آرتیچوکمطالعه قابلیت سیلو شدن علوفه آرتیچوک و اثر افزودن سطوح مختلف ملاس بر خصوصیات سیلویی آن [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 41-50]
آریناثر سطوح مختلف اسیدهای آمینه جیره در سنین ابتدایی و نوع تلاقی بر صفات عملکردی، وزن اندامهای ایمنی و نسبت هتروفیل به لنفوسیت در جوجههای گوشتی سویه آرین [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 87-98]
آزمون تولید گازتعیین ترکیبات شیمیایی و مقایسه ارزش غذایی کاه برخی لاینهای جو [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 161-172]
آسیتاثرات روش های متفاوت محدودیت غذایی بر صفات تولیدی و ناهنجاری آسیت در جوجه های گوشتی سویه آرین [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 147-158]
آفلاتوکسیکوزیستاثیر ترکیبی از عصارههای اتانولی آویشن شیرازی و رزماری در جیره بر روی کاهش اثرات آفلاتوکسین B1 در جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 105-116]
آلتیمیت اسیدبررسی اثرات فردی و ترکیبی آلتیمیت اسید و عصاره ی کاسنی بر عملکرد و برخی فراسنجه های سیستم ایمنی در جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 81-90]
آنتی بیوتیکاثرات روغن اسانس کپسوله شده ی پونه، روغن اسانس پونه، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 55-66]
آنتی بیوتیکتاثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 67-80]
آنتی بیوتیکاثرات گیاهان دارویی، پروبیوتیک و آنتیبیوتیک بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خون جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 45-54]
آنزیماثر تفاله لیموترش و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، سطح ایمنی و مورفولوژی روده جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 129-142]
آنزیماثر سطوح ضایعات میوه کامل سنجد و آنزیم بر عملکرد رشد، سامانه ایمنی و برخی فراسنجههای بیوشیمیائی خون جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 147-162]
آنزیماثر سطوح کنجاله آفتابگردان و آنزیم پروتئاز بر صفات عملکردی و ریخت شناسی روده باریک در مرغ های تخم گذار [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 163-176]
ا
اردبیلتعیین زیست فراهمی کلسیم صدف معدنی اردبیل و بررسی امکان کاربرد آن در جیره غذایی جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 51-66]
ارزش اصلاحیروند ژنتیکی صفات تولیدی گاوهای هلشتاین حاصل از اسپرمهای وارداتی استان فارس [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 3-14]
ارزش اقتصادیتعیین ارزش اقتصادی صفات مهم در گاوهای هلشتاین استان چهارمحال و بختیاری با سطوح مختلف تولید شیر [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 17-30]
ارزش غذاییخصوصیات تخمیر و ارزش غذایی خردل علوفه ای سیلو شده با و بدون ملاس [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 57-64]
اسب ترکمنگوارش پذیری دانه های غلات فرآوری شده در اسب ترکمن به روش کیسه های نایلونی متحرک [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 45-54]
اسپرمهای وارداتیروند ژنتیکی صفات تولیدی گاوهای هلشتاین حاصل از اسپرمهای وارداتی استان فارس [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 3-14]
استانتجزیه ژنتیکی صفت شیر تولیدی گاوهای هلشتاین ایران در استانهای مختلف کشور [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 15-24]
استان آذربایجانغربیاثرات طرح بهینهسازی مصرف سوخت بر شاخصهای تولید مرغداریهای گوشتی استان آذربایجانغربی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 105-114]
استان گلستانبررسی اثر عوامل مدیریت تغذیه بر عملکرد مزارع پرورش جوجه گوشتی استان گلستان با استفاده از سیستم تصمیم گیری چندشاخصه [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 91-98]
استرس اکسیداتیواثر تغذیه روغن سویای اکسید شده و هسته انار بر ظرفیت آنتی اکسیدانی، فعالیت آنزیمی و فاکتورهای التهابی خون بزهای سانن در پیرامون زایش [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 191-210]
استروژناثر سطوح مختلف دانه گلپر (Heracleum Persicum) در جیره بر عملکرد، سیستم ایمنی، توان آنتی اکسیدانی، میزان استروژن و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 133-146]
اسیداوریکعملکرد، میزان فراسنجه های خون، خصوصیات روده و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی تغذیه شده با ال کارنیتین در شرایط تنش گرمایی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 91-104]
اسیدهای آمینهاثر سطوح مختلف اسیدهای آمینه جیره در سنین ابتدایی و نوع تلاقی بر صفات عملکردی، وزن اندامهای ایمنی و نسبت هتروفیل به لنفوسیت در جوجههای گوشتی سویه آرین [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 87-98]
افزایش وزنعملکرد، میزان فراسنجه های خون، خصوصیات روده و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی تغذیه شده با ال کارنیتین در شرایط تنش گرمایی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 91-104]
ال-کارنیتینتأثیر ویتامین E و ال-کارنیتین بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 115-128]
ایمنیاثر سطوح مختلف دانه گلپر (Heracleum Persicum) در جیره بر عملکرد، سیستم ایمنی، توان آنتی اکسیدانی، میزان استروژن و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 133-146]
اندازه ذراتسنجش فعالیت مصرف خوراک در گاوهای شیرده تغذیه شده با جیرههایی با اندازه ذرات متفاوت با استفاده از دستگاه ثبت خودکار فعالیت جوشی [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 117-128]
اندام های لنفوئیدیبررسی اثرات فردی و ترکیبی آلتیمیت اسید و عصاره ی کاسنی بر عملکرد و برخی فراسنجه های سیستم ایمنی در جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 81-90]
انرژیمطالعه اثر سطوح مختلف انرژی و لیزین در جیره رشد بر عملکرد بلدرچین ژاپنی [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 203-212]
انرژی قابل متابولیسماثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیرهی غذایی بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی طی دورهی پایانی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 181-190]
انرژی قابل متابولیسماثر انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد مرغهای تخمگذار بومی استان مازندران [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 107-120]
انرژی قابل متابولیسمتأثیر سطوح مختلف انرژی جیرۀ غذایی در دوران پرورش بر عملکرد و صفات تولیدی مرغهای تخمگذار در دورة تولید (28-19 هفتگی) [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 175-186]
انرژی متابولیسمیبرآورد انرژی قابل متابولیسم سورگوم دانه ای در طیور با استفاده از میزان ترکیبات فنلی و دیواره سلولی بدون همی سلولز(ADF) [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 11-20]
اهداف اصلاحیتعیین ارزش اقتصادی صفات مهم در گاوهای هلشتاین استان چهارمحال و بختیاری با سطوح مختلف تولید شیر [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 17-30]
