اندازه گیری و تحلیل بهره‌وری عوامل تولید در واحدهای مرغداری گوشتی استان فارس

رهام رحمانی؛ قاسم لیانی

دوره 35، شماره 135 ، شهریور 1401، ، صفحه 87-102

https://doi.org/10.22092/asj.2022.354027.2142

چکیده
  در این مطالعه ارزیابی اقتصادی واحدهای مرغداری گوشتی در استان فارس براساس برخی از ویژگی‌های مرغداری‌ها و مدیران این واحدها، اندازه‌گ‍یری و تحلیل بهره‌وری عوامل تولید و مقایسه میزان مصرف کنونی عوامل تولید با وضعیت بهینه انجام شد. با استفاده از روش نمونه‌گیری تصادفی طبقه‌بندی شده 86 مرغداری انتخاب و از طریق مصاحبه و تکمیل پرسشنامه ...  بیشتر

بررسی کارآیی فنی صنعت پرورش مرغ گوشتی استان گلستان با استفاده از روش‌های پارامتریک و غیر پارامتریک

رضا نظری؛ فاطمه بحری بیناباج؛ فرید مسلمی پور؛ فاطمه ظفرغلامرضازاده

دوره 34، شماره 132 ، آذر 1400، ، صفحه 55-68

https://doi.org/10.22092/asj.2020.351848.2098

چکیده
  پژوهش حاضر با هدف محاسبه کارایی صنعت پرورش مرغ گوشتی استان گلستان با استفاده از روش‌های پارامتریک و غیراپارامتریک انجام شد. در سال تولیدی 95-96 از طریق مصاحبه حضوری با 90 مرغدار در استان گلستان پرسشنامه‌های تحقیق تکمیل شدند. روایی پرسشنامه با مشورت با خبره‌گان و اساتید و پایایی آن با استفاده از نرم‌افزار spss و محاسبه آلفای کرونباخ بالای ...  بیشتر

تحلیل اقتصادی تولید گوشت مرغ در شهرستان بهبهان

سیامک مشایخی؛ محمد علی پسندیده؛ سید جمال‌الدین فاطمی

دوره 28، شماره 109 ، اسفند 1394، ، صفحه 133-142

https://doi.org/10.22092/asj.2016.106091

چکیده
  گوشت مرغ اهمیت ویژه‌ای در تغذیه انسان دارد. در بین شهرستان‌های استان خوزستان، شهرستان بهبهان دارای رتبه پنجم در تولید گوشت مرغ می‌باشد. تحقیق حاضر، جنبه‌های اقتصادی تولید مرغ گوشتی در این شهرستان را مورد بررسی قرار داد. بدین منظور تابع تولید کاب- داگلاس تخمین زده شد و بهره‌وری کل عوامل تولید و سودآوری فعالیت تعیین گردید. داده‌های ...  بیشتر