احسانی، م. و ترکی، م. (1390). تأثیر استفاده از تفاله زیتون با و بدون پودر سیر و آویشن در جیره غذایی بر فراسنجههای لاشه و عملکرد جوجههای گوشتی. مجله علوم دامی ایران. 42 (4): 311-320.
آقایی، ع. خسروینیا، ح. آذرفر، آ. و عباسیراد،. (1392). اثر افزودن پودر سیر، آویشن، مرزه و زنجبیل بر فراسنجههای خونی و کلسترول زرده تخممرغ درمرغهای تخمگذار. همایش ملی گیاهان دارویی. دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران. ص 568-564.
آموزمهر، ا. و دستار، ب. (1388). تأثیر عصاره الکلی دو گیاه دارویی سیر و آویشن بر عملکرد و غلظت لیپیدهای خون جوجههای گوشتی. مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی. 16 (1): 28-20.
حسینیان بیلندی، س. ح. حسینی، س. م. دباغکاخکی، ج. و ناقوس، م. پ. (1392). تأثیر سلنیوم، ویتامین E و پودر سیر، بر عملکرد، سیستم ایمنی و میزان تجمع چربی در لاشه جوجههای گوشتی. نشریه تحقیقات دام و طیور. 1 (4):46-39.
تیموریزاده، ز. رحیمی، ش. کریمی ترشیزی، م. ا. امیدبیگی، ر. (1388). مقایسه اثر عصارههای آویشن (Thymus vulgaris L.) سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Moench)، سیر (Allium sativum L.) و آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین بر جمعیت میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی. فصلنامه علمی- پژوهشی تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران. 25 (1): 48-39.
دانشمند، ع. صادقی، ق. کریمی، ا. وزیری، ا. عزیزی، ط. و پدیدار جهرمی، س. ش. (1389). اثر سیر با و بدون پروبیوتیک بر پارامترهای عملکردی و کلسترول و لیپوپروتئینهای سرم در جوجههای گوشتی. مجموعه مقالات چهارمین کنگره علوم دامی ایران. دانشگاه تهران. 10 تا 12 شهریور. ص 815-811..
رئیسی، م. اوسط حسینی علی آباد، س.ع. پاشا زانوسی، م.ب. و روفچایی، ا. (1390). اثر مدت و میزان استفاده از پودر سیر بر رشد و میزان تیتر آنتیبادی علیه واکسن نیوکاسل و گامبرو در جوجههای گوشتی. فصلنامه داروهای گیاهی. 2 (4): 285-275.
رئیسی، م. میرکاظمی، س. ص. روفچایی، ا. (1391). تأثیر مدت و میزان استفاده از پودر سیر، بر عملکرد رشد و پارامترهای خونی در جوجههای گوشتی. دومین کنگره ملی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی. 23-22 آذر ماه، دانشگاه سمنان. ص 98.
زابلی، غ. و جهانتیغ، م. (1391). اثر سطوح مختلف پودر سیر بر عملکرد، ریختشناسی روده، ایمنی خونی و ترکیبات شیمیایی ران جوجههای گوشتی. مجله دانش و پژوهش علوم دامی. 13: 36-23.
سعیدی، م. یگانگی، م. علیزاده بهبهانی، ب. وسیعی، ع. و طباطبایی یزدی، ف. (1396). ارزیابی اثر ضد میکروبی عصاره گیاه تره کوهی (Allium ampeloprasum L. Subsp. iranicum) بر ریزاندامگان بیماریزا با منشأ غذایی. نشریه علوم و صنایع غذایی. 68 (14): 82-73.
سیاهتیری، س. اکبری، م.ر. خواجعلی، ف. و حسنپور، ح. (1393). بررسی اثر افزودن پودر سیر و سیر تازه به جیره بر عملکرد و برخی شاخصهای مربوط به فشار خون ریوی در جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیرههای پرانرژی و پرورش یافته در ارتفاع بالا. نشریه پژوهش در تغذیه دام. 1 (2) 2: 29-37.
شریعتمداری، ف. و محیطی اصل، م. (1387). افزودنیهای خوراک دام، طیور و آبزیان. چاپ دوم، انتشارات دانشگاه تربیت مدرس. 230-229.
شهریاری، ع. جعفری، ر. فاطمیطباطبایی، س. ر. و مامی، س. (1391). اثر پودر سیر بر میزان کلسترول سرم، کبد و عضلات جوجههای نرگوشتی. مجله دامپزشکی ایران. 8 (3): 44-39.
