آبتاثیر شرایط مختلف دسترسی به آب بر عملکرد، شاخصهای خونی و تغییرات بافت کلیه طیور تخمگذار تجاری سویه بوونز در اواسط دوره تولید [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 99-112]
آببررسی کیفیت منابع آب مورد استفاده در گاوداریهای صنعتی استان قزوین از نظر آلودگی به برخی از فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، کروم، نیکل و جیوه) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 31-40]
آپامینبررسی کیفیت زهر زنبور عسل ایرانی در مناطق با پوشش گیاهی متفاوت [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 105-116]
آغوزبررسی روش تغذیه آغوز بر عملکرد رشد و ایمونوگلوبین بزغاله های نژاد مورسیانو گرانادینا [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 135-142]
آمیختههای بومیبررسی تنوع ژنتیکی گاوهای بومی ایران و هلشتاین با استفاده از اطلاعات ژنومی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 87-98]
آنتیاکسیدانتاثیر روغن کتان و پودر زنجبیل بر پروفیلهای لیپیدی، هورمونهای تیروئیدی و آنزیمهای کبدی مرغ مادر گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 55-68]
آنزیمهای فیبرولتیکاثر جایگزنی بوته پنبه بجای کاه گندم بر عملکرد، فعالیت آنزیمهای هیدرولیتیک و فراسنجههای شکمبهای میشهای دالاق [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 59-74]
ا
ارزش غذاییتعیین ارزش غذایی سیلاژ خوراک کامل بر پایه تفاله پرتقال با روش درون تنی در گوسفند [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 83-96]
اسانس نانوکپسولهاثرات فرم معمولی و نانوکپسوله اسانس کاسنی و اسطوخدوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ به تزریق گلبول قرمز گوسفندی در جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 65-76]
اسپریتأثیر اسپری غلظتهای مختلف عصاره رزماری بر تخممرغهای نطفهدار بر فراسنجههای جنینی و کیفیت جوجه [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 155-170]
استان مرکزیتاثیر غلظتهای مختلف اسید اگزالیک و اسید فرمیک روی کنترل کنه واروآ (Varroa destructor) در کلنیهای زنبورعسل ایرانی (Apis mellifera meda) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 69-82]
اسید اگزالیکتاثیر غلظتهای مختلف اسید اگزالیک و اسید فرمیک روی کنترل کنه واروآ (Varroa destructor) در کلنیهای زنبورعسل ایرانی (Apis mellifera meda) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 69-82]
اسید اوریکتاثیر شرایط مختلف دسترسی به آب بر عملکرد، شاخصهای خونی و تغییرات بافت کلیه طیور تخمگذار تجاری سویه بوونز در اواسط دوره تولید [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 99-112]
اسید اوریکتأثیر استفاده ازجیرههای کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 3-18]
اسیدی فایرکارآیی اسیدیفایر اپتوسید بر جمعیت باکتریایی بیماریزا، عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، متابولیت های خون و بافت شناسی روده جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 105-122]
اسید فرمیکتاثیر غلظتهای مختلف اسید اگزالیک و اسید فرمیک روی کنترل کنه واروآ (Varroa destructor) در کلنیهای زنبورعسل ایرانی (Apis mellifera meda) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 69-82]
اسطوخدوساثرات فرم معمولی و نانوکپسوله اسانس کاسنی و اسطوخدوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ به تزریق گلبول قرمز گوسفندی در جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 65-76]
افزایش وزنبررسی پاسخ رشد و کارآیی مصرف خوراک در گوسالههای از شیرگرفته شده هلشتاین بعد از مصرف مکمل متیونین پوششدار [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 45-58]
الیاف خاماثرات استفاده از تفاله گوجه فرنگی، سیب و هویج به عنوان روش غیرگرسنگی تولکبری در مرغ های تخمگذار [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 117-132]
القاء تولکاثرات استفاده از تفاله گوجه فرنگی، سیب و هویج به عنوان روش غیرگرسنگی تولکبری در مرغ های تخمگذار [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 117-132]
ال-کارنتینتأثیر استفاده ازجیرههای کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 3-18]
امگا 3تاثیر روغن کتان و پودر زنجبیل بر پروفیلهای لیپیدی، هورمونهای تیروئیدی و آنزیمهای کبدی مرغ مادر گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 55-68]
ایمنیاثر استفاده از پودر طحال گاو به عنوان منبع پروتئین بر عملکرد رشد و ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 17-28]