اهمیت نسبیتعیین ارزش اقتصادی صفات مهم در گاوهای هلشتاین استان چهارمحال و بختیاری با سطوح مختلف تولید شیر [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 17-30]
اورهبررسی ترکیبات شیمیایی و خصوصیات سیلویی علوفه کنگر فرنگی با و بدون اوره و ملاس [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 145-154]
ب
بازدهتولیدمثلمقایسه تأثیر افزودن اسیدچرب امگا-6 و پودر چربی پالم به جیره فلاشینگ بر بازده تلقیح مصنوعی لاپاراسکوپیک میش های شال [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 187-202]
باکتری های اسید لاکتیکتأثیر ضایعات ماهی تخمیری در تغذیه جوجه های گوشتی بر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و فراسنجه های خون [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 17-30]
بز سانناثر تغذیه روغن سویای اکسید شده و هسته انار بر ظرفیت آنتی اکسیدانی، فعالیت آنزیمی و فاکتورهای التهابی خون بزهای سانن در پیرامون زایش [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 191-210]
بز مرخزبررسی خصوصیات ژنتیکی بز مرخز براساس توالی ژن سیتوکروم b [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 135-140]
بلدرچینبررسی سطوح مختلف پودر دانه زنیان بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 55-64]
بلدرچین ژاپنیاثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیرهی غذایی بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی طی دورهی پایانی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 181-190]
بلدرچین ژاپنیمطالعه اثر سطوح مختلف انرژی و لیزین در جیره رشد بر عملکرد بلدرچین ژاپنی [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 203-212]
بلدرچینهای تخمگذارتاثیر مصرف ویتامین E اضافی بر عملکرد، کیفیت تخم و برخی فراسنجههای خونی در بلدرچینهای مولد در طول آلودگی کوتاه مدت با سطوح بالای دیاکسید تیتانیوم پوشش دار شده با نانو نقره [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 45-56]
بهینهسازی مصرف سوختاثرات طرح بهینهسازی مصرف سوخت بر شاخصهای تولید مرغداریهای گوشتی استان آذربایجانغربی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 105-114]
پ
پاسخ ایمنیاثر شاهدانه (Cannabis sativa L.) بر عملکرد، پاسخ ایمنی هومورال، نیمرخ لیپیدی و وضعیت ضداکسیدانی پلاسما در جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 155-164]
پاسخ ایمنیتاثیر سطوح مختلف میوه زرشک بر عملکرد، ایمنی و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 151-160]
پاسخ ایمنیتأثیر ویتامین E و ال-کارنیتین بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 115-128]
پاسخ های عملکردیتعیین نیاز لیزین جوجه های گوشتی آرین در دوره پایانی(42-28 روزگی) با استفاده از ارزیابی پاسخ های عملکردی [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 165-174]
پربیوتیکبررسی اثر سینبیوتیکی پریمالاک و فرماکتو بر عملکرد، قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی، ریخت سنجی مخاط روده و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 177-190]
پروبیوتیکاثرات گیاهان دارویی، پروبیوتیک و آنتیبیوتیک بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خون جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 45-54]
پروبیوتیکبررسی اثر سینبیوتیکی پریمالاک و فرماکتو بر عملکرد، قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی، ریخت سنجی مخاط روده و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 177-190]
پروتئین خاماثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیرهی غذایی بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی طی دورهی پایانی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 181-190]
پروتئین خاماثر انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد مرغهای تخمگذار بومی استان مازندران [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 107-120]
پرولاکتینبررسی چندشکلی ژنهای بتالاکتوگلوبولین، پرولاکتین و DGAT1 در گاومیش خوزستان [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 87-96]
پروموتربررسی ساختار ژنتیکی بخشی از ناحیه پروموتر در ژن لاکتوفورین درشترهای تک کوهانه و دو کوهانه ایران [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 77-86]
پلاسماتاثیر مصرف ویتامین E اضافی بر عملکرد، کیفیت تخم و برخی فراسنجههای خونی در بلدرچینهای مولد در طول آلودگی کوتاه مدت با سطوح بالای دیاکسید تیتانیوم پوشش دار شده با نانو نقره [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 45-56]
پودرچربیپالممقایسه تأثیر افزودن اسیدچرب امگا-6 و پودر چربی پالم به جیره فلاشینگ بر بازده تلقیح مصنوعی لاپاراسکوپیک میش های شال [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 187-202]
پونهاثرات سطوح مختلف گیاه پونه و پروتئین خام جیره بر عملکرد و متابولیتهای خون مرغهای تخمگذار [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 21-32]
ت
تیامینبررسی رشد و نمو غدد هیپوفارنژیال در زنبورهای کارگر ایرانی (Apis mellifera meda) تغذیه شده با سطوح مختلف تیامین [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 203-212]
تخمدانتتاثیر استفاده از عصاره گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) بر عملکرد، خصوصیات کیفی تخممرغ، سیستم ایمنی و خصوصیات کمی تخمدان مرغان تخمگذار [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 79-90]
تخمیرکاهش گلوکوزینولات ها در کنجاله کلزا به روش تخمیر حالت جامد و اثرات آن بر عملکرد و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 3-16]
تخمیرتأثیر تغذیه کنجاله کلزای تخمیری بر کاهش جمعیت سالمونلا در جوجه های گوشتی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 121-132]
تخمیرتأثیر ضایعات ماهی تخمیری در تغذیه جوجه های گوشتی بر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و فراسنجه های خون [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 17-30]
تخمیر شکمبهایمحصول فرعی پسته بهعنوان یک خوراک علوفهای در تغذیه نشخوارکنندگان - یک مقاله مروری (بخش دوم: نیتروژن آمونیاکی، پروتئین میکروبی، تخمیر و بیوهیدروژناسیون شکمبهای، متان و متابولیتهای خون) [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 99-110]
تخممرغتأثیر سطوح مختلف انرژی جیرۀ غذایی در دوران پرورش بر عملکرد و صفات تولیدی مرغهای تخمگذار در دورة تولید (28-19 هفتگی) [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 175-186]
تخمین وزنتخمین وزن بره های نوزاد با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتال [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 99-104]
ترکیبات شیمیاییمحصول فرعی پسته بهعنوان یک خوراک علوفهای در تغذیه نشخوارکنندگان - یک مقاله مروری (بخش اول: ذخیرهسازی، ترکیبات شیمیایی، مصرف خوراک، عملکرد و قابلیت هضم) [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 129-144]
ترکیبات شیمیاییبررسی ترکیبات شیمیایی و خصوصیات سیلویی علوفه کنگر فرنگی با و بدون اوره و ملاس [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 145-154]
