بررسی استفاده از مولتی آنزیم داخلی در جیره‌های حاوی سطوح مختلف کنجاله کنجد بر عملکرد، فراسنجه های بیوشیمیایی خون و بافت شناسی ژژنوم بلدرچین‎های تخمگذار در اواسط دوره تولید

محسن علینژاد؛ ایمان حاج خدادادی؛ حسینعلی قاسمی؛ مهدی خجسته کی

دوره 35، شماره 137 ، اسفند 1401، ، صفحه 131-144

https://doi.org/10.22092/asj.2022.342633.2055

چکیده
  این آزمایش به‌ منظور بررسی سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کنجد و آنزیم بر برخی مولفه‎های عملکردی، تولید تخم، هماتولوژی و کیفیت تخم در بلدرچین‎های تخم‎گذار صورت گرفت. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با تعداد 600 عدد بلدرچین تخم‎گذار با 5 تیمار و 4 تکرار (30 بلدرچین در هر تکرار) صورت گرفت. تیمارهای آزمایشی‌ شامل: ‌ ‌جیره پایه بدون ...  بیشتر

بررسی اثر سطوح مختلف اسید آمینه متیونین در جیره های با پروتئین استاندارد و کاهش یافته بر فراسنجه های تولیدی، متابولیتهای خون و بافت شناسی اجزای روده باریک بلدرچینهای ماده در حال رشد

زهرا حاجیان؛ ایمان حاج خدادادی؛ حسینعلی قاسمی؛ امیر حسین خلت آبادی فراهانی

دوره 34، شماره 133 ، اسفند 1400، ، صفحه 129-146

https://doi.org/10.22092/asj.2021.352959.2119

چکیده
  اﯾﻦ آزﻣﺎﯾﺶ ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی بلدرچین ماده به صورت طرح کاملاً تصادفی با آرایش فاکتوریل 3×2 اجرا شد. این طرح شامل دو سطح ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ (توصیه NRC و ده درﺻﺪ ﮐﻤﺘﺮ و سه سطح متیونین (توصیه شده‌ی NRC، ده درصد کمتر و ده درصد بیشتر) بود. ...  بیشتر

اثر آنزیم گریندازیم- پی در جیره حاوی جو بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای جیره در شتر مرغهای آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) در سنین مختلف

ایمان حاج خدادادی؛ حسینعلی قاسمی؛ مهدی کاظمی بنچناری؛ مهدی خدایی مطلق

دوره 33، شماره 127 ، شهریور 1399، ، صفحه 57-70

https://doi.org/10.22092/asj.2019.123154.1763

چکیده
  در این تحقیق اثر آنزیم گریندازیم-پی بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی مختلف در جیره های حاوی جو در شترمرغهای اهلی آفریقایی در سنین 10 و 12 ماهگی مورد مطالعه قرار گرفت. تیمار آزمایشی عبارت بودند از: جیره پایه ، جیره پایه همراه با آنزیم به مقدار 5/0 گرم در کیلوگرم. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی به مدت 4ماه انجام شد. مقایسه میانگینها، با کمک ...  بیشتر

بررسی مکمل کردن جیره با منگنز مازاد در فرم‌های مختلف بر عملکرد، اجزای لاشه، هماتولوژی و برخی فراسنجه های ایمنی جوجه‎های گوشتی پرورش یافته در شرایط دمایی تابستان

محمد رضا بناکار مقدم؛ ایمان حاج خدادادی؛ حسینعلی قاسمی؛ امیر حسین خلت آبادی فراهانی

دوره 32، شماره 123 ، شهریور 1398، ، صفحه 111-126

https://doi.org/10.22092/asj.2018.122408.1729

چکیده
  در این تحقیق از 176 قطعه جوجه گوشتی نر سویه راس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفی استفاده شد. 4 تیمار آزمایش شامل منابع مختلف منگنز از جمله منبع منگنز آلی(100 پی پی ام-معادل منگنز کیلات شده با اسید آمینه)، منگنز معدنی(100 پی پی ام معادل از اکسید منگنز)، و مخلوطی از منگنز آلی و معدنی(50 معادل از هر دو فرم)، بودند. درهر تیمار آزمایشی 4 تکرار وهر تکرار ...  بیشتر