پناهی دهقان، م. ر. رسول نژاد فریدونی، س. زنده روح کرمانی، ر. مدیر صانعی، م. معافی محمودآبادی، م. میرسلیمی، س. م. و نیکنفس، ف.(1374). فیزیولوژی پرندگان. چاپ اول. واحد آموزش و پژوهش معاونت کشاورزی سازمان اقتصادی کوثر. صفحه 870.
حسینی، س. ع.، لطفاللهیان، ه.، توکلی، م.، قاسملو، و.، و میمندی پور، ا. (1398). مقایسه اثر محرکهای رشد گیاهی تولید شده در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور با محرکهای گیاهی تجاری بر ایمنی، عملکرد و فراسنجه های فیزیولوژیک و متابولیک در جوجههای گوشتی. گزارش نهائی پروژه تحقیقاتی. موسسه تحقیقات علوم دامی کشور. شماره فروست 56001
رحیمی، ش. خاک سفیدی، ا. و موسوی، ط. (1381) مقایسه اثر پروبیوتیک و آنتیبیوتیک بر سیستم ایمنی جوجههای گوشتی. مجله دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران. دوره 8. شماره 2.
محیطی اصل، م. حسینی، س. ع. میمندی پور، ا. و مهدوی، ع. (1389). گیاهان دارویی در تغذیه دام و طیور. انتشارات الهادی قم 317 صفحه، چاپ اول.
نوبخت، ع.،. رحیم زاده، م. ر. و مهماننواز، ی. (1389). بررسی اثرات سطوح مختلف مخلوط گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی در مراحل آغازین و رشد بر عملکرد و صفات لاشهی جوجههای گوشتی. مجموعه مقالات چهارمین کنگرهی علوم دامی ایران. صفحهی 44-40
Ambrose, C. T. and Donner, A. (1973). Application of the analysis of variance to hemagglutination titration. Journal of Immunological Methods. 3:165-210.
Aroiee, H., Mosapoor, S. and Hosainy, M. (2005). Effect of essential oils of ennel, caraway and rosemaryon green house white fly (trialeurodes vaporariorum). KMITL Science Journal. J. 5: 506-510.
Awaad MHH, Abdel-Alim GA, Sayed Kawkab KSS, Ahmedi A, Nada AA, Metwalli ASZ and Alkhalaf AN, (2010). Immunostimulant effects of essential oils of peppermint and eucalyptus in chickens. Pakistan Veterinary Journal, 30: 61-66.
Ciftci, M., T. Guler, B. Dalkilic, and N. Ertas. (2005). The effect of anise oil (pimpinellaanisum L.) on broiler performance. International Journal of Poultry Science. 4(11): 851-855
Dastar, AShams Shargh, B., Ashayerizadeh, M., Rahmatnejad, A., E, and Hessaini, E. (2009). Use of Garlic (Allium sativum), Black Cumin seeds (Nigella sativa L.) and Wild Mint (Mentha longifolia) in broiler chicken diets. J. Anim. Vet. Adv. 9:1860-1863.
Delhanty, J. and Solomon, J. B. (1966).The Nature of Antibodies to Goat Erythrocytes in The Developing Chicken. Journal of Immunological Methods. 11:103–113.
Fernandez A, Verde MT, Gascon M, Ramos JJ, Gomez J, Lucoand DF and Chavez G, (1994). Variation of clinical biochemical parameters of laying hens and broiler chicks fed aflatoxin containing feed. Avian Pathology, 23: 37-47.
Hevener, W., Routh, P. A. and Almond, G.W. (1999). Effects of immune Challenge on concentrations of serum Insulin- Like Growth Factor-1 and growth performance in pigs. Canadian Veterinary Journal. 40: 782-786.
Indisch, W., K. Schedle, C. Plitzner, and A.Kroismayr,(2008).Use of phytogenic products as feed additives for swine and poultry, Journal of Animal Science, 86 (14 suppl), E140.
Isakov, N., Feldmann, M. and Segel, S. (2005).The mechanism of modulation of humoral immuno responses after injection of mice with srbc. Journal of Immunology. 128: 969-975.
Kubow S, (1993). Lipid oxidation products in food and atherogenesis. Nutrition Reviews 51: 33–40.
NRC (1994). National Research Council. Nutrient requirements of poultry. 9th rev. ed., National Academy Press, Washington, USA.
Ponte, P. and Rosado, C., (2008). Pasture intake improve the perfovmance and meat sensory attributes of free-range in broiler. Poultry Science, 87(1):71-79.
SAS. SAS/STAT. )2003(. Software: chang and enhancement through realease 9.1 SAS Instit. Inc., Cary, USA.
Shini S, Kaiser P, Shini A and Bryden WL, (2008). Differential alterations in ultrastructural morphology of chicken heterophils and lymphocytes induced by corticosterone and lipopolysaccharide. Vet, Journal of Immunology and Immunopathology 122: 83-93
Wang, R, D. Li and s. bourne.(1998). Can herbal medicine history help us solve problems in year, 2000. Alltechs Annual Symposium. PP.168.
Windisch, K. Schedle, C. Plitzner, and A. Kroismayr, (2008). Use of phytogenic products as feed additives for swine and poultry©2008 American Society of Animal Science. All rights reserved. J. Anim. Sci. 86 (E. Suppl.): E140–E148
Yung-Shin S, Jau-Tien L, Yuan-Tsung C, China-Jung C and Deng-Jue Y, (1999). Evaluation of antioxidant ability of ethanolic extract from dill (Anethum graveolens L.) flower. Food Chemistry 115: 515-521.
Zhang, K.Y., Yan, F., Keen, C.A. and Waldroup, P.W. (2005). Evaluation of microencapsulated essential oils and organic acids in diets for broiler chikens. 4(9): 612-619.