ترکیبات فنلیبرآورد انرژی قابل متابولیسم سورگوم دانه ای در طیور با استفاده از میزان ترکیبات فنلی و دیواره سلولی بدون همی سلولز(ADF) [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 11-20]
ترکیب شیمیاییتعیین ترکیبات شیمیایی و مقایسه ارزش غذایی کاه برخی لاینهای جو [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 161-172]
تصمیمگیری چندشاخصهبررسی اثر عوامل مدیریت تغذیه بر عملکرد مزارع پرورش جوجه گوشتی استان گلستان با استفاده از سیستم تصمیم گیری چندشاخصه [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 91-98]
تعیین جنسیتتعیین جنسیت جنین گاو نژاد هلشتاین به کمک روش غیر تهاجمی DNA با منشأ جنینی شناور در پلاسما گاو آبستن [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 141-150]
تفاوت کاتیون- آنیونبررسی تغییرات آنیونی - کاتیونی جیره بر عملکرد شیردهی، شاخص های تولیدمثلی، اسیدهای چرب شیر و مواد معدنی سرم در گاوهای شیرده هلشتاین در تنش حرارتی [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 3-16]
جوجه بلدرچین ژاپنیاثر غلظت مواد مغذی جیره روی عملکرد رشد، اجزای لاشه و خصوصیات منحنی رشد جوجه بلدرچینهای ژاپنی [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 123-134]
جوجه گوشتیکاهش گلوکوزینولات ها در کنجاله کلزا به روش تخمیر حالت جامد و اثرات آن بر عملکرد و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 3-16]
جوجه گوشتیاثر تفاله لیموترش و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، سطح ایمنی و مورفولوژی روده جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 129-142]
جوجه گوشتیمقایسه عملکرد و خصوصیات لاشه سه آمیخته تجارتی جوجه گوشتی موجود در ایران در شرایط مدیریت تغذیه ای مختلف [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 25-34]
جوجه گوشتیاثرات گیاهان دارویی، پروبیوتیک و آنتیبیوتیک بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خون جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 45-54]
جوجه گوشتیاثر سطوح مختلف دانه گلپر (Heracleum Persicum) در جیره بر عملکرد، سیستم ایمنی، توان آنتی اکسیدانی، میزان استروژن و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 133-146]
جوجه گوشتیاثر سطوح ضایعات میوه کامل سنجد و آنزیم بر عملکرد رشد، سامانه ایمنی و برخی فراسنجههای بیوشیمیائی خون جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 147-162]
جوجه گوشتیبررسی اثر سینبیوتیکی پریمالاک و فرماکتو بر عملکرد، قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی، ریخت سنجی مخاط روده و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 177-190]
جوجه گوشتیبررسی اثر عوامل مدیریت تغذیه بر عملکرد مزارع پرورش جوجه گوشتی استان گلستان با استفاده از سیستم تصمیم گیری چندشاخصه [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 91-98]
جوجه گوشتیتأثیر ضایعات ماهی تخمیری در تغذیه جوجه های گوشتی بر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و فراسنجه های خون [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 17-30]
جوجه گوشتیتعیین زیست فراهمی کلسیم صدف معدنی اردبیل و بررسی امکان کاربرد آن در جیره غذایی جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 51-66]
جوجه گوشتیتاثیر سطوح مختلف میوه زرشک بر عملکرد، ایمنی و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 151-160]
جوجه گوشتیتأثیر ویتامین E و ال-کارنیتین بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 115-128]
جوجه گوشتی آریناثرات روش های متفاوت محدودیت غذایی بر صفات تولیدی و ناهنجاری آسیت در جوجه های گوشتی سویه آرین [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 147-158]
جوجه گوشتی آرینتعیین نیاز لیزین جوجه های گوشتی آرین در دوره پایانی(42-28 روزگی) با استفاده از ارزیابی پاسخ های عملکردی [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 165-174]
جوجه های گوشتیاثرات روغن اسانس کپسوله شده ی پونه، روغن اسانس پونه، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 55-66]
جوجه های گوشتیتاثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 67-80]
جوجه های گوشتیبررسی اثرات فردی و ترکیبی آلتیمیت اسید و عصاره ی کاسنی بر عملکرد و برخی فراسنجه های سیستم ایمنی در جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 81-90]
جوجههای گوشتیتاثیر ترکیبی از عصارههای اتانولی آویشن شیرازی و رزماری در جیره بر روی کاهش اثرات آفلاتوکسین B1 در جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 105-116]
جوجههای گوشتیاثر سطوح مختلف اسیدهای آمینه جیره در سنین ابتدایی و نوع تلاقی بر صفات عملکردی، وزن اندامهای ایمنی و نسبت هتروفیل به لنفوسیت در جوجههای گوشتی سویه آرین [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 87-98]
جوجههای گوشتیاثر پودر زردچوبه، دارچین، پروبیوتیک و آنتیبیوتیک بر عملکرد رشد و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی در دورهی آغازین [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 111-122]
چ
چندشکلیبررسی چندشکلی ژنهای بتالاکتوگلوبولین، پرولاکتین و DGAT1 در گاومیش خوزستان [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 87-96]
ح
حذفدلایل و زمان حذف گاوهای شیری هلشتاین در شرایط تنش حرارتی در ایران [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 159-166]
خ
خردل علوفه ایخصوصیات تخمیر و ارزش غذایی خردل علوفه ای سیلو شده با و بدون ملاس [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 57-64]
خرفهتتاثیر استفاده از عصاره گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) بر عملکرد، خصوصیات کیفی تخممرغ، سیستم ایمنی و خصوصیات کمی تخمدان مرغان تخمگذار [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 79-90]
خصوصیات لاشهتاثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 67-80]
خصوصیات لاشهمقایسه عملکرد و خصوصیات لاشه سه آمیخته تجارتی جوجه گوشتی موجود در ایران در شرایط مدیریت تغذیه ای مختلف [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 25-34]
خصوصیات لاشهاثر غلظت مواد مغذی جیره روی عملکرد رشد، اجزای لاشه و خصوصیات منحنی رشد جوجه بلدرچینهای ژاپنی [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 123-134]
د
دارچیناثر پودر زردچوبه، دارچین، پروبیوتیک و آنتیبیوتیک بر عملکرد رشد و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی در دورهی آغازین [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 111-122]
دیاکسید تیتانیومتاثیر مصرف ویتامین E اضافی بر عملکرد، کیفیت تخم و برخی فراسنجههای خونی در بلدرچینهای مولد در طول آلودگی کوتاه مدت با سطوح بالای دیاکسید تیتانیوم پوشش دار شده با نانو نقره [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 45-56]
دانه کتاناثر دانه کتان بر روی عملکرد تولید مثلی گاوهای هلشتاین تازه زا [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 143-146]