ایمنی هومورالاثرات فرم معمولی و نانوکپسوله اسانس کاسنی و اسطوخدوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ به تزریق گلبول قرمز گوسفندی در جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 65-76]
ایمنوگلوبینبررسی روش تغذیه آغوز بر عملکرد رشد و ایمونوگلوبین بزغاله های نژاد مورسیانو گرانادینا [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 135-142]
اندازه بدنبررسی پاسخ رشد و کارآیی مصرف خوراک در گوسالههای از شیرگرفته شده هلشتاین بعد از مصرف مکمل متیونین پوششدار [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 45-58]
ب
بازده مصرف خوراکبررسی پاسخ رشد و کارآیی مصرف خوراک در گوسالههای از شیرگرفته شده هلشتاین بعد از مصرف مکمل متیونین پوششدار [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 45-58]
بافت کلیویتاثیر شرایط مختلف دسترسی به آب بر عملکرد، شاخصهای خونی و تغییرات بافت کلیه طیور تخمگذار تجاری سویه بوونز در اواسط دوره تولید [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 99-112]
برگ درخت خرماتأثیر نوع مواد بستری بر کیفیت بستر و شاخصهای عملکرد رشدی و اقتصادی جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 45-56]
بره پرواریاثر سطوح مختلف کنجاله کاملینا در جیره کامل مخلوط شده بر مصرف مواد مغذی، عملکرد رشد و گوارشپذیری ظاهری مواد مغذی در برههای پرواری [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 21-32]
بره پرواریتعیین زمان بهینه کشتار برههای نر پرواری نژاد افشاری با استفاده از منحنی ضریب تبدیل خوراک و منحنی سود [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 171-184]
برۀ پرواریاثر سطوح مختلف مکمل پروبیوتیک مخمری (ساکارومایسس سرویسیه) در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، برخی فراسنجههای خونی و شکمبهای برههای پرواری آمیخته زل×آتابای [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 3-20]
بزفراتحلیل مطالعات مرتبط با پارامترهای ژنتیکی صفات الیاف در بزهای کرکی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 19-30]
بزغالهبررسی روش تغذیه آغوز بر عملکرد رشد و ایمونوگلوبین بزغاله های نژاد مورسیانو گرانادینا [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 135-142]
بز مرخزارزیابی کیفیت و ارزش اقتصادی موهر تولیدی بز مرخز در استان کردستان [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 143-154]
بقااثر تیمول، ترانس آنتول و دی آلیل دی سولفاید بر بقا و سیستم آنتی اکسیدانی زنبور عسل [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 113-130]
بلدرچینتاثیر کاهش سطح فسفرجیره بر صفات عملکردی و قابلیت هضم پروتئین بلدرچینهای ژاپنی تغذیه شده با جیرهی بر پایه گندم حاوی فیتاز و زایلاناز [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 89-104]
بلدرچین تخم گذارتعیین ترکیبات شیمیایی، عوامل ضدتغذیه ای و قابلیت هضم ایلئومی دانه کینوا خام و عمل آوری شده در بلدرچین تخم گذار [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 75-90]
بوته پنبهاثر جایگزنی بوته پنبه بجای کاه گندم بر عملکرد، فعالیت آنزیمهای هیدرولیتیک و فراسنجههای شکمبهای میشهای دالاق [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 59-74]
پ
پایداری هوازیاثر افزودن سطوح مختلف ذرت علوفهای بر بهبود کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ بخش هوایی جروسالم آرتیچوک (Helianthus tuberosus L.) [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 39-50]
پراکسیداسیون لیپیدیاثر تیمول، ترانس آنتول و دی آلیل دی سولفاید بر بقا و سیستم آنتی اکسیدانی زنبور عسل [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 113-130]
پرتوتابیمقایسه روشهای مختلف عملآوری بر ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری شکمبهای و قابلیت هضم برونتنی دانه سویا [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 71-88]
پروبیوتیکاثر منابع مختلف عناصر روی و سلنیوم بر عملکرد، فراسنجههای خونی، وضعیت آنتیاکسیدانی، پاسخ ایمنی و خصوصیات کیفی تخممرغ مرغان تخمگذار تجاری در زمان اوج تولید [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 91-104]
پروبیوتیک مخمریاثر سطوح مختلف مکمل پروبیوتیک مخمری (ساکارومایسس سرویسیه) در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، برخی فراسنجههای خونی و شکمبهای برههای پرواری آمیخته زل×آتابای [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 3-20]
