اسدی، م.، قورچی، ت.، توغدری.، ع، و شاهی، م. (1400). اثر جایگزینی سطوح مختلف کاه گندم با گیاه پنبه بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه های خونی و رفتار نشخوار در میش های دالاق. نشریه پژوهش در نشخوار کنندگان. 63–72.
اسدی، م.، توغدری.، ع، قورچی، ت.، و کارگر، ش. (1397). تأثیر کنسانتره آردی و پلت و بافر بیکربنات سدیم و سسکویی سدیم بیکربنات جیره بر فعالیت برخی از آنزیمهای هیدرولیتیک بخشهای مختلف شیرابه شکمبه، ابقای نیتروژن و خونشناسی در برههای پرواری دالاق. نشریه پژوهش در نشخوارکنندگان. 6 (1): 146-127.
اسدی، م. و توغدری ع. (1396). استفاده از محصولات جانبی کشاورزی و ضایعات زراعی در تغذیه دام و طیور، اولین همایش ملی فرصت های نوین تولید و اشتغال بخش کشاورزی در شرق کشور (در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی) بیرجند. دانشگاه بیرجند.
پاسندی م.، کاویان ع. و پورغفور پ. (1389). کاه سویا بهعنوان یک ماده علوفهایی در تغذیه گوسالههای نر پرواری. سومین سمینار دانههای روغنی و روغنهای خوراکی. تهران، کانون هماهنگی دانش و صنعت دانه های روغنی.
عزیزی شترخفت، ا .، میرمحمدی، د.، رضائی، ج.، کیانی ع و فضائلی، ح. (1393). اثر منبع انرژی بر فعالیت برخی آنزیمهای هیدرولیتیک بخشهای مختلف شیرابه شکمبه و ابقای نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با جیره حاوی کود مرغی فرآوری شده. مجله پژوهش در نشخوارکنندگان، 16:2-1.
فروزان، س.، قورچی،ت.، توغدری، ع و پارسا،ب.( 1399). تاثیر سطوح مختلف بقایای بوته خشک گوجه فرنگی بر عملکرد، قابلیت هضم و فراسنجه های خونی بره های نر پرواری. نشریه علوم دامی(پژوهش سازندگی)، 126: 83-94.
قاسمی ا.، قربانی غ. ر. و خوروش م. (1395). تاثیر استفاده از کاه گندم و سیلاژ فراوریشده با سود، ملاس و دانه گندم بر عملکرد گاوهای شیرده. نشریه علوم دامی، 112: 46-33.
قدوسی، م.، دیانی، ا.، خضری، ا. و شریفی حسینی، م.م. (1398). قابلیت هضم، جمعیت پروتوزوآ و فراسنجه های تخمیری شکمبه در گوسفندان تغذیه شده با سیلاژ برگ و ساقه درخت موز با خرمای غیرخوراکی. نشریه علوم دامی (پژوهش و سازندگی). 159-172.
قورچی، ت.، رضائیان، م.، رحیمی، ش. و قربانی، غ. ر. (1380). تجزیه ماده خشک و مواد فیبری کاه غلات توسط قارچهای بیهوازی شکمبه. مجله دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران. 56 (1): 6-1.
قورچی، ت و دوستی، ف. (1394). بررسی فعالیت آنزیمهای سلولاز در مایع شکمبه برهای پرواری کشتار شده در کشتارگاه.گزارش نهایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، 33 صفحه.
قورچی، ت و سیدالموسوی، س. م.م. (1397). اصول تغذیه نشخوارکنندگان. انتشارات علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان. 310 صفحه.
قورچی، ت و قربانی، ب. (1390). میکروبیولوژی شکمبه. انتشارات علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان. 169 صفحه.
قیاسوند م.، رضایزدی ک. و دهقان بنادکی م. (1391). تاثیر روش های مختلف فراوری بر ترکیب شیمیایی و تجزیهپذیری شکمبهای کاه کلزا و تاثیر آن بر عملکرد پروار گوساله های نر هلشتاین. پژوهشهای علوم دامی، 22(1): 104-93.