عیدی، م. شاهمحمدی، پ. خلجی، س. سعادتمند، م. (1387). اثر عصاره اتانولی برگ تره کوهی (Allium ampeloprasum L. subsp. iranicum) بر فعالیت آنزیمهای کبدی در موشهای کوچک آزمایشگاهی سالم و دیابتی. فصلنامه شناخت و کاربرد گیاهان دارویی، 1 (1): 15-20.
متقیطلب، م. و گلچین، م. (1391). اثرات اسیدآمینه متیونین و پودر سیر روی اجزای مختلف لاشه جوجههای گوشتی. نشریه تحقیقات تولیدات دامی. 2 (1): 44-37.
منافی، م. آقا کثیری، ل. هدیتی، م. محبی، ف. (1394). اثر مقایسهای پودر سیر (Alium sativum) و آنتیبیوتیک محرک رشد باسیتراسین در جوجههای گوشتی. فصلنامه تحقیقات کاربردی در علوم دامی. 17: 94-83.
نظری، ب. نیلفروشزاده، ف. قاریپور، م. نیلفروشزاده، م. شیرزادینژاد، م. ر. باهنر، ا. (1387). اثر سطوح مختلف پودر سیر بر سطح کلسترول و تریگلیسرید سرم خون در جوجههای گوشتی نژاد آرین و راس. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم. 2 (3): 32-23.
هاشمیعطار، م. آرشامی، ج. اسماعیلزاده، ح. و مجیدزاده هروی، ر. (1389). تأثیر سطوح مختلف سیر بر عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال در جوجههای گوشتی. نشریه پژوهشهای علوم دامی ایران. 2 (1): 51-43.
Al-Kassie, G.A.M. (2009). Influence of two plant extracts derived from thyme and cinnamon on broiler performance. Pakistan Veterinary Journal. 29 (4): 169-173.
Bordia, A., Bansol, H.C., Arora, S.K. and Singal, S.V. (1975). Effect of the essential oils of garlic and onion on dementary hyperlipemia. Atherosterosis. 2: 15-18.
Arkan, B., Mohamed, M., Al-Rubaeeand, A.M. and Jalil, A. (2012). Effect of Ginger on performance and blood serum parameters of broiler. International Journal of Poultry Science. 11 (2): 143-146.
Botsoglou, N.A., Florou-Paneri, P., Christaki, E., Fletouris, D. J. and Spais, A. B. (2002). Effect of dietary oregano essential oil on performance of chickens and on iron-induced lipid oxidation of breast, thigh and abdominal fat tissues. British Poultry Science. 43: 223-230
Burt, S.A. and Reinders, R.D. (2003). Antibacterial activity of selected plant essential oils against Escherichia coli57: H7. Letters in Applied Microbiology. 36: 162-167.
Castanon, J.I.R. (2007). History of antibiotics as growth promoters in European poultry feeds. Poultry Science. 86 (11): 2466-2471.
Demir, E., Sarica, S., Özcan, M.A. and Sui¸Mez, M. (2003). The use of natural feed additives as alternative for an antibiotic growth promoter in broiler diets. British Poultry Science. 4: 44-45.
Eidi, M., Soleimani, F. and Ebrahimi, S. (2007). Hypolipidemic Effects of Allium porrum L. Leaves in Healthy and Streptozotocin-Induced Diabetic Mice. Journal of Medicinal Plants. 6 (24): 8-13.
El-Habbak, M.M.E., Saleh, K., Arbid, M.S., Hagazi, A.G. and Sofy, H. (1989). Influence of Garlic (Allium- sativum L.) on some biological and biochemical changes in Japanese quails with special reference to its hypocholestrolemic activity. Archive fur Geflugclkunde. 53: 73-79.
Fadlalla I.M.T., Mohammed B.H., and Bakhiet A.O. (2010). Effect of feeding garlic on the performance and immunity of broilers. Asian Journal of Poultry Science. 4: 182-189.
Hall, J.E, Editor. (2010). Guyton and Hall textbook of medical physiology .12th ed. New York: Saunders. P: 999-1006.
Kirkpinar, F., Ünlü, H.B. and Özdemir, G. (2011). Effects of oregano and garlic essential oils on performance, carcase, organ and blood characteristics andıntestinal microflora of broilers. Livestock Science, 137 (1–3): 219-225.