پروتوزوآاثر جایگزنی بوته پنبه بجای کاه گندم بر عملکرد، فعالیت آنزیمهای هیدرولیتیک و فراسنجههای شکمبهای میشهای دالاق [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 59-74]
پروتئیناثر استفاده از پودر طحال گاو به عنوان منبع پروتئین بر عملکرد رشد و ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 17-28]
پروتئینتأثیر استفاده ازجیرههای کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 3-18]
پروتئین غیرقابل تجزیه شکمبهایتأثیر دانۀ کتان و پروتئین غیرقابل تجزیه شکمبهای در جیره فلاشینگ بر عملکرد تولیدمثلی میش بلوچی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 51-64]
پروژسترونبررسی اثر تزریق ویتامین E/سلنیوم و ویتامین AD3E بر غلظت سرمی پروژسترون و آنتیاکسیدانهای آنزیمی، و نرخ آبستنی در شرایط تلقیح مصنوعی به روش لاپاروسکوپی در گوسفندان [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 77-86]
پودر طحالاثر استفاده از پودر طحال گاو به عنوان منبع پروتئین بر عملکرد رشد و ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 17-28]
ت
تیترآنتیبادیاثرات افزودن پودر خرفه(Portulace oleracea L.) با ویتامین E و ال –کارنیتین در جیره کم پروتئین بر ایمنی و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی تحت تنش سرمایی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 3-16]
تجزیهمقایسه روشهای مختلف عملآوری بر ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری شکمبهای و قابلیت هضم برونتنی دانه سویا [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 71-88]
تجزیه پذیریمقایسه روشهای مختلف عملآوری بر ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری شکمبهای و قابلیت هضم برونتنی دانه سویا [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 71-88]
تخمیراثر افزودن سطوح مختلف ذرت علوفهای بر بهبود کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ بخش هوایی جروسالم آرتیچوک (Helianthus tuberosus L.) [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 39-50]
تخمیرتأثیر جیرههای حاوی سطوح مختلف کنجاله کلزای خام و تخمیری بر عملکرد تولید و کیفیت پوسته تخممرغ در مرغهای مادر گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 29-44]
تخمین مصرف روزانهبررسی کیفیت منابع آب مورد استفاده در گاوداریهای صنعتی استان قزوین از نظر آلودگی به برخی از فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، کروم، نیکل و جیوه) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 31-40]
تعداد وعدهبررسی روش تغذیه آغوز بر عملکرد رشد و ایمونوگلوبین بزغاله های نژاد مورسیانو گرانادینا [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 135-142]
تفاله پرتقالتعیین ارزش غذایی سیلاژ خوراک کامل بر پایه تفاله پرتقال با روش درون تنی در گوسفند [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 83-96]
تفاله محصولات باغیاثرات استفاده از تفاله گوجه فرنگی، سیب و هویج به عنوان روش غیرگرسنگی تولکبری در مرغ های تخمگذار [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 117-132]
تلقیح لاپاروسکوپیبررسی اثر تزریق ویتامین E/سلنیوم و ویتامین AD3E بر غلظت سرمی پروژسترون و آنتیاکسیدانهای آنزیمی، و نرخ آبستنی در شرایط تلقیح مصنوعی به روش لاپاروسکوپی در گوسفندان [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 77-86]
تمایز جمعیتیبررسی تنوع ژنتیکی گاوهای بومی ایران و هلشتاین با استفاده از اطلاعات ژنومی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 87-98]
تنش اکسیداتیواثر تیمول، ترانس آنتول و دی آلیل دی سولفاید بر بقا و سیستم آنتی اکسیدانی زنبور عسل [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 113-130]
تنش سرماییاثرات افزودن پودر خرفه(Portulace oleracea L.) با ویتامین E و ال –کارنیتین در جیره کم پروتئین بر ایمنی و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی تحت تنش سرمایی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 3-16]
تنوع ژنتیکیبررسی تنوع ژنتیکی گاوهای بومی ایران و هلشتاین با استفاده از اطلاعات ژنومی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 87-98]
تولیدشیرمقایسهی عملکرد شبکهی عصبی با برخی توابع ریاضی در پیشبینی منحنی شیردهی گاوهای شیری ایران [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 133-142]
تولید شیربررسی شبکه تنظیمی ژنهای مؤثر بر صفات تولید و ترکیبات شیر گوسفند با استفاده از مطالعات پویش کل ژنومی (GWAS) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 97-110]
