تغذیه دام و طیور
تأثیر جیره‌های حاوی سطوح مختلف کنجاله کلزای خام و تخمیری بر عملکرد تولید و کیفیت پوسته تخم‌‌مرغ در مرغ‌های مادر گوشتی

بهروز دستار؛ محمد طاهری؛ امید عشایری زاده؛ رضا میرشکار

دوره 36، شماره 139 ، شهریور 1402، ، صفحه 29-44

https://doi.org/10.22092/asj.2022.359008.2236

چکیده
  هدف از این پژوهش بررسی اثر جایگزینی کنجاله کلزای خام یا تخمیری با کنجاله سویا بر عملکرد تولید و کیفیت پوسته تخم‌مرغ در مرغ‌های مادر گوشتی بود. کنجاله کلزا برای مدت 30 روز با لاکتوباسیلوس سابتلیس و آسپرژیلوس نایجر تخمیر شد و تعداد 140 قطعه مرغ مادر گوشتی (راس 308) در قالب طرح کاملاً تصادفی به‌صورت آزمایش فاکتوریل 3×2، شامل دو نوع کنجاله ...  بیشتر