کرمشاهی، ا.، دیانی، ا.، طهماسبی، ر. و خضری، ا. (۱۳۹۳). تاثیر تغذیه سیلاژ خارشتر با خرمای ضایعاتی بر پارمترهای شکمبه و سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند. مجله علوم دامی. ۴۵ (۳): ۲۷۱-۲۵۷.
محمدی مهر ا.، قاسمی ا. و خوروش م. (1397). اثر جایگزینی بخشی از علوفه یونجه با کاه گندم بر گوارشپذیری و عملکرد برههای نر پرواری. پژوهشهای تولیدات دامی، 9: 47-39.
مختارپور ا. و جهانتیغ م. (1395). مصرف، قابلیت هضم و فراسنجههای خونی تلیسههای سیستانی تغذیه شده با علوفه نی عملآوری شده با اوره. پژوهش در نشخوارکنندگان، 4(4): 148- 133.
Agarwal, N. (2000). Estimation of fibre degrading enzyme. In: Feed Microbiology (eds Chaudhary, L.C., Agarwal, N., Kamra, D.N., and Agarwal D.K.,). CAS Animal Nutrition, IVRI, Izatnagar, India. 283–290.
Agarwal, N., Agarwal, I., Kamra, D.N. and Chaudhary, L.C. (2000). Diurnal variations in the activities of hydrolytic enzymes in different fractions of rumen contents of murrah buffalo. Journal of Applied Animal Research. 18: 73-80.
Agarwal, N., Saxena, J., Saha, S., Chaudhary, L.C. and Kamra, D.N. (2004). Changes in fermentation characteristics, microbial populations and enzyme profile in the rumen of buffaloes affected by roughage level in the diet. Bubalusbubal. 111: 81–90.
Akinfemi, A., Babayemi, O.J. and Jonathan, S.G. (2009). Bioconversion of maize husk into value added ruminant feed by using white-rot fungus. Revista Científica UDO Agricola. 9 (4): 968-971.
Anandan, A. (2010). Environmental Impact on the Combining Ability of Fiber Traits and Seed-Cotton Yield in Cotton. Journal of Crop Improvement. 24: 310–323.
Bagherinasab, M., Tahmasebi, A. and Naserian, A.A. (2012). Processing of canola straw with NAOH and Rumen fluid on apparent digestibility and blood metabolites of baluchian Sheeps.5th Iranian Animal scien congeress. undustrial university of Isfahan.
Bahman, A.M., Topps, J.H. and Rooke, J.A. (1997). Use of date-palm leaves in high concentrate diets for lactating Friesian and Holstein cows. Journal of Arid Environment. 35: 141–146.
Broderick, G.A. and Kang, J.H. (1980). Automated simultaneous determination of ammonia and total amino acids in ruminal fluid and in vitro media. Journal of Dairy Science. 63: 64–75.
Cao, G.R., English, P.B., Filippish, L.J. and Inglis, S. (1987). Experimental induced lactic acidosis in goat. Australian Veterinary Journal. 64(12): 367-370.
Chen, X.B. and Gomes, J.M. (1995). Estimation of microbial protein supply to sheep and cattle based on urinary excretion of purine derivatives an overview of the technical details. International feed resources unit, Rowett Research Institute, Bucksburn Aberdeen AB2 9SB, UK.
Cotton research institute of Iran (CRI). 2011. Available from: cri.areo.ir.
Dehority, B.A. and Males, J.R. (1984). Rumen Fluid Osmolality: Evaluation of influence upon the occurrence and numbers of holotrich protozoa in sheep. Journal Animal Science. 38: 865-870.
Denman, S.E., Tomkins, N.W. and McSweeney, C.S. (2007). Quantitation and diversity analysis of ruminal methanogenic populations in response to the antimethanogenic compound bromochloromethane. FEMS Microbiology Ecology. 62: 313-322.
Dillon, p., Roche, j.R., Shallo, L. and Hran, B. (2005). Optimising financial return from grazing in temperate pastures. Satellite worlshop 20th Int. Grassl. Cong., Cork, irland. Utilisation Grazed Grass in temp. Anim. Syst. J. J. Murphy, ed. Wageningen Academic Publishers. Wageningen the Netherlands. 131-147.
