کلیدواژه‌ها = تجزیه پذیری
مقایسه روش‌های مختلف عمل‌آوری بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلیت هضم برون‌تنی دانه سویا

دوره 36، شماره 139، شهریور 1402، صفحه 71-88

10.22092/asj.2022.358414.2221

مامک رضاییان تبریزی؛ سید روح الله ابراهیمی محمودآباد؛ امیر فتاح


تعیین تجزیه‌پذیری سیلاژ یونجه مکمل شده با سطوح مختلف آب پنیر تازه و افزودنی باکتریایی

دوره 33، شماره 128، آذر 1399، صفحه 3-14

10.22092/asj.2019.124701.1846

مقصود بشارتی؛ مجتبی نکو؛ ذبیح اله نعمتی؛ امیر کریمی


اثر افزودن تفاله ی خشک مرکبات بر کیفیت، ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای سیلاژ شبدر برسیم

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 79-92

10.22092/asj.2017.113266

مائده فیض؛ اسداله تیموری یانسری؛ یداله چاشنیدل؛ محمد کاظمی فرد


تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم ناتوزایم پلاس بر قابلیت هضم، تخمیر پذیری و تجزیه پذیری یونجه خشک

دوره 30، شماره 114، خرداد 1396، صفحه 207-218

10.22092/asj.2017.109810.1413

مرتضی رضائی؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی مصطفی طهرانی؛ حسین غلامی