دانه گلپراثر سطوح مختلف دانه گلپر (Heracleum Persicum) در جیره بر عملکرد، سیستم ایمنی، توان آنتی اکسیدانی، میزان استروژن و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 133-146]
دانه های روغنیبررسی تاثیر منابع مختلف دانههای روغنی بر عملکرد تولیدمثلی میش زل [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 35-44]
درصد پروتئین شیربرآورد پارامترهای ژنتیکی صفت درصد پروتئین شیر در گاومیش های بومی ایران با استفاده از مدل روزآزمون رگرسیون تصادفی [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 31-40]
درصد تحرکبررسی تأثیر زردههای تخم پرندگان مختلف در رقیقکننده تریس بر کیفیت منی قوچ عربی در شرایط مایع [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 65-74]
دفعات تغذیهتأثیر منبع علوفه و دفعات تغذیهی منابع مختلف نیتروژن بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری و متابولیتهای خونی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 191-202]
دیواره سلولی بدون همی سلولزبرآورد انرژی قابل متابولیسم سورگوم دانه ای در طیور با استفاده از میزان ترکیبات فنلی و دیواره سلولی بدون همی سلولز(ADF) [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 11-20]
دوره پایانیتعیین نیاز لیزین جوجه های گوشتی آرین در دوره پایانی(42-28 روزگی) با استفاده از ارزیابی پاسخ های عملکردی [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 165-174]
دورهی پایانیاثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیرهی غذایی بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی طی دورهی پایانی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 181-190]
ر
ریخت شناسیتعیین ترکیبات شیمیایی و مقایسه ارزش غذایی کاه برخی لاینهای جو [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 161-172]
ریخت شناسی روده باریکاثر سطوح کنجاله آفتابگردان و آنزیم پروتئاز بر صفات عملکردی و ریخت شناسی روده باریک در مرغ های تخم گذار [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 163-176]
ریخت شناسی روده کوچکتاثیر ترکیبی از عصارههای اتانولی آویشن شیرازی و رزماری در جیره بر روی کاهش اثرات آفلاتوکسین B1 در جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 105-116]
رزماریتاثیر ترکیبی از عصارههای اتانولی آویشن شیرازی و رزماری در جیره بر روی کاهش اثرات آفلاتوکسین B1 در جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 105-116]
رفتار تغذیهایسنجش فعالیت مصرف خوراک در گاوهای شیرده تغذیه شده با جیرههایی با اندازه ذرات متفاوت با استفاده از دستگاه ثبت خودکار فعالیت جوشی [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 117-128]
رگرسیون تصادفیبرآورد پارامترهای ژنتیکی صفت درصد پروتئین شیر در گاومیش های بومی ایران با استفاده از مدل روزآزمون رگرسیون تصادفی [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 31-40]
روش کیسه های نایلونی متحرکگوارش پذیری دانه های غلات فرآوری شده در اسب ترکمن به روش کیسه های نایلونی متحرک [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 45-54]
روشنی گوشتعملکرد، میزان فراسنجه های خون، خصوصیات روده و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی تغذیه شده با ال کارنیتین در شرایط تنش گرمایی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 91-104]
روش های مختلف محدودیت غذاییاثرات روش های متفاوت محدودیت غذایی بر صفات تولیدی و ناهنجاری آسیت در جوجه های گوشتی سویه آرین [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 147-158]
روغن اسانسی پونه ی کپسوله شدهاثرات روغن اسانس کپسوله شده ی پونه، روغن اسانس پونه، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 55-66]
روغنسویامقایسه تأثیر افزودن اسیدچرب امگا-6 و پودر چربی پالم به جیره فلاشینگ بر بازده تلقیح مصنوعی لاپاراسکوپیک میش های شال [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 187-202]
روغن سویای اکسید شدهاثر تغذیه روغن سویای اکسید شده و هسته انار بر ظرفیت آنتی اکسیدانی، فعالیت آنزیمی و فاکتورهای التهابی خون بزهای سانن در پیرامون زایش [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 191-210]
روند ژنتیکیروند ژنتیکی صفات تولیدی گاوهای هلشتاین حاصل از اسپرمهای وارداتی استان فارس [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 3-14]
روند ژنتیکیتجزیه ژنتیکی صفت شیر تولیدی گاوهای هلشتاین ایران در استانهای مختلف کشور [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 15-24]
ز
زرد چوبهاثر پودر زردچوبه، دارچین، پروبیوتیک و آنتیبیوتیک بر عملکرد رشد و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی در دورهی آغازین [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 111-122]
زرده تخمبررسی تأثیر زردههای تخم پرندگان مختلف در رقیقکننده تریس بر کیفیت منی قوچ عربی در شرایط مایع [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 65-74]
زیستفراهمیتعیین زیست فراهمی کلسیم صدف معدنی اردبیل و بررسی امکان کاربرد آن در جیره غذایی جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 51-66]
زنیانبررسی سطوح مختلف پودر دانه زنیان بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 55-64]
زنبورعسلبررسی رشد و نمو غدد هیپوفارنژیال در زنبورهای کارگر ایرانی (Apis mellifera meda) تغذیه شده با سطوح مختلف تیامین [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 203-212]
زنده مانیاثر عوامل ژنتیکی و غیر ژنتیکی موثر بر زنده مانی از تولد تا یک سالگی بره های کردی [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 65-78]
زندهمانیبررسی تأثیر زردههای تخم پرندگان مختلف در رقیقکننده تریس بر کیفیت منی قوچ عربی در شرایط مایع [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 65-74]
ژ
ژل آلوئه وراتاثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 67-80]
ژنDEAD Box Proteinتعیین جنسیت جنین گاو نژاد هلشتاین به کمک روش غیر تهاجمی DNA با منشأ جنینی شناور در پلاسما گاو آبستن [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 141-150]
ژن DGAT1بررسی چندشکلی ژنهای بتالاکتوگلوبولین، پرولاکتین و DGAT1 در گاومیش خوزستان [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 87-96]
ژنوم میتوکندریبررسی خصوصیات ژنتیکی بز مرخز براساس توالی ژن سیتوکروم b [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 135-140]
س
سالمونلاتأثیر تغذیه کنجاله کلزای تخمیری بر کاهش جمعیت سالمونلا در جوجه های گوشتی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 121-132]
سیتوکروم bبررسی خصوصیات ژنتیکی بز مرخز براساس توالی ژن سیتوکروم b [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 135-140]
سیستم ایمنیاثرات روغن اسانس کپسوله شده ی پونه، روغن اسانس پونه، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 55-66]
سیستم ایمنیبررسی اثرات فردی و ترکیبی آلتیمیت اسید و عصاره ی کاسنی بر عملکرد و برخی فراسنجه های سیستم ایمنی در جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 81-90]