تولیدمثلتأثیر دانۀ کتان و پروتئین غیرقابل تجزیه شکمبهای در جیره فلاشینگ بر عملکرد تولیدمثلی میش بلوچی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 51-64]
تولید وکیفیت زهربررسی کیفیت زهر زنبور عسل ایرانی در مناطق با پوشش گیاهی متفاوت [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 105-116]
ج
جیرههای کم پروتئیناثرات افزودن پودر خرفه(Portulace oleracea L.) با ویتامین E و ال –کارنیتین در جیره کم پروتئین بر ایمنی و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی تحت تنش سرمایی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 3-16]
جروسالم آرتیچوکاثر افزودن سطوح مختلف ذرت علوفهای بر بهبود کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ بخش هوایی جروسالم آرتیچوک (Helianthus tuberosus L.) [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 39-50]
جوجه گوشتیاثر استفاده از پودر طحال گاو به عنوان منبع پروتئین بر عملکرد رشد و ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 17-28]
جوجه گوشتیتأثیر نوع مواد بستری بر کیفیت بستر و شاخصهای عملکرد رشدی و اقتصادی جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 45-56]
جوجه گوشتیااثر کومبوچای ملاس بر روی عملکرد، ریختشناسی و جمعیت میکروبی روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 127-138]
جوجه گوشتیاثرات فرم معمولی و نانوکپسوله اسانس کاسنی و اسطوخدوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ به تزریق گلبول قرمز گوسفندی در جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 65-76]
جوجه های گوشتیکارآیی اسیدیفایر اپتوسید بر جمعیت باکتریایی بیماریزا، عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، متابولیت های خون و بافت شناسی روده جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 105-122]
جوجه های گوشتی سیستم ایمنیمقایسه اثرات محرک های رشد و ایمنی بر پایه گیاهان داروئی با و بدون پروبیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 33-44]
خ
خارشتراثر جایگزینی جزئی و کامل یونجه خشک جیره با علوفهی خارشتر بر عملکرد رشد شترهای پرواری [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 57-70]
خارشتراثرات جایگزینی سطوح مختلف خارشتر (Alhaghi maurorum L) بر عملکرد و فراسنجههای ایمنی و سلامت شترمرغهای 9 تا 15 هفته [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 111-126]
خرفهتأثیر استفاده ازجیرههای کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 3-18]
خمیر شیرینبررسی تأثیر خمیر شیرین حاوی نانومکمل AVP-4 بر میزان تخمگذاری ملکه، اندازه جمعیت و خصوصیات بیوشیمیایی لاشه در کلنی های زنبور عسل (Apis mellifera) [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 123-134]
خوراک کاملتعیین ارزش غذایی سیلاژ خوراک کامل بر پایه تفاله پرتقال با روش درون تنی در گوسفند [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 83-96]
د
دانۀ کتانتأثیر دانۀ کتان و پروتئین غیرقابل تجزیه شکمبهای در جیره فلاشینگ بر عملکرد تولیدمثلی میش بلوچی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 51-64]
ذ
ذرت علوفهایاثر افزودن سطوح مختلف ذرت علوفهای بر بهبود کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ بخش هوایی جروسالم آرتیچوک (Helianthus tuberosus L.) [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 39-50]
ر
ریخت شناسی رودهااثر کومبوچای ملاس بر روی عملکرد، ریختشناسی و جمعیت میکروبی روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 127-138]
رنگ الیافارزیابی کیفیت و ارزش اقتصادی موهر تولیدی بز مرخز در استان کردستان [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 143-154]
رویاثر منابع مختلف عناصر روی و سلنیوم بر عملکرد، فراسنجههای خونی، وضعیت آنتیاکسیدانی، پاسخ ایمنی و خصوصیات کیفی تخممرغ مرغان تخمگذار تجاری در زمان اوج تولید [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 91-104]
رول مقواییتأثیر نوع مواد بستری بر کیفیت بستر و شاخصهای عملکرد رشدی و اقتصادی جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 45-56]
ز
زایلانازتاثیر کاهش سطح فسفرجیره بر صفات عملکردی و قابلیت هضم پروتئین بلدرچینهای ژاپنی تغذیه شده با جیرهی بر پایه گندم حاوی فیتاز و زایلاناز [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 89-104]
زنبورعسلبررسی تأثیر خمیر شیرین حاوی نانومکمل AVP-4 بر میزان تخمگذاری ملکه، اندازه جمعیت و خصوصیات بیوشیمیایی لاشه در کلنی های زنبور عسل (Apis mellifera) [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 123-134]