Konjufca, V.H., Pesti, G.M. and Bakalli, R.I. (1997). Modulation of cholesterol levels in broiler meat by dietary garlic and copper. Poultry Science. 76: 126471.
Lee, K.W., Evert’s, H., Kipper, H.J., Frehner, M., Losa, R. and Beynen, A.C. (2003). Effect of dietary essential oil components on growth performance, digestive enzymes and lipid metabolism in female broiler chickens. British Poultry Science. 44: 450- 457.
Lewis, M.R., Rose, S.P., Mackenzie, A.M. and Tucker, L.A. (2003). Effects of dietary inclusion of plant extracts on the growth performance of male broiler chickens. British Poultry Science. 44 (1): 43-44.
McCindle, B.W. and Helden, E. (1998). Garlic extract therapy in children with hypercholesterolemia. Archives of Pediatrics and Adolescent Medicine Journal. 152: 1089-1094.
Mousavi, A. and Kashi, A. (2006).Characterization of an allium cultivated in Iran: The Persian leek. Belgerade Journal of Botany. 139 (1): 115-123.
Nguansangiam, S., Angsubhakorn, S., Bhamarapravati, S. and Suksamrarn, A. (2003). Effects of elephant garlic volatile oil (Allium ampeloprasum) and T-2 toxin on murine skin. The Southeast Asian Journal of Tropical Medicine and Public Health. 34 (4): 899-905.
Onibi E., Oluwatoyin, E. and Adebisi, A. (2009). Response of broiler chickens in terms of performance and meat quality to garlic (Allium sativum) supplementation. African Journal of Agricultural Research. 5: 511-517.
Platel, K. and Srinivasan, K. (2004). Stimulant action of spices: A myth or reality. Indian Journal of Medical Research. 119: 167-179.
Purnima, D. and Kazi, L.K. (2013). An Extensive Review on Allium ampeloprasum A Magical Herb. International Journal of Science and Research (IJSR) ISSN (Online): 2319-7064.
Qureshi, M.A., Hill, C.H. and Heggen, C.L. (1999). Vanadium immunological response of chicks. Veterinary Immunology and Immunopathology. 68: 61- 71.
Qureshi, M.A. and Dietert, R.R. (1995). Bacterial uptake and killing by macrophages. Methods of Immunotoxology. 2: 119-131.
Rahimi, S., Teymouri Zadeh, Z., Karimi Torshizi M. A., Omidbaigi, R. and Rokni, H. (2011). Effect of the three herbal extracts on growth performance immune system, blood factors and intestinal selected, bacterial population in broiler chickens. Journal of Agricultural Science and Technology. 13 (4): 527-539.
Rahimi-Madiseh, M., Heidarian, E., Kheiri, S. and Raffieian-Kopaei, M. (2017). Effect of hydroalcoholic Allium ampeloprasum extract on oxidative stress, diabetes mellitus and dyslipidemia in alloxan-induced diabetic rats. Biomedicine & Pharmacotherapy. 86: 363-367.
Reddy, P.S., Narahari, D., Talukdar, J.K., Sundararasu, V. (1991). Effect of mineral supplementation on the nutritive value of silkworm pupae meal in broiler feeds. Cheiron. 20 (4/5): 106-109.
Reuter, H.D., Koch, H.P. and Lawson, L.D. (1996). Therapeutic effects and application of garlic and its preparations. In: garlic: the science and therapeutic application of allium sativum l. and related species, Koch, H.P. and L.D. Lawson (Eds). Williams and Wilkins, Baltimore, MD. 135-213.
Thakar N.M., Chairman D.M., McElroy A.R., Novak C.L. and Link R.L. (2004). Pharmacological screening of some medicinal plants as antimicrobial and feed additives. MSc thesis. Virginia Polytechnic Institute and State University, Blacksburg, Virginia, USA.
Toghyani, M., Gheisari, A., Ghalamkari, G., eghbalsaied, S. (2011). Evaluation of cinnamon and garlic as antibiotic growth promoter substitutions on performance, immune responses, serum biochemical and haematological parameters in broiler chicks. Livestock Science. 138: 167-173.
Tollba, A.A.H. and Hassan, M.S.H. (2003). Using some natural additives to improve physiological and productive performance of broiler chicks under high temperature condition 2-black cumin (Nigella sativa) or garlic (Allium sativum). Poultry Science. 23: 327-340.
Windisch, W., Schedle, K., Plitzner, C. and Kroismayer, A. (2008). Use of phytogenetic products as feed additives for swine and poultry. Journal of Animal Science. 86: 140-48.