سیستم ایمنیتتاثیر استفاده از عصاره گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) بر عملکرد، خصوصیات کیفی تخممرغ، سیستم ایمنی و خصوصیات کمی تخمدان مرغان تخمگذار [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 79-90]
سطح ایمنیاثر تفاله لیموترش و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، سطح ایمنی و مورفولوژی روده جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 129-142]
سیلاژمطالعه قابلیت سیلو شدن علوفه آرتیچوک و اثر افزودن سطوح مختلف ملاس بر خصوصیات سیلویی آن [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 41-50]
سیلاژ کاه گندمتاثیر تغذیه کاه گندم و سیلاژ کاه گندم فرآوری شده با سود، ملاس و دانه گندم بر عملکرد گاوهای شیرده [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 33-46]
سیلو سازیبررسی ترکیبات شیمیایی و خصوصیات سیلویی علوفه کنگر فرنگی با و بدون اوره و ملاس [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 145-154]
سنجداثر سطوح ضایعات میوه کامل سنجد و آنزیم بر عملکرد رشد، سامانه ایمنی و برخی فراسنجههای بیوشیمیائی خون جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 147-162]
سورگوم دانه ایبرآورد انرژی قابل متابولیسم سورگوم دانه ای در طیور با استفاده از میزان ترکیبات فنلی و دیواره سلولی بدون همی سلولز(ADF) [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 11-20]
سویه تجارتیمقایسه عملکرد و خصوصیات لاشه سه آمیخته تجارتی جوجه گوشتی موجود در ایران در شرایط مدیریت تغذیه ای مختلف [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 25-34]
ش
شاخص تولیداثرات طرح بهینهسازی مصرف سوخت بر شاخصهای تولید مرغداریهای گوشتی استان آذربایجانغربی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 105-114]
شاخص های تولید مثلیبررسی تاثیر منابع مختلف دانههای روغنی بر عملکرد تولیدمثلی میش زل [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 35-44]
شاهدانهاثر شاهدانه (Cannabis sativa L.) بر عملکرد، پاسخ ایمنی هومورال، نیمرخ لیپیدی و وضعیت ضداکسیدانی پلاسما در جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 155-164]
شبکه عصبی مصنوعیبرآورد انرژی قابل متابولیسم سورگوم دانه ای در طیور با استفاده از میزان ترکیبات فنلی و دیواره سلولی بدون همی سلولز(ADF) [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 11-20]
شبکه متابولیکیبازسازی و آنالیز توپولوژی شبکه متابولیکی دخیل در تولید شیرگاو [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 167-180]
شتر تک کوهانهبررسی ساختار ژنتیکی بخشی از ناحیه پروموتر در ژن لاکتوفورین درشترهای تک کوهانه و دو کوهانه ایران [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 77-86]
شتر دو کوهانهبررسی ساختار ژنتیکی بخشی از ناحیه پروموتر در ژن لاکتوفورین درشترهای تک کوهانه و دو کوهانه ایران [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 77-86]
شکم زایشدلایل و زمان حذف گاوهای شیری هلشتاین در شرایط تنش حرارتی در ایران [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 159-166]
ص
صدف معدنیتعیین زیست فراهمی کلسیم صدف معدنی اردبیل و بررسی امکان کاربرد آن در جیره غذایی جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 51-66]
صفات تخممرغاثرات سطوح مختلف گیاه پونه و پروتئین خام جیره بر عملکرد و متابولیتهای خون مرغهای تخمگذار [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 21-32]
صفات تولیدیاثرات روش های متفاوت محدودیت غذایی بر صفات تولیدی و ناهنجاری آسیت در جوجه های گوشتی سویه آرین [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 147-158]
صفات تولیدیتأثیر سطوح مختلف انرژی جیرۀ غذایی در دوران پرورش بر عملکرد و صفات تولیدی مرغهای تخمگذار در دورة تولید (28-19 هفتگی) [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 175-186]
صفات لاشهتاثیر سطوح مختلف میوه زرشک بر عملکرد، ایمنی و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 151-160]
ض
ضایعات لیموترشاثر تفاله لیموترش و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، سطح ایمنی و مورفولوژی روده جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 129-142]
ضایعات ماهیتأثیر ضایعات ماهی تخمیری در تغذیه جوجه های گوشتی بر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و فراسنجه های خون [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 17-30]
ضریب تبدیل خوراکعملکرد، میزان فراسنجه های خون، خصوصیات روده و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی تغذیه شده با ال کارنیتین در شرایط تنش گرمایی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 91-104]
ط
طول عمر تولیدیاثر عوامل ژنتیکی و غیر ژنتیکی موثر بر زنده مانی از تولد تا یک سالگی بره های کردی [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 65-78]
ع
عصاره اتانولی آویشنتاثیر ترکیبی از عصارههای اتانولی آویشن شیرازی و رزماری در جیره بر روی کاهش اثرات آفلاتوکسین B1 در جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 105-116]
عصاره کاسنیبررسی اثرات فردی و ترکیبی آلتیمیت اسید و عصاره ی کاسنی بر عملکرد و برخی فراسنجه های سیستم ایمنی در جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 81-90]
علوفهمطالعه قابلیت سیلو شدن علوفه آرتیچوک و اثر افزودن سطوح مختلف ملاس بر خصوصیات سیلویی آن [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 41-50]
علوفه یونجهسنجش فعالیت مصرف خوراک در گاوهای شیرده تغذیه شده با جیرههایی با اندازه ذرات متفاوت با استفاده از دستگاه ثبت خودکار فعالیت جوشی [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 117-128]
عملکردکاهش گلوکوزینولات ها در کنجاله کلزا به روش تخمیر حالت جامد و اثرات آن بر عملکرد و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 3-16]
عملکرداثرات روغن اسانس کپسوله شده ی پونه، روغن اسانس پونه، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 55-66]
عملکردبررسی اثرات فردی و ترکیبی آلتیمیت اسید و عصاره ی کاسنی بر عملکرد و برخی فراسنجه های سیستم ایمنی در جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 81-90]
عملکرداثر تفاله لیموترش و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، سطح ایمنی و مورفولوژی روده جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 129-142]
عملکردتأثیر منبع علوفه و دفعات تغذیهی منابع مختلف نیتروژن بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری و متابولیتهای خونی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 191-202]
عملکردمقایسه عملکرد و خصوصیات لاشه سه آمیخته تجارتی جوجه گوشتی موجود در ایران در شرایط مدیریت تغذیه ای مختلف [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 25-34]
عملکردبررسی سطوح مختلف پودر دانه زنیان بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 55-64]
عملکرداثر تفاله لیموترش و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، سطح ایمنی و مورفولوژی روده جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 97-106]