زنبورعسلتاثیر غلظتهای مختلف اسید اگزالیک و اسید فرمیک روی کنترل کنه واروآ (Varroa destructor) در کلنیهای زنبورعسل ایرانی (Apis mellifera meda) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 69-82]
زنبور عسل ایرانیبررسی کیفیت زهر زنبور عسل ایرانی در مناطق با پوشش گیاهی متفاوت [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 105-116]
س
سیلاژاثر افزودن سطوح مختلف ذرت علوفهای بر بهبود کیفیت تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ بخش هوایی جروسالم آرتیچوک (Helianthus tuberosus L.) [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 39-50]
سیلاژتعیین ارزش غذایی سیلاژ خوراک کامل بر پایه تفاله پرتقال با روش درون تنی در گوسفند [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 83-96]
سیلاژ ذرتاثرات افزودن سطوح مختلف پودر دانه جو بر ترکیب شیمیایی، فراسنجه های تخمیری و تولید گاز سیلاژ کنگرفرنگی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 131-146]
سلنیوماثر منابع مختلف عناصر روی و سلنیوم بر عملکرد، فراسنجههای خونی، وضعیت آنتیاکسیدانی، پاسخ ایمنی و خصوصیات کیفی تخممرغ مرغان تخمگذار تجاری در زمان اوج تولید [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 91-104]
سموم گیاهیاثر تیمول، ترانس آنتول و دی آلیل دی سولفاید بر بقا و سیستم آنتی اکسیدانی زنبور عسل [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 113-130]
سویامقایسه روشهای مختلف عملآوری بر ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری شکمبهای و قابلیت هضم برونتنی دانه سویا [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 71-88]
سوپراکسید دیسموتازبررسی اثر تزریق ویتامین E/سلنیوم و ویتامین AD3E بر غلظت سرمی پروژسترون و آنتیاکسیدانهای آنزیمی، و نرخ آبستنی در شرایط تلقیح مصنوعی به روش لاپاروسکوپی در گوسفندان [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 77-86]
ش
شاخصهای اقتصادیاثر جایگزینی جزئی و کامل یونجه خشک جیره با علوفهی خارشتر بر عملکرد رشد شترهای پرواری [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 57-70]
شاخصهای رشداثر جایگزینی جزئی و کامل یونجه خشک جیره با علوفهی خارشتر بر عملکرد رشد شترهای پرواری [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 57-70]
شاخصهای عملکردیتأثیر نوع مواد بستری بر کیفیت بستر و شاخصهای عملکرد رشدی و اقتصادی جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 45-56]
شبکه تنظیمی ژنبررسی شبکه تنظیمی ژنهای مؤثر بر صفات تولید و ترکیبات شیر گوسفند با استفاده از مطالعات پویش کل ژنومی (GWAS) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 97-110]
شبکه عصبی مصنوعیمقایسهی عملکرد شبکهی عصبی با برخی توابع ریاضی در پیشبینی منحنی شیردهی گاوهای شیری ایران [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 133-142]
شتر پرواریاثر جایگزینی جزئی و کامل یونجه خشک جیره با علوفهی خارشتر بر عملکرد رشد شترهای پرواری [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 57-70]
ص
صفات عملکردی و ایمنیاثرات جایگزینی سطوح مختلف خارشتر (Alhaghi maurorum L) بر عملکرد و فراسنجههای ایمنی و سلامت شترمرغهای 9 تا 15 هفته [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 111-126]
ض
ضریب تبدیل خوراکتعیین زمان بهینه کشتار برههای نر پرواری نژاد افشاری با استفاده از منحنی ضریب تبدیل خوراک و منحنی سود [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 171-184]
ضریب تخمیراثرات افزودن سطوح مختلف پودر دانه جو بر ترکیب شیمیایی، فراسنجه های تخمیری و تولید گاز سیلاژ کنگرفرنگی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 131-146]
ع
عصاره رزماریتأثیر اسپری غلظتهای مختلف عصاره رزماری بر تخممرغهای نطفهدار بر فراسنجههای جنینی و کیفیت جوجه [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 155-170]
علوفه مرتعیاثر جایگزینی جزئی و کامل یونجه خشک جیره با علوفهی خارشتر بر عملکرد رشد شترهای پرواری [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 57-70]
عمل آوریتعیین ترکیبات شیمیایی، عوامل ضدتغذیه ای و قابلیت هضم ایلئومی دانه کینوا خام و عمل آوری شده در بلدرچین تخم گذار [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 75-90]
عملکرداثر استفاده از پودر طحال گاو به عنوان منبع پروتئین بر عملکرد رشد و ایمنی جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 17-28]
عملکردااثر کومبوچای ملاس بر روی عملکرد، ریختشناسی و جمعیت میکروبی روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 127-138]
