اثر سطوح پودر ضایعات عناب بر صفات عملکردی، لیپیدهای خونی و فعالیت آنزیم‌های کبدی جوجه‌های گوشتی

اکبر صبور قله زو؛ نظر افضلی؛ سید محمد حسینی؛ سید جواد حسینی واشان

دوره 28، شماره 108 ، آذر 1394، ، صفحه 181-194

https://doi.org/10.22092/asj.2015.104412

چکیده
  آزمایشی به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف ضایعات میوه عناب بر صفات عملکردی، اجزاء لاشه و برخی فراسنجه­های خونی جوجه‌های گوشتی انجام شد. 320 قطعه جوجه­ نر راس 308 در قالب طرح کاملا تصادفی با آرایش فاکتوریل2×4 شامل سطوح مولتی آنزیم ناتوزیم­پلاس (صفر و 2 گرم در کیلوگرم) و عناب (صفر، 25، 50 و 75 گرم در کیلوگرم) حاوی 8 تیمار و 4 تکرار به تعداد ...  بیشتر

بررسی اثر کاربرد گیاهان دارویی خرفه و خارمریم در جیره غذایی بر فعالیت آنزیم ها، متابولیت های خونی و خصوصیات تخم مرغ در مرغان تخم گذار

مصیب شلایی؛ سید محمد حسینی

دوره 28، شماره 106 ، خرداد 1394، ، صفحه 91-102

https://doi.org/10.22092/asj.2015.101376

چکیده
  این آزمایش، به منظور بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف دانه خرفه و خارمریم در جیره غذایی مرغ­های تخم‏گذار بر خصوصیات تخم­مرغ، لیپیدهای خون و زرده تخم­مرغ، متابولیت­های خونی، مواد معدنی پلاسما، فعالیت آنزیم­ های کبدی سرم خون و عملکرد مرغان تخم­گذار انجام شد. آزمایش با تعداد 288 قطعه مرغ تخم‏گذار سویه های– لاین ( (W-36در ...  بیشتر