کلیدواژه‌ها = جوجه گوشتی
تعداد مقالات: 66
1. بررسی اثر افزودن پودر برگ زیتون و دانه گشنیز در جیره بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه‌های‌گوشتی

دوره 33، شماره 127، تابستان 1399، صفحه 135-150

احمدعلی ثابتان شیرازی؛ احمد حسن آبادی؛ محمد جواد آگاه؛ حسن نصیری مقدم


3. اثر بتائین و سویه بر عملکرد و بیان ژن BHMT در جوجه‌های گوشتی در معرض آب آشامیدنی دارای سطوح مختلف غلظت کل جامدات محلول

دوره 33، شماره 127، تابستان 1399، صفحه 93-108

مسعود مستشاری محصص؛ علی اصغر صادقی؛ سعید اسماعیل خانیان؛ جعفر احمدی


5. بررسی اثرات محرک رشد گیاهی اورکس® بر عملکرد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی

دوره 32، شماره 125، زمستان 1398، صفحه 219-232

هوشنگ لطف الهیان؛ امیرحسین علیزاده قمصری؛ سید عبداله حسینی؛ اکبر یعقوبفر؛ علیرضا آقاشاهی


6. بررسی اثر میوه بلوط و جنس بر چربی محوطه شکمی و بیان ژن لیپاز پانکراس در جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 125، زمستان 1398، صفحه 29-40

اسما مرادعلی‌پور؛ مصطفی محقق دولت آبادی؛ محمد هوشمند


9. بررسی مکمل کردن جیره با منگنز مازاد در فرم‌های مختلف بر عملکرد، اجزای لاشه، هماتولوژی و برخی فراسنجه های ایمنی جوجه‎های گوشتی پرورش یافته در شرایط دمایی تابستان

دوره 32، شماره 123، تابستان 1398، صفحه 111-126

محمد رضا بناکار مقدم؛ ایمان حاج خدادادی؛ حسینعلی قاسمی؛ امیر حسین خلت آبادی فراهانی


13. تاثیر تفاله گوجه فرنگی خام و تخمیری بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و ریخت شناسی پرز‌های ایلئوم جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 122، بهار 1398، صفحه 349-366

محسن رجب زاده نسوان؛ بهروز دستار؛ تقی قورچی؛ امید عشایری زاده؛ مرتضی خمیری


14. تاثیر تغذیه‌ درون تخم‌مرغی دی‌ال- ‌متیونین بر مورفولوژی روده کوچک جوجه‌های گوشتی یک روزه

دوره 32، شماره 122، بهار 1398، صفحه 121-130

مرضیه ابراهیمی؛ بنفشه فردوست؛ غلامعلی مقدم؛ مسعود ادیب مرادی؛ حسین جانمحمدی؛ صادق علیجانی؛ عباس رافت؛ آرش جوانمرد


16. تعیین کارایی اقتصادی و ارایه الگوی مناسب برای واحدهای پرورش جوجه گوشتی استان گیلان

دوره 31، شماره 121، زمستان 1397، صفحه 193-204

احمد قربانی؛ عبدالرضا تیموری؛ هوشنگ دهقان‌زاده؛ ابراهیم قاسمی؛ ابراهیم رحیم آبادی


18. مقایسه اثرات روی-گلایسین و سولفات روی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 120، پاییز 1397، صفحه 173-186

سید عبداله حسینی؛ علیرضا شریفی؛ حسین نوروزیان؛ مهدی امیر صادقی؛ امیرحسین علیزاده قمصری؛ رضا سلیمانی


19. اثرات سطوح مختلف اسانس مرزه در آب آشامیدنی بر عملکرد و برخی صفات لاشه، ایمنی و هماتولوژی جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 120، پاییز 1397، صفحه 19-34

محمد یگانه پرست؛ علیرضا جعفری اروری؛ مهدی خجسته‌کی؛ سید محمد ‌ هاشمی


21. اثر دانه گشنیز (Coriandrum sativum) و آلفا-توکوفریل‌استات در جیره بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده و قابلیت هضم مواد مغذی جوجه‌های‌گوشتی

دوره 31، شماره 120، پاییز 1397، صفحه 205-216

احمد علی ثابتان شیرازی؛ محمد جواد آگاه؛ احمد حسن آبادی؛ علی داد بوستانی


22. بررسی امکان استفاده از اسپور قارچ Piriformospora indica به عنوان یک منبع جدید پری-بیوتیک در جیره جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 120، پاییز 1397، صفحه 267-280

مصطفی بابامیر؛ مهدی هدایتی؛ سعید خلجی؛ مجتبی یاری؛ مهدی قبولی


23. مقایسه اثر کنجاله کنجد خام و فرآوری شده به روش تخمیر حالت جامد بر عملکرد، خصوصیات لاشه و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 120، پاییز 1397، صفحه 147-158

آیدا مظاهری؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ امید عشایری زاده


24. تعیین احتیاجات اسیدآمینه والین قابل هضم جوجه خروس‌گوشتی سویه راس 308 در دوره ‏رشد با استفاده از مدل خطوط شکسته درجه2 ‏

دوره 31، شماره 120، پاییز 1397، صفحه 3-18

آرش حسن زاد سیدی؛ حسین جانمحمدی؛ سید علی میرقلنج؛ مجید قشلاق