عملکردمقایسه اثرات محرک های رشد و ایمنی بر پایه گیاهان داروئی با و بدون پروبیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 33-44]
عملکرد تولیدتأثیر جیرههای حاوی سطوح مختلف کنجاله کلزای خام و تخمیری بر عملکرد تولید و کیفیت پوسته تخممرغ در مرغهای مادر گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 29-44]
عملکرد رشداثر سطوح مختلف مکمل پروبیوتیک مخمری (ساکارومایسس سرویسیه) در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، برخی فراسنجههای خونی و شکمبهای برههای پرواری آمیخته زل×آتابای [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 3-20]
عملکرد رشداثر سطوح مختلف کنجاله کاملینا در جیره کامل مخلوط شده بر مصرف مواد مغذی، عملکرد رشد و گوارشپذیری ظاهری مواد مغذی در برههای پرواری [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 21-32]
عوامل ضدتغذیه ایتعیین ترکیبات شیمیایی، عوامل ضدتغذیه ای و قابلیت هضم ایلئومی دانه کینوا خام و عمل آوری شده در بلدرچین تخم گذار [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 75-90]
ف
فیتازتاثیر کاهش سطح فسفرجیره بر صفات عملکردی و قابلیت هضم پروتئین بلدرچینهای ژاپنی تغذیه شده با جیرهی بر پایه گندم حاوی فیتاز و زایلاناز [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 89-104]
فراسنجه های جنینیتأثیر اسپری غلظتهای مختلف عصاره رزماری بر تخممرغهای نطفهدار بر فراسنجههای جنینی و کیفیت جوجه [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 155-170]
فراسنجههای خوناثرات جایگزینی سطوح مختلف خارشتر (Alhaghi maurorum L) بر عملکرد و فراسنجههای ایمنی و سلامت شترمرغهای 9 تا 15 هفته [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 111-126]
فراسنجههای خونی و شکمبهایاثر سطوح مختلف مکمل پروبیوتیک مخمری (ساکارومایسس سرویسیه) در جیره بر عملکرد رشد، قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، برخی فراسنجههای خونی و شکمبهای برههای پرواری آمیخته زل×آتابای [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 3-20]
فسفرتاثیر کاهش سطح فسفرجیره بر صفات عملکردی و قابلیت هضم پروتئین بلدرچینهای ژاپنی تغذیه شده با جیرهی بر پایه گندم حاوی فیتاز و زایلاناز [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 89-104]
فسفولیپازA2بررسی کیفیت زهر زنبور عسل ایرانی در مناطق با پوشش گیاهی متفاوت [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 105-116]
فلاشینگتأثیر دانۀ کتان و پروتئین غیرقابل تجزیه شکمبهای در جیره فلاشینگ بر عملکرد تولیدمثلی میش بلوچی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 51-64]
فلزات سنگینبررسی کیفیت منابع آب مورد استفاده در گاوداریهای صنعتی استان قزوین از نظر آلودگی به برخی از فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، کروم، نیکل و جیوه) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 31-40]
ق
قابلیت هضممقایسه روشهای مختلف عملآوری بر ترکیب شیمیایی، تجزیهپذیری شکمبهای و قابلیت هضم برونتنی دانه سویا [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 71-88]
قابلیت هضمتعیین ترکیبات شیمیایی، عوامل ضدتغذیه ای و قابلیت هضم ایلئومی دانه کینوا خام و عمل آوری شده در بلدرچین تخم گذار [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 75-90]
قزوینبررسی کیفیت منابع آب مورد استفاده در گاوداریهای صنعتی استان قزوین از نظر آلودگی به برخی از فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، کروم، نیکل و جیوه) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 31-40]
ک
کاسنیاثرات فرم معمولی و نانوکپسوله اسانس کاسنی و اسطوخدوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ به تزریق گلبول قرمز گوسفندی در جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 65-76]
کبداثرات پودرکاسنی، زردچوبه، گنکر فرنگی و خار مریم در جیرههای با انرژی بالا و پروتئین کم بر عملکرد، کیفیت تخممرغ و وضعیت کبد چرب در مرغهای تخمگذار [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 19-38]
کردستانارزیابی کیفیت و ارزش اقتصادی موهر تولیدی بز مرخز در استان کردستان [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 143-154]
کشمیرفراتحلیل مطالعات مرتبط با پارامترهای ژنتیکی صفات الیاف در بزهای کرکی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 19-30]
کیفیت پوسته تخممرغتأثیر جیرههای حاوی سطوح مختلف کنجاله کلزای خام و تخمیری بر عملکرد تولید و کیفیت پوسته تخممرغ در مرغهای مادر گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 29-44]
