اثر سطوح مختلف پروتئین عبوری بر رشد و خصوصیات لاشه بز نر رائینی

مهرداد تقی زاده؛ یوسف روزبهان؛ کامران رضا یزدی؛ رامین حبیبی

دوره 27، شماره 105 ، بهمن 1393، ، صفحه 35-42

https://doi.org/10.22092/asj.2015.100669

چکیده
  این تحقیق، با استفاده از 20 رأس بز نر رائینی با وزن اولیه 5/2  30 کیلوگرم با سن 18 ماه در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با 4 جیره آزمایشی و 5 تکرار برای  مطالعه اثر سطوح مختلف پروتئین عبوری بر رشد و خصوصیات لاشه بز نر رائینی به مدت 84 روز انجام گردید. میزان پروتئین عبوری جیره های 1(جیره پایه) 2 ، 3 ، 4 به ترتیب 75/2 ، 86/4 ، 91/5 و 97/6 درصد در ماده خشک و سطح ...  بیشتر

اسانس های آویشن و پونه کوهی در جیره جوجه های گوشتی: اثرات بر عملکرد، شاخص های آنتی اکسیدانی و فراسنجه های بیوشیمیایی خون

مینا رئیسی؛ علیرضا صفامهر؛ صابر خدایی آشان؛ رامین حبیبی

دوره 27، شماره 105 ، بهمن 1393، ، صفحه 103-120

https://doi.org/10.22092/asj.2015.100733

چکیده
  هدف از انجام این پژوهش، ارزیابی اثرات اسانس­های آویشن و پونه کوهی بر عملکرد، خصوصیات لاشه، شاخص­های آنتی­اکسیدانی و فراسنجه­های بیوشیمیایی خون در جوجه­های گوشتی می­باشد. تعداد 216 قطعه جوجه مخلوط سویه راس 308 به طور تصادفی به 6 تیمار با 3 تکرار (در هر تکرار 12 پرنده) اختصاص یافت. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از: تیمار شاهد بدون ...  بیشتر

اثرات سطوح مختلف اسانس های افسنطین و زیره سبز بر وضعیت آنتی‌اکسیدانی، پراکسیداسیون لیپید و متابولیت های سرم خون جوجه های گوشتی

رامین حبیبی؛ بیژن محمودی؛ امیرمنصور وطن خواه؛ قاسم جلیلوند

دوره 27، شماره 103 ، شهریور 1393، ، صفحه 159-172

https://doi.org/10.22092/asj.2014.100623

چکیده
  این آزمایش به منظور ارزیابی اثرات سطوح مختلف اسانس­های افسنطین و زیره سبز بر وضعیت آنتی­اکسیدانی، سطح پراکسیداسیون لیپید و متابولیت­های سرم خون جوجه­های گوشتی و به مدت 42 روز انجام گردید. بدین منظور 336 قطعه جوجه گوشتی نر یکروزه سویه راس 308 در 7 گروه آزمایشی با 4 تکرار اختصاص یافتند. گروه­های آزمایشی شامل جیره بر پایه ذرت – ...  بیشتر