جداسازی و شناسائی قارچ‌های مولد آنزیم فیتاز به منظور استخراج و استفاده آنزیم در خوراک دام و طیور

نرگس واسجی؛ سید عبداله حسینی؛ ناهید مژگانی

دوره 32، شماره 125 ، اسفند 1398، ، صفحه 185-204

https://doi.org/10.22092/asj.2019.121918.1703

چکیده
  در مطالعه حاضر، قارچ‌های بومی تولید کننده فیتاز از خاک و دیگر نمونه‌های محیطی(شامل خاک اطراف ریشه گیاهان تیره لگومینوز، فضولات گاو و بز، بستر مرغ، ورمی کمپوست، خاک معدن فسفر معدنی، آب فاضلاب، گیاهان و میوه‌های آلوده شده به قارچ و نمونه‌های قارچی تهیه شده از موسسه رازی(کنترل)، جداسازی وابتدا بر روی محیط‌سابورو دکستروز آگار به مدت ...  بیشتر

بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کنجد با و بدون آنزیم فیتاز بر عملکرد، صفات لاشه و استخوان درشت نی بلدرچین ژاپنی

سمیرا میرشکار؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ آیدا مظاهری

دوره 32، شماره 124 ، آذر 1398، ، صفحه 17-28

https://doi.org/10.22092/asj.2018.121783.1693

چکیده
  این آزمایش به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف کنجاله کنجد مکمل شده با فیتاز بر عملکرد، صفات لاشه و استخوان درشت نی بلدرچین ژاپنی در قالب طرح کاملاً تصادفی با آرایش فاکتوریل 3×2، شامل دو سطح آنزیم فیتاز (صفر و 1/0 گرم در کیلوگرم جیره) و سه سطح جایگزینی کنجاله کنجد (صفر، 25 و50 درصد) انجام گرفت. تعداد 360 قطعه بلدرچین ژاپنی به 6 تیمار آزمایشی ...  بیشتر

بررسی تأثیر استفاده از سرکه و آنزیم فیتاز بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

نسیبه محمدباقری؛ رامین نجفی

دوره 28، شماره 106 ، خرداد 1394، ، صفحه 219-230

https://doi.org/10.22092/asj.2015.101362

چکیده
  مطالعه حاضر جهت بررسی اثرات مکمل‌سازی سرکه، آنزیم فیتاز و اثرات متقابل آن­ها بر عملکرد، چربی­های­ خون، سیستم ایمنی و برخی ویژگی‎های لاشه جوجه­های گوشتی انجام شد. برای این منظور، تعداد 240 قطعه جوجه گوشتی نر یک روزه سویه راس 308 در یک آزمایش فاکتوریل 2×2 در قالب طرح کاملاً تصادفی، با چهار تیمارآزمایشی، پنج تکرار و 12 قطعه جوجه ...  بیشتر