کیفیت جوجهتأثیر اسپری غلظتهای مختلف عصاره رزماری بر تخممرغهای نطفهدار بر فراسنجههای جنینی و کیفیت جوجه [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 155-170]
کلسترولاثرات پودرکاسنی، زردچوبه، گنکر فرنگی و خار مریم در جیرههای با انرژی بالا و پروتئین کم بر عملکرد، کیفیت تخممرغ و وضعیت کبد چرب در مرغهای تخمگذار [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 19-38]
کنجاله کلزاتأثیر جیرههای حاوی سطوح مختلف کنجاله کلزای خام و تخمیری بر عملکرد تولید و کیفیت پوسته تخممرغ در مرغهای مادر گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 29-44]
کنگرفرنگیاثرات افزودن سطوح مختلف پودر دانه جو بر ترکیب شیمیایی، فراسنجه های تخمیری و تولید گاز سیلاژ کنگرفرنگی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 131-146]
کنه واروآتاثیر غلظتهای مختلف اسید اگزالیک و اسید فرمیک روی کنترل کنه واروآ (Varroa destructor) در کلنیهای زنبورعسل ایرانی (Apis mellifera meda) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 69-82]
کومبوچای ملاسااثر کومبوچای ملاس بر روی عملکرد، ریختشناسی و جمعیت میکروبی روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 127-138]
گ
گیاهان داروییاثرات پودرکاسنی، زردچوبه، گنکر فرنگی و خار مریم در جیرههای با انرژی بالا و پروتئین کم بر عملکرد، کیفیت تخممرغ و وضعیت کبد چرب در مرغهای تخمگذار [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 19-38]
گاوداریبررسی کیفیت منابع آب مورد استفاده در گاوداریهای صنعتی استان قزوین از نظر آلودگی به برخی از فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، کروم، نیکل و جیوه) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 31-40]
گاو هلشتاینبررسی تنوع ژنتیکی گاوهای بومی ایران و هلشتاین با استفاده از اطلاعات ژنومی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 87-98]
گلوتاتیون پراکسیدازبررسی اثر تزریق ویتامین E/سلنیوم و ویتامین AD3E بر غلظت سرمی پروژسترون و آنتیاکسیدانهای آنزیمی، و نرخ آبستنی در شرایط تلقیح مصنوعی به روش لاپاروسکوپی در گوسفندان [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 77-86]
گندمتاثیر کاهش سطح فسفرجیره بر صفات عملکردی و قابلیت هضم پروتئین بلدرچینهای ژاپنی تغذیه شده با جیرهی بر پایه گندم حاوی فیتاز و زایلاناز [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 89-104]
گوارشپذیریاثر سطوح مختلف کنجاله کاملینا در جیره کامل مخلوط شده بر مصرف مواد مغذی، عملکرد رشد و گوارشپذیری ظاهری مواد مغذی در برههای پرواری [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 21-32]
گوساله هلشتاینبررسی پاسخ رشد و کارآیی مصرف خوراک در گوسالههای از شیرگرفته شده هلشتاین بعد از مصرف مکمل متیونین پوششدار [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 45-58]
گوسفندبررسی شبکه تنظیمی ژنهای مؤثر بر صفات تولید و ترکیبات شیر گوسفند با استفاده از مطالعات پویش کل ژنومی (GWAS) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 97-110]
ل
لیپیدهای پلاسماتاثیر روغن کتان و پودر زنجبیل بر پروفیلهای لیپیدی، هورمونهای تیروئیدی و آنزیمهای کبدی مرغ مادر گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 55-68]
م
مالون دیآلدئیداثر منابع مختلف عناصر روی و سلنیوم بر عملکرد، فراسنجههای خونی، وضعیت آنتیاکسیدانی، پاسخ ایمنی و خصوصیات کیفی تخممرغ مرغان تخمگذار تجاری در زمان اوج تولید [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 91-104]
متاآنالیزفراتحلیل مطالعات مرتبط با پارامترهای ژنتیکی صفات الیاف در بزهای کرکی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 19-30]
متابولیسم چربیتاثیر روغن کتان و پودر زنجبیل بر پروفیلهای لیپیدی، هورمونهای تیروئیدی و آنزیمهای کبدی مرغ مادر گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 55-68]
محرک های ایمنی گیاهیمقایسه اثرات محرک های رشد و ایمنی بر پایه گیاهان داروئی با و بدون پروبیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 33-44]
مدل سازیمقایسهی عملکرد شبکهی عصبی با برخی توابع ریاضی در پیشبینی منحنی شیردهی گاوهای شیری ایران [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 133-142]
مرغ تخمگذاراثرات پودرکاسنی، زردچوبه، گنکر فرنگی و خار مریم در جیرههای با انرژی بالا و پروتئین کم بر عملکرد، کیفیت تخممرغ و وضعیت کبد چرب در مرغهای تخمگذار [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 19-38]
