بررسی تأثیر گوانیدینواستیک اسید(GAA) و روش های مدیریت تولید مثل بر عملکرد گله مرغ مادر گوشتی سویه تجاری راس 308

شهاب سهرابی؛ منصور رضایی؛ اکبر یعقوبفر؛ اسداله تیموری یانسری

دوره 35، شماره 135 ، شهریور 1401، ، صفحه 3-14

https://doi.org/10.22092/asj.2020.351397.2088

چکیده
  چکیده:این پژوهش جهت بررسی تأثیر مکمل خوراکی گوانیدینو استیک اسید(GAA)و روش های مرسوم مدیریت تولید مثلی بر باروری گله‌های مادر گوشتی سویه تجاری راس308 در قالب طرح کاملاً تصادفی به روش فاکتوریل با سه سطح گوانیدینو استیک اسید ( 0 ،0/12 ، 0/16در کیلوگرم جیره) و سه روش مدیریت تولید مثلی (فاقد اعمال روش، اسپایکینگ و اسپایکینگ داخلی) و 6 تکرار(پن) ...  بیشتر

اثر دو منبع کاه و دو منبع نیتروژن غیرپروتئینی بر کیفیت سیلاژ پرتقال ، عملکرد رشد و برخی فراسنجه‌های خونی بره‌های پرواری زل

ناهید خانی نیا شیخ؛ اسداله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل

دوره 34، شماره 133 ، اسفند 1400، ، صفحه 17-30

https://doi.org/10.22092/asj.2021.341584.2032

چکیده
  در این پژوهش اثر دو منبع کاه (گندم و برنج) و دو منبع نیتروژن غیرپروتئینی (اوره و نیتروزا) در سیلاژ میوه پرتقال کامل بر کیفیت سیلاژ، عملکرد رشد و برخی فراسنجه‌های خونی بره‌های نر پرواری نژاد زل بررسی شد. این پژوهش در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با 4 تیمار و 6 تکرار با بره‌های نر نژاد زل با میانگین سن 5/5 ماه و میانگین وزن 2±24 کیلوگرم به ...  بیشتر

اثر سطوح مختلف پوست انار بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه، تجزیه‌پذیری، تولید گاز و جمعیت پروتوزوا در گوسفند زل

یداله چاشنی دل؛ میلاد قدیری؛ اسداله تیموری یانسری

دوره 32، شماره 123 ، شهریور 1398، ، صفحه 183-196

https://doi.org/10.22092/asj.2018.121168.1663

چکیده
  هدف از این آزمایش بررسی سطوح مختلف پوست انار بر تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای، جمعیت پروتوزوآ، فراسنجه‌های تخمیر شکمبه و در گوسفند زل بود. در این مطالعه از 3 رأس میش دارای فیستولا شکمبه ای نژاد زل با میانگین وزن10/2±40 کیلوگرم و سن تقریبی 24 ماه در قالب یک طرح کاملاً تصادفی، استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل ...  بیشتر

اثرات جیره های با سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر هضم مواد مغذی و ویژگی های دستگاه گوارش گوسفندان

محمد مرادی؛ یداله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری؛ عیسی دیرنده

دوره 32، شماره 122 ، خرداد 1398، ، صفحه 55-68

https://doi.org/10.22092/asj.2018.114764.1495

چکیده
  به منظور بررسی تأثیر استفاده از جیره‌های با سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر pH شکمبه، تولید نیتروژن آمونیاکی، قابلیت هضم مواد مغذی و دفع مشتقات پورینی آزمایشی طراحی شد. شش تیمار آزمایشی در قالب طرح مربع لاتین تکرار شده در زمان در شش دوره زمانی به شش رأس دام اختصاص داده شدند. تیمارهای آزمایشی شامل؛ تیمار شاهد، تیمار با سطح انرژی بالا با ...  بیشتر

اثر افزودن تفاله ی خشک مرکبات بر کیفیت، ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای سیلاژ شبدر برسیم

مائده فیض؛ اسداله تیموری یانسری؛ یداله چاشنیدل؛ محمد کاظمی فرد

دوره 30، شماره 115 ، شهریور 1396، ، صفحه 79-92

https://doi.org/10.22092/asj.2017.113266

چکیده
  اثر افزودن تفاله‌ی خشک مرکبات بر کیفیت و تجزیهپذیری شکمبهای مواد مغذی شبدر برسیم سیلو شده در قالب طرح کاملاً تصادفی با 5 تیمار آزمایشی شامل شبدر برسیم 1) بدون افزودنی، 2) مکمل شده با 40 درصد تفاله‌ی خشک پرتقال، 3) مکمل شده با 40 درصد پوست خشک نارنگی، 4) مکمل شده با 35 درصد پوست خشک نارنگی و 5 درصد جو و 5) مکمل شده با 35 درصد تفاله‌ی خشک پرتقال ...  بیشتر