عملکرداثر سطوح مختلف دانه گلپر (Heracleum Persicum) در جیره بر عملکرد، سیستم ایمنی، توان آنتی اکسیدانی، میزان استروژن و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 133-146]
عملکرداثر سطوح ضایعات میوه کامل سنجد و آنزیم بر عملکرد رشد، سامانه ایمنی و برخی فراسنجههای بیوشیمیائی خون جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 147-162]
عملکرداثر سطوح کنجاله آفتابگردان و آنزیم پروتئاز بر صفات عملکردی و ریخت شناسی روده باریک در مرغ های تخم گذار [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 163-176]
عملکرداثرات سطوح مختلف گیاه پونه و پروتئین خام جیره بر عملکرد و متابولیتهای خون مرغهای تخمگذار [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 21-32]
عملکردمحصول فرعی پسته بهعنوان یک خوراک علوفهای در تغذیه نشخوارکنندگان - یک مقاله مروری (بخش اول: ذخیرهسازی، ترکیبات شیمیایی، مصرف خوراک، عملکرد و قابلیت هضم) [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 129-144]
عملکرداثر شاهدانه (Cannabis sativa L.) بر عملکرد، پاسخ ایمنی هومورال، نیمرخ لیپیدی و وضعیت ضداکسیدانی پلاسما در جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 155-164]
عملکردتأثیر سطوح مختلف انرژی جیرۀ غذایی در دوران پرورش بر عملکرد و صفات تولیدی مرغهای تخمگذار در دورة تولید (28-19 هفتگی) [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 175-186]
عملکردمطالعه اثر سطوح مختلف انرژی و لیزین در جیره رشد بر عملکرد بلدرچین ژاپنی [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 203-212]
عملکرداثر سطوح مختلف اسیدهای آمینه جیره در سنین ابتدایی و نوع تلاقی بر صفات عملکردی، وزن اندامهای ایمنی و نسبت هتروفیل به لنفوسیت در جوجههای گوشتی سویه آرین [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 87-98]
عملکرداثر پودر زردچوبه، دارچین، پروبیوتیک و آنتیبیوتیک بر عملکرد رشد و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی در دورهی آغازین [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 111-122]
عملکرداثر غلظت مواد مغذی جیره روی عملکرد رشد، اجزای لاشه و خصوصیات منحنی رشد جوجه بلدرچینهای ژاپنی [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 123-134]
عملکردتاثیر سطوح مختلف میوه زرشک بر عملکرد، ایمنی و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 151-160]
عملکرد شیردهیبررسی تغییرات آنیونی - کاتیونی جیره بر عملکرد شیردهی، شاخص های تولیدمثلی، اسیدهای چرب شیر و مواد معدنی سرم در گاوهای شیرده هلشتاین در تنش حرارتی [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 3-16]
عوامل مدیریت تغذیهبررسی اثر عوامل مدیریت تغذیه بر عملکرد مزارع پرورش جوجه گوشتی استان گلستان با استفاده از سیستم تصمیم گیری چندشاخصه [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 91-98]
غ
غدد هیپوفارنژیالبررسی رشد و نمو غدد هیپوفارنژیال در زنبورهای کارگر ایرانی (Apis mellifera meda) تغذیه شده با سطوح مختلف تیامین [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 203-212]
ف
فراسنجههای بیوشیمیائی خوناثر سطوح ضایعات میوه کامل سنجد و آنزیم بر عملکرد رشد، سامانه ایمنی و برخی فراسنجههای بیوشیمیائی خون جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 147-162]
فراسنجه های خونیتاثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 67-80]
فراسنجه های خونیبررسی سطوح مختلف پودر دانه زنیان بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 55-64]
فراسنجههای خونیاثر پودر زردچوبه، دارچین، پروبیوتیک و آنتیبیوتیک بر عملکرد رشد و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی در دورهی آغازین [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 111-122]
فرآوری غلاتگوارش پذیری دانه های غلات فرآوری شده در اسب ترکمن به روش کیسه های نایلونی متحرک [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 45-54]
فصلبررسی رشد و نمو غدد هیپوفارنژیال در زنبورهای کارگر ایرانی (Apis mellifera meda) تغذیه شده با سطوح مختلف تیامین [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 203-212]
فعالیت ضداکسیدانیاثر شاهدانه (Cannabis sativa L.) بر عملکرد، پاسخ ایمنی هومورال، نیمرخ لیپیدی و وضعیت ضداکسیدانی پلاسما در جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 155-164]
فیلوژنیبررسی خصوصیات ژنتیکی بز مرخز براساس توالی ژن سیتوکروم b [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 135-140]
ق
قابلیت هضمتاثیر تغذیه کاه گندم و سیلاژ کاه گندم فرآوری شده با سود، ملاس و دانه گندم بر عملکرد گاوهای شیرده [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 33-46]
قابلیت هضمخصوصیات تخمیر و ارزش غذایی خردل علوفه ای سیلو شده با و بدون ملاس [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 57-64]
قابلیت هضممحصول فرعی پسته بهعنوان یک خوراک علوفهای در تغذیه نشخوارکنندگان - یک مقاله مروری (بخش اول: ذخیرهسازی، ترکیبات شیمیایی، مصرف خوراک، عملکرد و قابلیت هضم) [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 129-144]
قابلیت هضم ایلئومیبررسی اثر سینبیوتیکی پریمالاک و فرماکتو بر عملکرد، قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی، ریخت سنجی مخاط روده و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 177-190]
ک
کاه بدون فرآوریتاثیر تغذیه کاه گندم و سیلاژ کاه گندم فرآوری شده با سود، ملاس و دانه گندم بر عملکرد گاوهای شیرده [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 33-46]
کاه جوتعیین ترکیبات شیمیایی و مقایسه ارزش غذایی کاه برخی لاینهای جو [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 161-172]
کیست تخمدانیاثر دانه کتان بر روی عملکرد تولید مثلی گاوهای هلشتاین تازه زا [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 143-146]
کیفیت اسپرمبررسی تأثیر زردههای تخم پرندگان مختلف در رقیقکننده تریس بر کیفیت منی قوچ عربی در شرایط مایع [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 65-74]
کیفیت تخمیرخصوصیات تخمیر و ارزش غذایی خردل علوفه ای سیلو شده با و بدون ملاس [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 57-64]
کیفیت تخم مرغاثر انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد مرغهای تخمگذار بومی استان مازندران [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 107-120]
کیفیت تخممرغتتاثیر استفاده از عصاره گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) بر عملکرد، خصوصیات کیفی تخممرغ، سیستم ایمنی و خصوصیات کمی تخمدان مرغان تخمگذار [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 79-90]
کلسترولبررسی اثر سینبیوتیکی پریمالاک و فرماکتو بر عملکرد، قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی، ریخت سنجی مخاط روده و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی خون جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 177-190]
