آگاه م ج. نصیری مقدم ح. گلیان ا. راجی ا ر. میر کزهی م ط. صالح ح. هاشمی م ر. (1394). تأثیر عصاره برگ زیتون و روغن کنجد بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و وضعیت آنتیاکسیدانی جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی، نشریه پژوهش و سازندگی. 109: 82-67.
جادری، ن. نوبخت، ع و مهماننواز، ی. (1390). بررسی اثرهای استفاده از گیاهان دارویی مرزه، کاکوتی و گزنه و مخلوطهای مختلف آنها بر عملکرد، کیفیت تخممرغ، فراسنجههای خونی و ایمنی مرغهای تخمگذار. فصلنامه علمی- پژوهشی تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران. شماره اول، صفحات 24-11.
چهره ای، آ. نوبخت، ع و شهیر، م، ح. (1390). اثرات سطوح مختلف مکمل گیاهی بیوهربال (حاوی اسانسهای آویشن و سیر) بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ، فراسنجههای بیوشیمیایی و ایمنی خون مرغان تخمگذار. نشریه پژوهش و سازندگی، 90: 65-58.
گلیان، ا. معینی، م، س و مظهری، م. (1392). تغذیه طیور. (تألیف لیسون و سامرز). چاپ پنجم. انتشارات شرکت پژوهش و توسعه کشاورزی کوثر، ص450.
مرادپور، ی. (1394). اثر متقابل سطح متیونین و نوع منبع چربی جیره بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و قابلیت هضم مواد مغذی در مرغ های تخمگذار. پایاننامه کارشناسی ارشد. دانشگاه صنعتی اصفهان
نوبخت، ع. آذرفر، س. مهماننواز، ی. قلعه نویی، م.(1394). اثرات استفاده از گیاهان دارویی پونه و آویشن بر عملکرد و متابولیتهای خوندر بلدرچینهای تخمگذار. نشریه پژوهش و سازندگی. 109: 3-14.
نوبخت، ع و اقدم شهریار، ح. (1389). اثرات گیاهان دارویی پنیرک، خارشتر و نعناع بر عملکرد، صفات لاشه و متابولیتهای خون در جوجههای گوشتی. فصلنامه تخصصی علوم دامی. سال سوم. شماره سوم، صفحات 63-51.
Celebi, S. and Utlu, N. (2006). Influence of animal and vegetable oil in layer diets on performance and serum lipid profile. International Journal of Poultry Science. 5:370-373.
Cervantes, H. (2006). Banning antibiotic growth promoters: learning from the European experience. Poultry International. 45:14-15.
Eyssen, H. and DeSomer‚ P. (1963). Effect of antibiotics on growth and nutrient absorption of chicks. Poultry Science. 42:1373-1379.
Galobart, J.A., Barroeta, C., Baucells, M.D., Cortinas, L., and Guardiola, F. (2001). α-Tocopherol transfer efficiency and lipid oxidationin fresh and spray-dried eggs enriched with n-3 polyunsaturated fatty acids. Poultry Science. 80:1496–1505.
Grobas, S., Mendez, J., Lazaro, R., De Blas, C. and Mateo, G. (2001). Influence of source and percentage of fat added of diet on parameters and fatty acid composition on egg yolks of two strains of laying hens. Poultry Science. 80:1171- 1179.
Habibi, R., Sadeghi‚ GH. and Karimi‚ A. (2014). Effect of different concentrations of ginger root powder and its essential oil on growth performance, serum metabolites and antioxidant status in broiler chicks under heat stress. British Poultry Science. 55(2):228-237.
Hugo, A., Els, S.P., de Witt, F.H., Van Der Merwe, H.J. and Fair, M.D. (2009). Effect of dietary lipid sources on lipid oxidation of broiler meat. South African Journal of Animal Science. 39 (Supplement 1).
Jackson, N., Kirkpatrick, H. and Fulton, R. (1969). An experimental study of the utilisation, by the laying hen, of dietary energy partially supplied as animal fat. British Poultry Science. 10:115-126.
Jang, I.S., Ko, Y.H., Kang, S.Y. and Lee, C.Y. (2007). Effect of commercial essential oils on growth performance, digestive enzyme activity, and intestinal microflora population in broiler chickens. Animal Feed Science and Technology. 134:304-315.
Kalsum, U., Soetanto, H.A and Sjofjan, O. (2012). Effect of probiotic containingLactobacillus salivariuson the laying performance and egg quality of Japanese quails. Livestock Research for Rural Development, 24:132-140.
Leeson, S. and Summers, J.D. (2005). Commercial Poultry Nutrition, Third edition. Nottingham University Press. PP:163-227.
Mazalli, M.R., Faria, D.E., Salvador, D. and Ito, D.T. 2004. A comparison of the feeding value of different sources of fats for laying hens: 1. Performance characteristics. Journal of Applied Poultry Research. 13:274–279.
Michard, J. (2008). Seeking new broiler growth promoters. Poultry International. 47:28-30.
Miles‚ R.D., Butcher, G.D., Henry, P.R. and Littell, R.C. (2006). Effect of antibiotic growth promoters on broiler performance, intestinal growth parameters and quantitative morphology. Poultry Science. 85:476-485.
Nobakht, A., Khodaei, S., Mehmannavaz, Y., Sozany, S. and Tabatbaei, S. (2010). The effect of different sources and levels of unsaturated fats on production performance in broiler and laying hens. IJACS Journal. 2(1):1-8.
Oliveira, D.D., Baiao, N.C., Cançado, S.V., Oliveira, B.L., Lana, A.M. Q. and Figueiredo, T C. (2011). Effects of the use of soybean oil and animal fat in the diet of laying hens on production performance and egg quality. Ciencia eAgrotecnologia. 35:995-1001.
Perez-Bonilla, A., Frikha, M., Mirzaie, S., Garcia, J., and Mateos, G.G. (2011). Effects of the main cereal and type of fat of the diet on productive performance and egg quality of brown-egg laying hens from 22 to 54 weeks of age. Poultry Science. 90:2801–2810.
Phillips‚ I., Casewell, M., Cox, T., Groot, B.D., Friis, C., Jones, R., Nightingale, C., Preston‚ R. and Waddell‚ J. (2004). Does the use of antibiotics in food animals pose a risk to human health? A critical review of published data. Journal of Antimicrobial Chemotherapy. 53:28–52.
Reid, B. (1981). Fat levels in layer feeds. Journal of American Oil Chemistry Society. 58:306-309.
SAS Institute, (2004). SAS User’s Guide: Statistics. Version 9.1 Edition. SAS Institute Inc. Cary, NC.
Tabeidian, S.A. and Sadeghi, G.H. (2006). Use of plant based calcium salt of fatty acids in broiler
diets. Inter. Journal of Poultry Science. 5, 96–98.
Wu, P., Gunawardana, M., Bryant, M., and Roland, D.A. (2008). Influence of dietary energy and antibiotic on performance, egg solids, and egg quality in bovans white and dekalb white hens. Journal of Applied Poultry Researc. 17 (3):323-330.
Zhang, K.Y., Yan, F., Keen, C.A. and Waldroup, P.W. (2005). Evaluation of microencapsulated essential oils and organic acids in diets for broiler chickens. International Journal ofPoultry Science. 4(9):612-619.