Duffild, T., Plaizier, J.C., Fairfield, A., Bagg, R., Vessie, G. and McBridge. B. (2004). Comparison of techniques for measurement of rumen pH in lactating cows. Journal of Dairy Science. 87: 59-66.
Franzolin, R. and Dehority, B.A. (2010). The role of pH on the survival of rumen protozoa in steers. Revista Brasileira de Zootecnia. 39: 2262-2267.
Harvatine, D.I., Firkins, J. L. and Eastridge, M.L. (2002a). Whole cottonseed as a forage substitute fed with ground of steam-flaked corn: Digestibility and performance. Journal of Dairy Science. 85: 1976-1987.
Harvatine, D.I., Winkler, J.E. Devant Guille, M. Firkins, J.L. Stpierre, N.R, oldick B.S. and Eastridge, M.L. (2002b). Whole linted cottonseed as a forage substitute: Fiber effectiveness and digestion kinetics. Journal of Dairy Science. 85: 1988-1999.
Hindrichsen, I.K., Osuji, P.O., Odenyo, A.A., Madsena, J. and Hvelplund, T. (2002). Effects of supplementation of basal diet of maize stover with different amounts of Leucaena diversifolia on intake, digestibility, nitrogen balance and rumen parameters in sheep. Animal Feed Science and Technology. 98: 131-142.
Hristov, A.N., Ivan, M., Rode, L.M. and McAllister, T.A. (2001). Fermentation characteristics and ruminal ciliate protozoal populations in cattle fed medium- or highconcentrate barley-based diets. Journal of Animal Science. 79: 515-524.
Jabbari, S., Eslami, M., Chaji, M., Mohammadabadi, T. and Bojarpour, M. (2011). The comparison of invitro digestibility of wheat straw by rumen microorganism of khuzestani buffalo and Hostein cow invitro digestibility by khuzestani buffalo. Singapore: IACSIT Press, pp 266-268.
Jenkins, T.C. and Mcguire, M.A. (2006). Major advances in nutrition: Impact on milk composition. Journal of Dairy Science. 89(4): 1302-1310.
Kamalzadeh, A., Rajabbaigy, M. and Kiasat, A. (2008). Livestock production systems and trends in livestock industry in Iran. Iranian Journal of Science and Technology, Transactions. 4: 183-188.
Kamra, D.N., Agarwal, N. and McAllister, T.A. (2010). Screening for compounds enhancing fiber degradation. In: Vercoe P.E, Makkar H.P.S. Schlink A.C. (Eds.), In vitro Screening of Plant Resources for Extranutritional Attributes in Ruminants: Nuclear and Related Methodologies. IAEA, Dordrecht, the Netherlands. 85–107.
Klopfenstein, T.J., Erikson, G.E. and Bremer, V.R. (2008). Board-invited review: Use of distillers byproducts in the beef cattle feeding industry. Journal of Animal Science. 86: 1223-1231.
Kulathunga, K.M.W.H., Shantha, K.Y.H.D. and Nayananjalie, W.A.D. (2015). Preparation of Cattle Feed Blocks Using Agricultural Wastes. International Journal of Multidisciplinary Studies. 2 (1): 73-80.
Leedle, J.A.Z., Barsuhn, I. and Hespell, R.B. (1986). Postprandial trends in estimated ruminal digesta polysaccharides and their relation to changes in bacterial groups and rumen fluid characteristics. Journal of Animal Science. 62: 789-803.
Miller, J.L. 1959. Modified DNS method for reducing sugars. Analytical Chemistry. 31: 426–429.
Minato, H., Endo, A., Higuchi, M., Ootomo, Y. and Uemura, T. (1966). Ecological treatise on the rumen fermentation.1.The fractionation of bacteria attached to the rumen digesta solids. Journal of General and Applied Microbiology. 12: 39-53.
Misra, A.K., Mishra, A.S., Tripathi, M.K., Prasad, R., Vaithiyanathan, S. and Jakhmola, R.C. (2007). Optimization ofsolid state fermentation of mustard (Brassica campestris) straw for production of animal feed by white rot fungi (Ganoderma lucidum). Asian- Australian Journal of Animal Science. 20(2): 208-213.