کلسترولتأثیر ضایعات ماهی تخمیری در تغذیه جوجه های گوشتی بر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و فراسنجه های خون [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 17-30]
کنجاله آفتابگرداناثر سطوح کنجاله آفتابگردان و آنزیم پروتئاز بر صفات عملکردی و ریخت شناسی روده باریک در مرغ های تخم گذار [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 163-176]
کنجاله کلزاکاهش گلوکوزینولات ها در کنجاله کلزا به روش تخمیر حالت جامد و اثرات آن بر عملکرد و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 3-16]
کنجاله کلزاتأثیر تغذیه کنجاله کلزای تخمیری بر کاهش جمعیت سالمونلا در جوجه های گوشتی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 121-132]
کنگر فرنگیبررسی ترکیبات شیمیایی و خصوصیات سیلویی علوفه کنگر فرنگی با و بدون اوره و ملاس [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 145-154]
گ
گیاه داروییاثرات گیاهان دارویی، پروبیوتیک و آنتیبیوتیک بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خون جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 45-54]
گاوبازسازی و آنالیز توپولوژی شبکه متابولیکی دخیل در تولید شیرگاو [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 167-180]
گاو شیریتعیین ارزش اقتصادی صفات مهم در گاوهای هلشتاین استان چهارمحال و بختیاری با سطوح مختلف تولید شیر [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 17-30]
گاومیشبررسی چندشکلی ژنهای بتالاکتوگلوبولین، پرولاکتین و DGAT1 در گاومیش خوزستان [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 87-96]
گاومیش های بومی ایرانبرآورد پارامترهای ژنتیکی صفت درصد پروتئین شیر در گاومیش های بومی ایران با استفاده از مدل روزآزمون رگرسیون تصادفی [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 31-40]
گاوهای شیریبرآورد مولفه های واریانس، روند و پارامترهای ژنتیکی صفت وزن تولد گاوهای هلشتاین در ایران [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 3-10]
گاوهای شیرده هلشتاینتأثیر منبع علوفه و دفعات تغذیهی منابع مختلف نیتروژن بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری و متابولیتهای خونی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 191-202]
گاوهای هلشتاینروند ژنتیکی صفات تولیدی گاوهای هلشتاین حاصل از اسپرمهای وارداتی استان فارس [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 3-14]
گاو هلشتایناثر دانه کتان بر روی عملکرد تولید مثلی گاوهای هلشتاین تازه زا [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 143-146]
گاو هلشتایندلایل و زمان حذف گاوهای شیری هلشتاین در شرایط تنش حرارتی در ایران [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 159-166]
گاو هلشتاینتعیین جنسیت جنین گاو نژاد هلشتاین به کمک روش غیر تهاجمی DNA با منشأ جنینی شناور در پلاسما گاو آبستن [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 141-150]
گلوکوزینولاتکاهش گلوکوزینولات ها در کنجاله کلزا به روش تخمیر حالت جامد و اثرات آن بر عملکرد و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 3-16]
گوارش پذیریگوارش پذیری دانه های غلات فرآوری شده در اسب ترکمن به روش کیسه های نایلونی متحرک [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 45-54]
لاکتوفورینبررسی ساختار ژنتیکی بخشی از ناحیه پروموتر در ژن لاکتوفورین درشترهای تک کوهانه و دو کوهانه ایران [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 77-86]
لاینتعیین ترکیبات شیمیایی و مقایسه ارزش غذایی کاه برخی لاینهای جو [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 161-172]
لیزینمطالعه اثر سطوح مختلف انرژی و لیزین در جیره رشد بر عملکرد بلدرچین ژاپنی [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 203-212]
م
مالون دی آلدئیداثر شاهدانه (Cannabis sativa L.) بر عملکرد، پاسخ ایمنی هومورال، نیمرخ لیپیدی و وضعیت ضداکسیدانی پلاسما در جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 155-164]
متابولیتهای خوناثر تفاله لیموترش و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، سطح ایمنی و مورفولوژی روده جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 97-106]
متابولیتهای خوناثرات سطوح مختلف گیاه پونه و پروتئین خام جیره بر عملکرد و متابولیتهای خون مرغهای تخمگذار [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 21-32]
متابولیتهای خونمحصول فرعی پسته بهعنوان یک خوراک علوفهای در تغذیه نشخوارکنندگان - یک مقاله مروری (بخش دوم: نیتروژن آمونیاکی، پروتئین میکروبی، تخمیر و بیوهیدروژناسیون شکمبهای، متان و متابولیتهای خون) [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 99-110]
متابولیسمبازسازی و آنالیز توپولوژی شبکه متابولیکی دخیل در تولید شیرگاو [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 167-180]
متانمحصول فرعی پسته بهعنوان یک خوراک علوفهای در تغذیه نشخوارکنندگان - یک مقاله مروری (بخش دوم: نیتروژن آمونیاکی، پروتئین میکروبی، تخمیر و بیوهیدروژناسیون شکمبهای، متان و متابولیتهای خون) [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 99-110]
مجموع ازت فرارتأثیر جیره های حاوی ضایعات ماهی تخمیری بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 75-86]
محصول فرعی پستهمحصول فرعی پسته بهعنوان یک خوراک علوفهای در تغذیه نشخوارکنندگان - یک مقاله مروری (بخش اول: ذخیرهسازی، ترکیبات شیمیایی، مصرف خوراک، عملکرد و قابلیت هضم) [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 129-144]
محصول فرعی پستهمحصول فرعی پسته بهعنوان یک خوراک علوفهای در تغذیه نشخوارکنندگان - یک مقاله مروری (بخش دوم: نیتروژن آمونیاکی، پروتئین میکروبی، تخمیر و بیوهیدروژناسیون شکمبهای، متان و متابولیتهای خون) [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 99-110]
مدیریت تغذیهمقایسه عملکرد و خصوصیات لاشه سه آمیخته تجارتی جوجه گوشتی موجود در ایران در شرایط مدیریت تغذیه ای مختلف [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 25-34]
مدل گمپرتزاثر غلظت مواد مغذی جیره روی عملکرد رشد، اجزای لاشه و خصوصیات منحنی رشد جوجه بلدرچینهای ژاپنی [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 123-134]
مرغ تخم گذاراثر سطوح کنجاله آفتابگردان و آنزیم پروتئاز بر صفات عملکردی و ریخت شناسی روده باریک در مرغ های تخم گذار [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 163-176]
مرغ تخمگذاراثر تفاله لیموترش و آنزیم بر عملکرد، صفات لاشه، سطح ایمنی و مورفولوژی روده جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 97-106]
مرغ تخمگذارتأثیر سطوح مختلف انرژی جیرۀ غذایی در دوران پرورش بر عملکرد و صفات تولیدی مرغهای تخمگذار در دورة تولید (28-19 هفتگی) [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 175-186]
مرغ تخمگذارتتاثیر استفاده از عصاره گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) بر عملکرد، خصوصیات کیفی تخممرغ، سیستم ایمنی و خصوصیات کمی تخمدان مرغان تخمگذار [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 79-90]