مرغ تخمگذاراثر منابع مختلف عناصر روی و سلنیوم بر عملکرد، فراسنجههای خونی، وضعیت آنتیاکسیدانی، پاسخ ایمنی و خصوصیات کیفی تخممرغ مرغان تخمگذار تجاری در زمان اوج تولید [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 91-104]
مرغ تخمگذاراثرات استفاده از تفاله گوجه فرنگی، سیب و هویج به عنوان روش غیرگرسنگی تولکبری در مرغ های تخمگذار [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 117-132]
مرغ تخمگذارتاثیر شرایط مختلف دسترسی به آب بر عملکرد، شاخصهای خونی و تغییرات بافت کلیه طیور تخمگذار تجاری سویه بوونز در اواسط دوره تولید [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 99-112]
مرغ مادرتاثیر روغن کتان و پودر زنجبیل بر پروفیلهای لیپیدی، هورمونهای تیروئیدی و آنزیمهای کبدی مرغ مادر گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 55-68]
مرغ مادر گوشتیتأثیر جیرههای حاوی سطوح مختلف کنجاله کلزای خام و تخمیری بر عملکرد تولید و کیفیت پوسته تخممرغ در مرغهای مادر گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 29-44]
مرگ و میراثر تیمول، ترانس آنتول و دی آلیل دی سولفاید بر بقا و سیستم آنتی اکسیدانی زنبور عسل [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 113-130]
میشتأثیر دانۀ کتان و پروتئین غیرقابل تجزیه شکمبهای در جیره فلاشینگ بر عملکرد تولیدمثلی میش بلوچی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 51-64]
میشبررسی اثر تزریق ویتامین E/سلنیوم و ویتامین AD3E بر غلظت سرمی پروژسترون و آنتیاکسیدانهای آنزیمی، و نرخ آبستنی در شرایط تلقیح مصنوعی به روش لاپاروسکوپی در گوسفندان [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 77-86]
میش دالاقاثر جایگزنی بوته پنبه بجای کاه گندم بر عملکرد، فعالیت آنزیمهای هیدرولیتیک و فراسنجههای شکمبهای میشهای دالاق [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 59-74]
مصرف خوراکاثر سطوح مختلف کنجاله کاملینا در جیره کامل مخلوط شده بر مصرف مواد مغذی، عملکرد رشد و گوارشپذیری ظاهری مواد مغذی در برههای پرواری [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 21-32]
مطالعات پویش ژنومی (GWASبررسی شبکه تنظیمی ژنهای مؤثر بر صفات تولید و ترکیبات شیر گوسفند با استفاده از مطالعات پویش کل ژنومی (GWAS) [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 97-110]
میکروبیوم رودهااثر کومبوچای ملاس بر روی عملکرد، ریختشناسی و جمعیت میکروبی روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 127-138]
مکمل اسید آمینهبررسی تأثیر خمیر شیرین حاوی نانومکمل AVP-4 بر میزان تخمگذاری ملکه، اندازه جمعیت و خصوصیات بیوشیمیایی لاشه در کلنی های زنبور عسل (Apis mellifera) [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 123-134]
ملیتینبررسی کیفیت زهر زنبور عسل ایرانی در مناطق با پوشش گیاهی متفاوت [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 105-116]
منحنی رشدتعیین زمان بهینه کشتار برههای نر پرواری نژاد افشاری با استفاده از منحنی ضریب تبدیل خوراک و منحنی سود [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 171-184]
موهرارزیابی کیفیت و ارزش اقتصادی موهر تولیدی بز مرخز در استان کردستان [دوره 36، شماره 141، 1402، صفحه 143-154]
ن
نیتروژن آمونیاکیتأثیر نوع مواد بستری بر کیفیت بستر و شاخصهای عملکرد رشدی و اقتصادی جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 45-56]
نقطه فلیگاثرات افزودن سطوح مختلف پودر دانه جو بر ترکیب شیمیایی، فراسنجه های تخمیری و تولید گاز سیلاژ کنگرفرنگی [دوره 36، شماره 138، 1402، صفحه 131-146]
و
ویتامین Eتأثیر استفاده ازجیرههای کم پروتئین به همراه ویتامین E، ال-کارنتین و پودر خرفه (Portulace oleracea L.) بر جلوگیری از بروز آسیت در شرایط تنش سرمایی در جوجههای گوشتی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 3-18]
ویتامین و معدنیبررسی تأثیر خمیر شیرین حاوی نانومکمل AVP-4 بر میزان تخمگذاری ملکه، اندازه جمعیت و خصوصیات بیوشیمیایی لاشه در کلنی های زنبور عسل (Apis mellifera) [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 123-134]
وراثت پذیریفراتحلیل مطالعات مرتبط با پارامترهای ژنتیکی صفات الیاف در بزهای کرکی [دوره 36، شماره 140، 1402، صفحه 19-30]
هموگلوبیناثرات افزودن پودر خرفه(Portulace oleracea L.) با ویتامین E و ال –کارنیتین در جیره کم پروتئین بر ایمنی و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی تحت تنش سرمایی [دوره 36، شماره 139، 1402، صفحه 3-16]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد