrate restaurant food waste products as feedstuffs for finishing pigs. Journal of Animal Science 3: 685-691.
National Research Council. (2007). Nutrient Requirements of Sheep. Washington, DC, National Academic Press.
Poore, M.H., Moore, J.A., Swingle, R.S. Eck,T.P and Brown, W.H. (1991). Wheat Straw or Alfalfa Hay in Diets with 30% Neutral Detergent Fiber for Lactating Holstein Cows. Journal of Dairy Science. 74(9): 3152–3159.
Silaste, M. L., Alfthan, A., Aro, Y. A., Niemi, K. and Horkko, S. (2007). Tomato juice decreases LDL cholesterol levels and increases LDL resistance to oxidation. British Journal of Nutrition. 98: 1251-1258.
Van Soest, P.J., Robertson, J. and Lewis, B. A. (1991). Methods for dietary fiber, neutral detergent fiber, and non-starch polysaccharides in relation to animal nutrition. Journal of Dairy Science. 74: 3583–3597.
Vesta, V., Nudda, A., Cannas, A., Lanza, M. and Priolo, A. (2008). Alternative feed resources and their effects on the quality of meat and milk from small ruminants. Animal Feed Science and Technology. 147: 223-246.
Ventura, M., Pieltain, M. and Castanon J. (2009). Evaluation of tomato crop by-products as feed for goats. Animal Feed Science and Technology.154: 271-275.
Walker, P. M., Antas, A. D and Olson, J. (2004). A dehydrated mixture containing food waste and wheat middlings serves as a protein and protein and energy substitute in beef cow diets. The Professional Animal Scientist.20:39-45.
Walker, P. M., Brown, S. A., Dust, J. M. and Finnigan. D. M. (2002). Evaluation of feed mixtures amended with processed food waste as feedstuffs for finishing lambs. The Professional Animal Science. 21:237-246.
Yuangklang, C., K. Vasupen, P. Srenanul, S. Wongsuthavas and J. Mitchaothai. (2007). Effect of substitution of soybean meal by dried tomato pomace on feed intake, rumen fermentation and nitrogen utilization in goats. Proceedings of the British Society of Animal Science, Southport, UK pp: 240.