Munasik, C., Sutrisno, I., Anwar, S. and Prayitno, S. (2013). Physical Characteristics of Pressed Complete Feed for Dairy Cattle. International Journal of Science and engine. 4: 61- 65.
National Research Council. (2007). Nutrient Requirements of Small Ruminants. Sheep, Goats, Cervide and New World Camelids. Washington, DC: National Academy Press.
Pires, A.V., Eastride, L. and Firkins, J.L. (1996). Roasted soybeans, blood meal, and tallow as sources of fat and ruminally undegradable protein in the diets of lactating cows. Journal of Dairy Science. 79: 1603-1610.
Poore, M.H., Moore, J.A., Swingle, R.S., Eck, T.P. and Brown, W.H. (1993). Response of lactating Holstein cows to diets varying in fiber source and ruminal starch degradability. Journal of Dairy Science. 76(8): 2235-2243.
Raghuvansi, S.K.S., Prasad, R., Tripathi, M.K., Mishra, A.S., Chaturvedi, O.H., Mishra, A.K., Saraswat, B.L. and Jakhmola, R.C. (2007). Effect of complete feed blocks or grazing and supplementation of lambs on performance, nutrient utilisation, rumen fermentation and rumen microbial enzymes. Journal of Animal Science. 1: 221–226.
Rezvani-Moghadam, P. and Koochaki, A. (2004). History Of research on Salt-affected lands of iran, Present status and future prospects: Halophytic ecosystems. Pp83-95. In: Toba FK, Islamic D and Jaradat A (Eds). Prospects of saline agriculture in Arabian Peninsula. Amherst scientific Publishers, Massachusetts, USA.
SAS. (2001). Statistical Analysis System, User's Guide: Statistics. Version 8.2. SAS Institute, Cary, NC, USA.
Shahabi, H., Chashnidel, Y., Teimori Yansari, A. and Jafarpour, S.A. (2016). Effect of oregano essential oil and canola oil on apparent digestibility, ruminal pH and ammonia and carcass quality characteristics of fattening Dalagh lambs. Research on Animal Production. 7(13): 127-135.
Silva, A.T., Wallace, R.J. and Arskov, E.R. (1987). Use of particle-bound microbial activity to predict the rate and extent of fibre degradation in the rumen. Brirish Journal of Nutrition. 57: 407-415.
Synder, L.J.U., Luginbuhl, J.M., Mueller, J.P., Conrad, A.P. and Turner, K.E. (2006). Intake, digestibility and nitrogen utilization of Robinia pseudoacacia foliage fed to growing goat wethers. Available online at: Science direct.com
Tripathi, M.K. and Mishra, A.S. (2007). Glucosinolates in animal nutrition: a review. Animal Feed Science and Technology. 132: 1-27.
Tuyen, V.D., Cone, J.W., Baars, J.J.P., Sonnenberg, A.S.M. and Hendriks, W.H. (2012). Fungal strain and incubation period affect chemical composition and nutrient availability of wheat straw for rumen fermentation. Bioresource Technology. 111: 336–342.
Van Soest, P.J. (1994). Nutritional ecology of the ruminant. 2nd ed. Cornell University Press, Ithaca, NY.
Van Soest, P.J., Robertson, J.B. and Lewis, B.A. (1991). Methods for dietary fibre, neutral detergent fibre and non-starch polysaccharides in relation to animal nutrition. Journal of Dairy Science. 74: 3583-3597.
Williams, A.G., Withers, S.E. and Strachan, N.H. (1989). Postprandial variations in the activity of polysaccharide degrading enzymes in microbial populations from the digesta solids and liquor fractions of rumen contents. Journal of Applied Bacteriology. 66: 15-26.
Zhang, X.Q., Wang, X.D., Jiang, P.D., Hua, S.J., Zhang, H.P. and Dutt, Y. (2007). Relationship between molecular marker heterozygosity and hybrid performance in intra- and interspecific hybrids of cotton. Plant Breeding. 126 :385-391.