مرغداری گوشتیاثرات طرح بهینهسازی مصرف سوخت بر شاخصهای تولید مرغداریهای گوشتی استان آذربایجانغربی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 105-114]
مرغهای بومیاثر انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد مرغهای تخمگذار بومی استان مازندران [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 107-120]
میشبررسی تاثیر منابع مختلف دانههای روغنی بر عملکرد تولیدمثلی میش زل [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 35-44]
میشمقایسه تأثیر افزودن اسیدچرب امگا-6 و پودر چربی پالم به جیره فلاشینگ بر بازده تلقیح مصنوعی لاپاراسکوپیک میش های شال [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 187-202]
مصرف خوراکتاثیر تغذیه کاه گندم و سیلاژ کاه گندم فرآوری شده با سود، ملاس و دانه گندم بر عملکرد گاوهای شیرده [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 33-46]
مصرف خوراکمحصول فرعی پسته بهعنوان یک خوراک علوفهای در تغذیه نشخوارکنندگان - یک مقاله مروری (بخش اول: ذخیرهسازی، ترکیبات شیمیایی، مصرف خوراک، عملکرد و قابلیت هضم) [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 129-144]
مکمل آلی رویتأثیر تغذیه مکمل روی-گلایسین برعملکرد، شاخصهای رشد اسکلتی و باروری در گوسالههای نر هلشتاین [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 67-76]
ملاسبررسی ترکیبات شیمیایی و خصوصیات سیلویی علوفه کنگر فرنگی با و بدون اوره و ملاس [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 145-154]
ملاسمطالعه قابلیت سیلو شدن علوفه آرتیچوک و اثر افزودن سطوح مختلف ملاس بر خصوصیات سیلویی آن [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 41-50]
منبع علوفهتأثیر منبع علوفه و دفعات تغذیهی منابع مختلف نیتروژن بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری و متابولیتهای خونی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 191-202]
منبع نیتروژنتأثیر منبع علوفه و دفعات تغذیهی منابع مختلف نیتروژن بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری و متابولیتهای خونی گاوهای شیرده هلشتاین [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 191-202]
منحنی رشداثر غلظت مواد مغذی جیره روی عملکرد رشد، اجزای لاشه و خصوصیات منحنی رشد جوجه بلدرچینهای ژاپنی [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 123-134]
منشا پدر و سن اولین زایشتجزیه ژنتیکی صفت شیر تولیدی گاوهای هلشتاین ایران در استانهای مختلف کشور [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 15-24]
موتیفبررسی ساختار ژنتیکی بخشی از ناحیه پروموتر در ژن لاکتوفورین درشترهای تک کوهانه و دو کوهانه ایران [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 77-86]
میوه زرشکتاثیر سطوح مختلف میوه زرشک بر عملکرد، ایمنی و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 151-160]
ن
نیاز لیزینتعیین نیاز لیزین جوجه های گوشتی آرین در دوره پایانی(42-28 روزگی) با استفاده از ارزیابی پاسخ های عملکردی [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 165-174]
نانوذراتتاثیر مصرف ویتامین E اضافی بر عملکرد، کیفیت تخم و برخی فراسنجههای خونی در بلدرچینهای مولد در طول آلودگی کوتاه مدت با سطوح بالای دیاکسید تیتانیوم پوشش دار شده با نانو نقره [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 45-56]
نانو ذره دیاکسید سیلیستاثیر کوتاه مدت نانو ذره دیاکسید سیلیس بر عملکرد و کیفیت تخم در بلدرچینهای تخمگذار [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 173-182]
ناهنجاری های تولیدمثلیدلایل و زمان حذف گاوهای شیری هلشتاین در شرایط تنش حرارتی در ایران [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 159-166]
ناهنجاریهای مورفولوژیکیبررسی تأثیر زردههای تخم پرندگان مختلف در رقیقکننده تریس بر کیفیت منی قوچ عربی در شرایط مایع [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 65-74]
نسبت جنسیبررسی تاثیر منابع مختلف دانههای روغنی بر عملکرد تولیدمثلی میش زل [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 35-44]
نسبت هتروفیل به لنفوسیتاثر سطوح مختلف اسیدهای آمینه جیره در سنین ابتدایی و نوع تلاقی بر صفات عملکردی، وزن اندامهای ایمنی و نسبت هتروفیل به لنفوسیت در جوجههای گوشتی سویه آرین [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 87-98]
و
ویتامین Eتأثیر ویتامین E و ال-کارنیتین بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 29، شماره 110، 1395، صفحه 115-128]
ویتامین Eتاثیر مصرف ویتامین E اضافی بر عملکرد، کیفیت تخم و برخی فراسنجههای خونی در بلدرچینهای مولد در طول آلودگی کوتاه مدت با سطوح بالای دیاکسید تیتانیوم پوشش دار شده با نانو نقره [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 45-56]
وراثت پذیریاثر عوامل ژنتیکی و غیر ژنتیکی موثر بر زنده مانی از تولد تا یک سالگی بره های کردی [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 65-78]
وراثت پذیریبرآورد پارامترهای ژنتیکی صفت درصد پروتئین شیر در گاومیش های بومی ایران با استفاده از مدل روزآزمون رگرسیون تصادفی [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 31-40]
وراثت پذیری کلبرآورد مولفه های واریانس، روند و پارامترهای ژنتیکی صفت وزن تولد گاوهای هلشتاین در ایران [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 3-10]
وراثت پذیری مادریبرآورد مولفه های واریانس، روند و پارامترهای ژنتیکی صفت وزن تولد گاوهای هلشتاین در ایران [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 3-10]
وراثت پذیری مستقیمبرآورد مولفه های واریانس، روند و پارامترهای ژنتیکی صفت وزن تولد گاوهای هلشتاین در ایران [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 3-10]
وزن تخمتاثیر کوتاه مدت نانو ذره دیاکسید سیلیس بر عملکرد و کیفیت تخم در بلدرچینهای تخمگذار [دوره 29، شماره 113، 1395، صفحه 173-182]
وضعیت آنتی اکسیدانیاثر تغذیه روغن سویای اکسید شده و هسته انار بر ظرفیت آنتی اکسیدانی، فعالیت آنزیمی و فاکتورهای التهابی خون بزهای سانن در پیرامون زایش [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 191-210]
ه
هسته اناراثر تغذیه روغن سویای اکسید شده و هسته انار بر ظرفیت آنتی اکسیدانی، فعالیت آنزیمی و فاکتورهای التهابی خون بزهای سانن در پیرامون زایش [دوره 29، شماره 111، 1395، صفحه 191-210]
هلشتاینسنجش فعالیت مصرف خوراک در گاوهای شیرده تغذیه شده با جیرههایی با اندازه ذرات متفاوت با استفاده از دستگاه ثبت خودکار فعالیت جوشی [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 117-128]
همبستگی ژنتیکیبرآورد مولفه های واریانس، روند و پارامترهای ژنتیکی صفت وزن تولد گاوهای هلشتاین در ایران [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 3-10]
هوش مصنوعیتخمین وزن بره های نوزاد با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتال [دوره 29، شماره 112، 1395، صفحه 99-104]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد